.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Σάββατο 19 Απριλίου 2014

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ: Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω, καταδικάζει απερίφραστα την παρακρατική, μαφιόζικη ενέργεια "αγνώστων", οι οποίοι πυρπόλησαν σήμερα τα ξημερώματα, το προεκλογικό περίπτερο της δημοτικής παράταξης Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας "Δύναμη Πολιτών".

Σε μια περίοδο, όπου η κατοχική μνημονιακή συγκυβέρνηση επιβάλει με απολυταρχικό τρόπο τις βουλές των ντόπιων και πολυεθνικών μεγαλοκαρχαριών, σε μια περίοδο που ξεπουλιέται ο εθνικός πλούτος και η δημόσια περιουσία για ένα κομμάτι ψωμί, σε μια περίοδο όπου ο γκανγκστερικός καπιταλισμός έχει βγει ανερυθρίαστα στο πολιτικό προσκήνιο και προσπαθεί να υποκλέψει την ψήφο του ελληνικού λαού έμμεσα ή άμεσα, το λαϊκό κίνημα που αντιστέκεται μέσα από τις οργανωμένες και τις αυθόρμητες εκφράσεις του, τους χαλάει τα σχέδια και θέλουν να το τρομοκρατήσουν.
 
Στην πραγματικότητα, δεν μας φοβίζουν αλλά μας οπλίζουν με δύναμη για να συνεχίσουμε να παλεύουμε για την ανατροπή αυτού του σάπιου συστήματος διαφθοράς, εκμετάλλευσης, εξαθλίωσης και μαυρίλας.
Το Κίνημα Δεν Πληρώνω, εξ αρχής στο πλευρό της "Δυναμης Πολιτών" δηλώνει την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή του και  τονίζει ότι η ενότητα και ο αδέσμευτος κοινός μας αγώνας θα συντρίψουν τις παρακρατικές τους τακτικές.

Από το Γραφείο Τύπου

οδός Καυτατζόγλου 36, Αθήνα
kinimadenplirononet@gmail.com
www.kinimadenplirono.gr

2 σχόλια:

  1. Είδες τι μας έκανες παλιόπαιδο με τα γκαζάκια; Τι καθόμαστε κι ακούμε πασχαλιάτικα; Άντε να ρίξεις κανένα βαρελότο στην Ανάσταση κι άσε την πολιτική δράση γιατί τα έκανες θάλασσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι έγινε ρε παιδιά? Τα ξανάφτιαξε ο Λεωνίδας με την Ευτυχία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή