.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Το παρακράτος είναι εδώ! Πρωτοφανείς πρακτικές στην πόλη! (φωτογραφίες)

Το βρήκα στο φέισμπουκ και είναι ανατριχιαστικό για το εφιαλτικό μέλλον που επιφυλάσσουν στην πόλη μας!

Το κείμενο που ακολουθεί είναι το σχόλιο του υποψήφιου Δημάρχου Άρη Βασιλόπουλου και  συνοδεύει τις φωτογραφίες με την τέντα της Δύναμης Πολιτών στις φλόγες!!!


"Δολοφονικές επιθέσεις με γκαζάκια, ανθρώπων της νύχτας που σχετίζονται με συγκεκριμένα συμφέροντα στην πόλη, είναι μόνο για να επιβεβαιώνουν το σωστό δρόμο στον οποίο βρισκόμαστε.
Έχοντας όλους εσάς στο πλευρό μας θα αγωνιστούμε μέχρι τέλους για την οριστική απαλλαγή της πόλης από στοιχεία σαν αυτούς και ενάντια στα καταστροφικά σχέδια τους. Μερικές εικόνες από το εφιαλτικό μέλλον που επιφυλάσσουν στους κατοίκους της."


20 σχόλια:

  1. Κλασσική προβοκάτσια. Ποιός αλήθεια να ασχοληθεί με τον κ. Βασιλόπουλο και το κιόσκι του στην πλατεία αφού είναι σταθερά μεταξύ 4ης και 5ης θέσης; Με τέτοια κολπάκια δεν μαζεύονται οι αριστεροί ψηφοφόροι που φυλλοροούν εδώ και μέρες κυρίως στο ΚΚΕ και στον Κόντο. Αστειότητες από αστείους που νομίζουν ότι θα συγκινηθούμε. Το πουλάκι πέταξε από τη στιγμή που η Δπ ψήφισε "ναι επι της αρχής" στο δημοτικό συμβούλιο και ο συριζα στήριξε την μελισσανιδοποίηση της Νέας Φιλαδέλφειας στη βουλή. Τώρα είναι αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμενα παλι γιατι αραγε μου φαινεται οτι το εκαναν μονοι τους για να συγκινησουν οσους τους πηρανε χαμπαρι για το θεμα του γηπεδου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καταδικαστέο το γεγονός αυτό.
    Αλλά γιατί δε μου το βγάζετε από το μυαλό, ότι η πράξη αυτή έγινε από τους ίδιους για να βγουν στο προσκήνιο... Εξάλλου πρακτικές τύπου γκαζάκια τις ξέρουν καλά οι αναρχικές συνιστώσες.
    Η πλατεία νομίζω έχει κάμερες... λες να κρύβουν εκπλήξεις;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ:
    Στους φασίστες και στους αντικομμουνιστές Μπαλτάκους της περιοχής είμαστε ενωμένοι σαν γροθιά. Όσα και να με χωρίζουν από τη Δύναμη Πολιτών, τον Άρη ή τον ΣΥΡΙΖΑ, θα στέκομαι δίπλα τους απέναντι σε οποιαδήποτε απειλή, απόπειρα σωματικής βλάβης κοκ.. Να μην ανοίγει η όρεξη σε ΝΕΟ-ναζιστικά κατακάθια της περιοχής, όσο και να βλέπουν την πολιτική διαμάχη (μου) με την Δύναμη Πολιτών. Άλλο τόσο και περισσότερο να ξέρουν ότι δε θα περάσει ο φασισμός τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δυστυχώς κάποιοι επέλεξαν να δυναμιτίσουν το προεκλογικό κλίμα στην πόλη. Το καμμένο περίπτερο της «ΔύΝΑΜΗΣ ΠΟΛΙΤώΝ» στην Πλατεία Πατριάρχου είναι αδιάψευστη απόδειξη ότι κάποιοι αποφάσισαν να επενδύσουν στις προκλήσεις και στους τραμπουκισμούς.

    Καλό είναι να θυμούνται οι κάθε είδους και ύφους τραμπούκοι ότι ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ. Μια πόλη με βαθιά δημοκρατική παράδοση που δεν ανέχεται συμμορίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολλές ταινίες βλέπετε19 Απριλίου 2014 στις 11:47 π.μ.

    Τίποτα δεν θα μου έκανε εντύπωση, αλλά το σενάριο που γράφετε κ.κ. ανώνυμοι μου φαίνεται από αστείο ως υπερβολικό για να μην πω βρώμικο ως υπόθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ
    Ξέρετε κύριοι ανώνυμοι, το τελευταίο όριο της κριτικής είναι η ανθρώπινη βλακεία. Σε όποια θέση κι αν βρίσκεται η Δύναμη Πολιτών, στους ΝΕΟ-ναζί της γειτονιάς πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Επειδή είμαι και από τους πρώτους που έκανα κριτική και μάλιστα επώνυμα στη Δύναμη Πολιτών και στον Άρη, σας λέω ότι η κακόπιστη και κακοήθης κριτική είναι δείγμα αδύναμων ανθρώπων και επικίνδυνων... Για το γήπεδο θα τα πούμε άλλη στιγμή... Τώρα έχουμε τους ΝΕΟ-ναζί μπροστά μας... Και η ιδεολογία των ΝΕΟ-ναζί είναι η ιδεολογία της βίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασφαλώς και καταδικάζεται απ' όλους μια πράξη βίας. Έτσι πρέπει να γίνεται σε κάθε πολιτισμένη κοινωνία. Το λογοπαίγνιό σας με την λέξη ΝΕΟ που αφορά συγκεκριμένη παράταξη της πόλης και την λέξη ναζί, μπορεί μεν να μην έχει νομικό πρόβλημα, έχει ωστόσο βαθύτατα ηθικό, διότι με αρκετά βρώμικο τρόπο αφήνετε υπονοούμενα. Μιας όμως και κάνετε λόγο για ιδεολογία βίας, μόλις πριν λίγες ημέρες είχαμε την τύχη να διαβάσουμε τις απόψεις σας σε άλλο μπλογκ και τον θαυμασμό σας για τον Στάλιν. Εκτός αν τα εκατομμύρια σφαγιασθέντων από τον γεωργιανό άξεστο χασάπη ήταν εχθροί της επανάστασης και έπρεπε να σφαγιασθούν, όπως και τα εκατομμύρια εκτοπισμένων στα γκούλαγκς τα οποία ίσως θαυμάζετε.
      Να σας πω την αλήθεια, με τους περισσότερους που μίλησα σήμερα, πιστεύουν ότι το κάψιμο του εκλογικού κέντρου της παράταξής σας δεν είχε λόγο να το κάνει κάποιος, αφού ούτε στις δημοσκοπήσεις διαφαίνεται περίπτωση να μπει ο Βασιλόπουλος στο β' γύρο αλλά ούτε και συγκρούεται (εσείς άλλωστε τα λέτε) με συμφέροντα.
      Νομιζω ότι οι κάμερες της AlphaBank μπορεί να κρύβουν εκπλήξεις. Αμ έπος αμ έργον. Ζητείστε το υλικό από τις κάμερες για να αποστομώσετε και τους αντιδραστικούς προβοκάτορες που λένε ότι η δουλειά ήταν στημένη για να ανέβει λιγάκι δημοσκοπικά η ΔΠ μετά την κατρακύλα του τελευταίου καιρού.

      Διαγραφή
    2. ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ
      Αντιλαμβάνομαι γιατί μόνο ένας κουκουλοφόρος ανώνυμος θα έγραφε τέτοια. Καταλαβαίνω βέβαια ότι η άγνοια της ιστορίας που θα διείπε μόνο έναν ανώνυμο και εντέλει ανεύθυνο σχολιαστή, θα εξίσωνε τον Στάλιν με τον Χίτλερ. Αυτή είναι η βασική επιδίωξη οποιουδήποτε ηττηθέντα στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Αν θέλετε να αναπαραγάγετε τα λεγόμενά μου, να τα κάνετε σας παρακαλώ αυτούσια. Ό,τι είπα για τον Στάλιν, ισχύουν. Βρείτε τα τα και ξαναδιαβάστε τα καλά.
      Επειδή όμως δε διαβάζετε καλά, δεν έχετε καταλάβει ότι η Δύναμη Πολιτών δεν είναι παράταξή μου.
      Καταλαβαίνω βέβαια πόσο βρώμικη μπορεί να είστε... Όσο και ανώνυμη...

      Διαγραφή
    3. Για το ανυποστατο και ανήθικο λογοπαίγνιο ούτε λέξη από τον κύριο συκοφαντη και νοσταλγο του πατερουλη!

      Διαγραφή
    4. ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ
      Θα σας απαντήσω όταν βγάλετε την δοσίλογη κουκούλα σας... Και δε θα επαναλαμβάνω τον εαυτό μου, γιατί η επανάληψη είναι μήτηρ μαθήσεως και αδερφή της ανοίας...
      Εάν είστε λάτρης της ηθικής, να πάτε στα μπροστινά έδρανα της Παναγίτσας... Ξέρετε εσείς...

      Διαγραφή
    5. Άσε μας δε Παπαζογλου ακόμα και τα συντροφια σου σε σουταραν. Τι μιλάς ρε ορφανό!

      Διαγραφή
    6. ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ
      @ Ανώνυμος20 Απριλίου 2014 - 7:15 μ.μ.
      Σε καταλαβαίνω έχεις προβλήματα στην άρθρωση... Σου είπε κανείς ότι με σούταρε; Δε σου τα είπαν καλά... Αν έχεις τα κότσια, γράφε επώνυμα... Αλλιώς κότα λιράτη...

      Διαγραφή
  8. Μόνο ένας πολιτικά ηλίθιος θα πήγαινε να χτυπήσει το περίπτερο του Βασιλόπουλου. Για ποιό λόγο; Αντιστέκεται σε τίποτα μεγαλοσυμφέροντα; Προηγείται άλλων συνδυασμών; Έχει κάποιες πιθανότητες να βγάλει παραπάνω από ένα δημοτικό Σύμβουλο; Τίποτα από όλα αυτά. Ο πολιτικά ηλίθιος μόνο διαφήμιση έκανε στο Βασιλόπουλο.
    Καταδικάζουμε ασφαλώς και τα γκαζάκια αλλά και την ηλιθιότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εχετε απολυτο δικιο κυριε μιχαλη,οι ΝΕΟ-ναζι εχουν χωθει μεσα στα σκ..... και παιζουν παιχνιδια για το αλσος υπερ του εργοδοτη τους.μαζι και ο χοντρος και ενας πολιτικος εκ χαλκηδονας.ολα τα ξερουμε.η τρομοκρατια δεν θα περασει.ειναι πολλα τα λεπτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ
      Πες κι εσύ το ονοματεπώνυμο σου, να παίξω κι εγώ κάποιο λογοπαίγνιο...

      Διαγραφή
  10. Ωραίο το κολπάκι του Βασιλοπουλου αλλά δε πιάνει. Ποιος ασχολείται με τον Τριτοτεταρτο; Εξάλλου οι συνιστώσες ξέρουν καλά από γκαζάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Ανώνυμος19 Απριλίου 2014 - 7:50 μ.μ.
      ΤΙ ΕΓΙΝΕ;;;;;
      ΕΚΑΝΕΣ COPY-PASTE ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΠΑΝΩ;;;;;;;;
      ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ; ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΤΕ ΛΑΣΠΗ!!!!!!!!
      ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΓΚΑΖΑΚΙΑ, ΦΙΛΕ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΣΑΝ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ.....

      Διαγραφή
  11. Αν είστε ΚΚΕ, κομμουνιστής και συκοφάντης μαζί δεν ταιριάζουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ!!! Σιγή ιχθύος για την προτροπή να ζητήσουν τι έχει καταγράψει η κάμερα της τράπεζας? Γιατί άραγε? Έχουν να φοβηθούν κάτι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή