.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Aναβολή στο Τσάι-καφέ που οργάνωνε ο Αντιπρόεδρος του ΠΠΙΕΔ κ. Σπύρος Καβακόπουλος για την άλλη Κυριακή

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το Π.Π.Ι.Ε.Δ. και οι συνεργαζόμενοι φορείς, ανακοινώνουν ότι λόγω των προβλεπόμενων βροχοπτώσεων της Κυριακής,  το «Τσάι – Καφέ» για την επισκευή  του θεάτρου του ΠΠΙΕΔ, αναβάλλεται για να πραγματοποιηθεί την επόμενη  Κυριακή 4 Μαΐου, την ίδια ώρα, στον ίδιο χώρο.


Μπορείτε να δείτε τη σχετική ανάρτηση μας εδώ
   

3 σχόλια:

  1. Σπύρος Καβακόπουλος27 Απριλίου 2014 στις 9:35 π.μ.

    Φίλε Μανώλη σ' ευχαριστώ για την δημοσίευση της "Έκτακτης Ανακοίνωσης". Όμως, ίσως της φιλικής μας σχέσης, παρασύρθηκες και έγραψες στον τίτλο της ανακοίνωσης, ότι εγώ οργανώνω το "τσάϊ - καφέ". Η δράση αυτή είναι μεν πρωτοβουλία του ΠΠΙΕΔ, όμως στην οργάνωση συμμετέχουν άλλοι έξη φορείς που είναι : Η Νεανική Θεατρική Σκηνή Φ.Χ., η Θεατρική Ομάδα Φ.Χ., η Θεατρική Ομάδα Lud Project, η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Φ.Χ., η Ε.Β.Ε.Ε. και η ΟΑΣΗ. Επίσης θα πρέπει να σου γνωρίσω, ότι έχουν βοηθήσει με προσφορές (κέϊκ), εθελοντική εργασία και με παρεμβάσεις σε διάφορες εταιρίες (για προσφορές σε αναψυκτικά, τσάγια, παγωτά κλπ), πλήθος κόσμου. Αυτός ο κόσμος βρίσκεται σε όλες σχεδόν τις παρατάξεις που διεκδικούν τον δήμο (σε πέντε από τις επτά) .
    Μέσω αυτής της δημοσίευσης, θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς τους ανθρώπους καθώς και τους υπευθύνους των παρατάξεων, που με εμπιστεύτηκαν και στηρίζουν την προσπάθεια του ΠΠΙΕΔ να συγκεντρώσει χρήματα για την επισκευή του θεάτρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Σπύρο καλά κάνεις και με διορθώνεις. Τώρα που διάβασα το σχόλιο σου, θυμήθηκα κι εγώ ότι υπάρχει συμμετοχή φορέων και συνδιοργάνωση της εκδήλωσης.
      Φταις όμως κι εσύ για το λάθος μου! Έχω συνηθίσει να σε βλέπω τις περισσότερες φορές μόνο σου να οργανώνεις από μια εκδήλωση, ως σειρά εκδηλώσεων… Από κεκτημένη ταχύτητα και με την πεποίθηση ότι η πρωτοβουλία είναι δική σου, παρέλειψα να αναφέρω τους υπόλοιπους συντελεστές της προσπάθειας.
      Η αλήθεια είναι πως αν δε με διόρθωνες, θα μπορούσε να δημιουργηθεί παρεξήγηση μεταξύ σας. Ασφαλώς κάτι τέτοιο δεν ήταν στις προθέσεις μου και γι΄ αυτό οφείλω να ζητήσω συγνώμη από εκείνους κι από εσένα!

      Διαγραφή
  2. Σπύρος Καβακόπουλος27 Απριλίου 2014 στις 8:16 μ.μ.

    Από φίλους μην ζητάς συγνώμη, Αυτοί ξέρουν και δεν παρεξηγούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή