.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Η ανατροπή της ανατροπής... Με πλήρη συνδυασμό στις εκλογές η Ένωση Δημοτών



Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες μας, ματαιώθηκε οριστικά για… λόγους ανωτέρας βίας η αλλαγή προσανατολισμού ιστορικής τοπικής εφημερίδας. Μαζί και σειρά μεταγραφών υποψηφίων που θα ακολουθούσαν την εξέλιξη. Έτσι αυτές οι εκλογές χαρακτηρίζονται από μια ακόμη απροσδόκητη ανατροπή της ανατροπής! Ορισμένοι μάλιστα ισχυρίζονται ότι ως τις εκλογές, θα υπάρξουν κι άλλα απρόοπτα…


Αύριο επίσης η Ένωση Δημοτών Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας του Λύσσανδρου Γεωργαμλή, καταθέτει πλήρη συνδυασμό στο Πρωτοδικείο. Στη συνέχεια θα μάθουμε και το σύνολο των ονομάτων των υποψηφίων. Ανάμεσα τους βρίσκεται και ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Αϊβάζης.

7 σχόλια:

  1. Eγώ θα άλλαζα τον τίτλο σας σε:

    "Η μούφα της μούφας!"

    Γιατί όλα αυτά που ακούγονταν για την γνωστή φυλλάδα μόνο ως μούφες μπορούν να χαρακτηριστούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κ.Καμπούρη ουδέποτε έγινε οποιαδήποτε κουβέντα,είτε για αλλαγή προσανατολισμού οποιασδήποτε τοπικής εφημερίδας, είτε για μετακίνηση υποψηφίων σε άλλο συνδυασμό.

    Όλα αυτά διαρρέονται σκοπίμως από Περιστέρι πλευρά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πιθανη και η γνωστη αεκτζου Μαριαννα Ντουβλη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. παντως αν οι Νεοι εδωσαν προκαταβολη, δεν προκειται να παρουν πισω ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αναζητώντας αγοραστή25 Απριλίου 2014 στις 8:04 π.μ.

    Το μόνο που κατάφερε τελικά ο γνωστός αποτυχημένος μυστικοσύμβουλος εκ Μπουρναζίου, στην προσπάθειά του να μοσχοπουλήσει τον τίτλο της φυλλάδας, ήταν να κάνει μια τρύπα στο νερό και να εκτεθεί για πολλοστή φορά, εκθέτοντας φυσικά και τον κουμπάρο του. Εξάλλου η "ιστορική" δεν είναι πια σε θέση να επηρεάσει την κοινή γνώμη ούτε στο ελάχιστο. Έσβησε οριστικά με τον θάνατο του εκδότη της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Oσον αφορά το πλήρες ψηφοδέλτιο δε μας διευκρινίζει τον αριθμό των μεταδημοτεύσεων. Ήδη μου έρχεται στο μυαλό Μπουρνάζι, Ν. Σμύρνη.... και δε συμμαζεύεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πληροφορίες λένε ότι θα κατέβει και η Τζούλια Αλεξανδράτου επειδη όταν ήταν μικρή ο μπαμπάς τις την είχε φέρει στο άλσος.
    Επίσης θα κατέβουν μανάδες, αδέρφια, ξαδέρφια κ.α. των βασικών 10 υποψηφίων!
    Τους λυπάμαι ειλικρινά. Και πιο πολύ τον Κόκο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή