.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Κυριακή 20 Απριλίου 2014

ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΜΠΟΥΜ ΟΙ ΚΟΥΜΠΟΥΡΙΕΣ

«Όσες κροτίδες πέφτουνε το Πάσχα στον αέρα, τόσες χαρές σου εύχομαι να έχεις κάθε μέρα»… Αυτή είναι μια από τις εκατοντάδες ευχές που μας έδωσαν συγγενείς, φίλοι και γνωστοί τις Άγιες ημέρες του Πάσχα και ταιριάζει γάντι στην παρακάτω περίπτωση!!!
Το Πάσχα πέρασε και μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στις 18 Μαΐου. Σε μια περιοχή της Αθήνας, όμως, από τα ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου οι ειδήσεις έπεσαν σαν τις κροτίδες που αναφέραμε πριν… Μια περιοχή, που από τις 24 Δεκεμβρίου του 2013 έχει γίνει κάπως το επίκεντρο εν όψει των ερχόμενων δημοτικών εκλογών… Σε ποια αναφερόμαστε; Μα, φυσικά στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Όλα τα έχει ο μπαξές… Από εμπρησμούς, μυστικές αγοραπωλησίες, επικείμενες μεταγραφές, μέχρι και θάνατο!!! Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή…
Στις 3.20 τα ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου το εκλογικό περίπτερο της Δύναμης Πολιτών και του υποψήφιου Δημάρχου Άρη Βασιλόπουλου στην πλατεία Πατριάρχου καταστράφηκε ολοσχερώς ύστερα από έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού, αποτελούμενου από μπιτόνι με βενζίνη και τρία γκαζάκια. Η επίθεση αυτή, που προφανή στόχο είχε την τρομοκράτησή, θα μπορούσε να έχει θέσει σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές αν εκείνη τη στιγμή υπήρχαν περαστικοί πάνω στην πλατεία. Οι συζητήσεις πολλές, γιατί, από ποιους κλπ. Απάντηση;;; Καμία και πάμε παρακάτω.
Ο θάνατος χτύπησε πάλι την πόλη σε προεκλογική περίοδο… Όπως στις δημοτικές εκλογές του 2010, έφυγε από τη ζωή ξαφνικά ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Αποστολάκης (σύζυγος της νυν δημάρχου Έφης Γαϊτανά-Αποστολάκη), έτσι και παραμονή της Κυριακής του Πάσχα έφυγε ξαφνικά ο Γιώργος Κανταρέλης. Υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Β’ περιφέρεια της Αθήνας και αδερφός του Δημήτρη Κανταρέλη, νυν και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Γιώργου Αράπογλου.
 
Και φτάνουμε στο προκείμενο… Όχι φυσικά στο θάνατο του ανθρώπου, αλλά στον επικεφαλής της παράταξης του αδερφού του συγχωρεμένου. Τον Αράπογλου. Αυτού που έχει στον συνδυασμό του τον πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, τον Μιχάλη Παυλή. Αυτού που όσο χαμηλών τόνων φαίνεται, ανήμερα του Μεγάλου Σαββάτου όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, έκανε το μεγάλο μπαμ στην τοπική κοινωνία, αλλά κυρίως στον τοπικό Τύπο.
Αγόρασε λένε για μέχρι τις εκλογές την τοπική εφημερίδα «Αναζήτηση» του Γιώργου Κακάτσου. Με ένα σεβαστό ποσό για τις ημέρες που διανύουμε με τρία μηδενικά στο δεκαδικό μέρος, πριν την τελεία και το ακέραιο μέρος.

Μια εφημερίδα που είναι πέρα για πέρα γνωστό πως ήταν φιλικά προσκείμενη στον Χάρη Τομπούλογλου πριν τα γεγονότα της 24ης Δεκεμβρίου του 2013 και μέχρι τον Φεβρουάριο του 2014. Έκτοτε το συγκεκριμένο έντυπο έπαψε να κυκλοφορεί στις γειτονιές.  
Έλλειψη χρημάτων, στάση εμπορίου. Κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.
Όταν δε κατάφεραν και βρήκαν στο τηλέφωνο οι αρθρογράφοι τον άνθρωπο που κάνει τα κουμάντα στην εφημερίδα, κουμπάρο του Τομπούλογλου, επικοινωνιολόγο της πρώην παράταξης του Χάρη και νυν της παράταξης του Λύσανδρου Γεωργαμλή (για το ίδιο άτομο μιλάμε, απλά έχει πολλούς τίτλους), για να τον ρωτήσουν εάν η είδηση ισχύει εκείνος τους είπε: «Από την Μεγάλη Τετάρτη το γνώριζα, αλλά δεν ήθελα να σας το πω για να μην στεναχωρήσω». Και με το δίκιο του ο άνθρωπος. Άγιες ημέρες ήταν!
Δεν έκανε, όμως, μόνο αυτό ο Αράπογλου… Τα ίδια τα πουλάκια που κελαηδούν λένε πως έχει στα χέρια του το ίδιο ποσό που αγόρασε την εφημερίδα για να τα μοιράσει σε υποψήφιους του πρώην Χάρη και νυν Λύσανδρου Γεωργαμλή, προκειμένου να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια και να μείνουν σπιτάκι τους. Κι όλα αυτά γιατί; Όχι φυσικά για να πάνε στον δικό του συνδυασμό. Εδώ επανέρχεται κι ο «λαδιάρης» Τομπούλογλου. Για να έρθει στον συνδυασμό του μετά τις επικείμενες αποχωρήσεις ο αδερφός του Χάρη, ο Γιάννης και να γίνει το επόμενο μεγάλο μπαμ. Σημειωτέον, με την «ευχή» του Χάρη όλα αυτά!
Δεν γνωρίζω κατά πόσο θα γίνει. Άλλωστε δεν είμαι της περιοχής για να ξέρω. Αυτό, όμως, που διερωτώνται όλοι στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι που βρήκε τόσα χρήματα ο Αράπογλου; Ο Αράπογλου, που στο βιογραφικό του στο σάιτ του συνδυασμού του αναφέρει χαρακτηριστικά: «Διαθέτει κοντά 25 χρόνια «ενσήμων», όλα στον ιδιωτικό τομέα! Σήμερα, είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Επαγγελματιών & Εταιρειών Ερευνών Αγοράς (ESOMAR) και της Βρετανικής Ένωσης Στατιστικής (Royal Statistical Society)».
 
Μήπως, λέω μήπως κάποιος βρίσκεται από πίσω του;;; Κι όταν λέω «κάποιος» μην πάει αμέσως το βρώμικο μυαλό σας στο όνομα του Χάρη Τομπούλογλου. Ο άνθρωπος δεν έχει πλέον τόσα πολλά ευρώπουλα και οι δημόσιες εμφανίσεις του περιορίζονται στο ελάχιστο. Τα πουλάκια Τσίου κάνουν λόγο για τον Τίγρη!!!

Ναι, καλά καταλάβατε. Τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Ο ηγέτης της ΑΕΚ που έχει μοιράσει σε όλους τους συνδυασμούς γνωστούς ΑΕΚτζήδες: Από τον Νεστορίδη και τον Γεωργαμλή, μέχρι τον Παυλή και το Μαύρο.

Απομένει πλέον σχεδόν ένας μήνας για της δημοτικές εκλογές και μέχρι τις 18 Μάη εκτιμώ πως έχουν να παιχτούν πολλά επεισόδια ακόμα. Έρχεται και η πρωτομαγιά που είναι ένα από τα γεγονότα της Νέας Φιλαδέλφειας με το γνωστό της πανηγύρι!!! Και μάλλον αυτό έχει ξεκινήσει πολλές ημέρες πριν.  
Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ
 
 
πηγή:flogasport.net

2 σχόλια:

  1. Κύριε Καμπούρη αυτό το σχόλιο δεν είναι για δημοσίευση αλλά για ενημέρωσή σας.
    Σας ενημερώνω για ένα παλιό άρθρο που είδα τυχαία στο Sentra Goal, το οποίο έχει ενδιαφέρον. Διαβάστε το εδώ: http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10523&subid=2&pubid=129509158
    και δείτε μήπως εξηγούνται κάποια πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κ. Καμπούρη χρόνια πολλά, είστε ένας έμπειρος στα τοπικά δρώμενα πολίτης, μας έκανε εντύπωση ότι η συγκεκριμένη ανώνυμη ανάρτηση έγινε την Κυριακή του Πάσχα και αυθημερόν σπεύσατε να την αναρτήσατε και εσείς στον ιστότοπο σας.
    Ο συντάκτης του κειμένου δείχνει να ξέρει καλά την πόλη, αλλά στη προσπάθεια του έκανε ένα βασικό λάθος(σκόπιμο;) που τον εκθέτει, λησμόνησε να αναφέρει ότι το τελευταίο φύλλο της ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ κυκλοφόρησε με τίτλο «ενωμένοι με τον Λ. Γεωργαμλή» το οποίο διακινούταν από το εκλογικό περίπτερο του εν λόγω υποψηφίου. Απλά ο στόχος του κειμένου είναι να πει ότι δεν υπάρχουν λεφτά για να ενισχυθεί ο Λυσανδρος, πράγμα που του είχαν υποσχεθεί για να αναλάβει ως επικεφαλής και τώρα τον αδειάζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή