.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Χρήστος Μπαρούτας: Ένα βήμα "Μπροστά" δυο πίσω...

Με τη βοήθεια της Β. Αγαγιώτου ο κ. Χ. Μπαρούτας και με ώριμη σκέψη αυτή τη φορά, ξεπέρασε τα προσωπικά του προβλήματα και ξαναγύρισε στο "Μπροστά"!


Με νέα ανακοίνωση του ο κ. Χρήστος Μπαρούτας η οποία αυτή τη φορά δεν είναι χειρόγραφη, σκεπτόμενος πιο ώριμα όπως δηλώνει, συστρατεύεται εκ νέου στο πλευρό της υποψήφιας Δημάρχου.

Δεν ξέρω ποιος έγραψε αυτή την ανακοίνωση ή πως σκέφτηκε ο ίδιος και την έγραψε έτσι. Αλλά την επομένη της αποχώρησης από ένα συνδυασμό, μου φαίνεται δεν περιποιεί τιμή να δηλώνεις ότι τώρα σκέφτεσαι ώριμα. Ούτε βλέπω τι σχέση έχουν τα προσωπικά προβλήματα που επικαλέστηκε με την εντιμότητα και τον καθαρό λόγο της! Εκτός του ότι ή και πριν την παραίτηση θα είχε εντιμότητα και καθαρό λόγο, οπότε δε συνέτρεχε λόγος παραίτησης, ή δε θα είχε και πριν και μετά...

Εκτός αν κυριάρχησαν άλλες σκέψεις που τον έβαλαν σε διλήμματα, τις οποίες δε μπορούσε να αποδώσει με... καλύτερο τρόπο γράφοντας την ανάκληση της αποχώρησης.

Το κείμενο της ανάκλησης της παραίτησης έχει ως εξής:

"Είχα αποφασίσει να μήν συμμετάσχω στις επερχόμενες εκλογές, για προσωπικούς λόγους.
Μετά από ώριμη σκέψη, αποφάσισα να συστρατευθώ στο πλευρό της Βάσως Αγαγιώτου.
Η εντιμότητα της και ο καθαρός της λόγος, με έκαναν να ξεπεράσω τα προσωπικά προβλήματα που επικαλέστηκα στην προηγούμενη ανακοίνωσή μου και να  δώσω τη μάχη στο πλευρό της ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, με μοναδικό στόχο την αλλαγή στην πόλη που όλοι αγαπάμε".

Χρήστος Μπαρούτας

4 σχόλια:

  1. Κουτσοί στραβοί στην Αγ. αγιώτου. Χαχαχαχα
    Για Δήμαρχος δεν ξέρω... αλλά για ψυχολόγος πρέπει να είναι καλή... αφού μέσα με μια μέρα κατάφερε να βοηθήσει αυτόν τον άνθρωπο να ξεπεράσει τα προσωπικά του προβλήματα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η... Πατίλη της Αγαγιώτου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μοναξιά μου όλα....19 Απριλίου 2014 στις 1:07 π.μ.

    Θα υπάρχει μεγάλη απελπισία στην Γρετζελιώτου για να προσπάθησε τόσο πολύ να τον φέρει πίσω!
    Μήπως θα ήταν καλύτερα να διαλύσουν τον συνδυασμό και να πάνε να χωθούν στον Αράπογλου τώρα που τον υποστηρίζει και η Νέα Δημοκρατία; Μετά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για διάσπαση θα τους κρατάει ενωμένους ο τίγρης
    Μπαρούτα μήπως γύρισες νωρίς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πόσο παίρνει την επίσκεψη ξέρει κανείς γιατί έχω κι εγώ προσωπικά προβλήματα ή θα πρέπει να κατέβω υποψήφιος για να με κάνει καλά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή