.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Η τρομοκρατία δε θα περάσει! (φωτογραφίες)



Η μεταμεσονύχτια επίθεση με βενζίνη και γκαζάκια στην τέντα της Δύναμης Πολιτών στην Πλατεία Πατριάρχου, αιφνιδίασε τους πάντες. Οι συζητήσεις πολλές, γιατί, από ποιους κλπ.

Σύμφωνα με όσα μάθαμε, στο παρακείμενο τροχόσπιτο του Μπροστά υπήρχε φύλακας. Αυτός είδε νεαρό με σακίδιο να φτάνει στο σημείο, να το κατεβάζει από την πλάτη και να τοποθετεί τον εμπρηστικό μηχανισμό. Αυτός που το τοποθέτησε φορούσε κουκούλα και δε φαίνονταν τα χαρακτηριστικά του προσώπου του. Ήταν ένα μπιτόνι με βενζίνη και τρία γκαζάκια κολλημένα με ταινία πάνω του. Άναψε φωτιά κι έφυγε ψύχραιμα. 

Από όσα μάθαμε, όταν έγινε η επίθεση το όχημα της Πυροσβεστικής που σταθμεύει μόνιμα μερικά μέτρα πιο πέρα, δεν ήταν εκεί. Ήρθαν γρήγορα όμως και οι πυροσβέστες και μοτοσυκλέτες της Δίας. Δεν υπάρχου πληροφορίες για τυχόν προσαγωγές. Η καταστροφή είχε γίνει αφού υπήρχαν εύφλεκτα υλικά. 

Το βράδυ επίσης άγνωστοι… έγραψαν γνωστά φασιστικά σήματα στο χώρο της Στρούγκας. Ίσως ως υπογραφή τους. Ας μη ξεχνάμε πως η Στρούγκα και η εφημερίδα που κυκλοφορεί (Το χαμπέρι), έχουν ταχτεί τεκμηριωμένα ενάντια στα σχέδια της ΑΕΚ και την καταστροφή του άλσους.
Όλα δείχνουν πως ο εμπρησμός, συνιστά μια ακόμη έμπρακτη επιβεβαίωση του θέματος που παρουσιάζεται στο ντοκιμαντέρ Φασισμός Α.Ε. Το οποίο παρουσιάζει τη σχέση του φασισμού με το μεγάλο κεφάλαιο. Η χτεσινή ενέργεια ασφαλώς δεν είχε στόχο απλά τη Δύναμη πολιτών, αλλά την τρομοκράτηση όλης της κοινωνίας της πόλης. 

Τα μεγάλα συμφέροντα που θέλουν να κάνουν τσιφλίκι τους την πόλη, αδιαφορώντας για τις ζωές των κατοίκων, νομίζουν ότι με παρόμοιες ενέργειες θα τα καταφέρουν. Η ζωή πιστεύω πως θα τους αποδείξει πόσο έξω πέφτουν! 






6 σχόλια:

  1. Για πότε βγήκαν οι ανακοινώσεις για πότε έγιναν δηλώσεις για πότε ετοιμάστηκαν τα πανό ένα μυστήριο πράγμα βρε παιδί μου!! Πολύ γρήγορα αντανακλαστικά αυτά τα παιδιά. Εντυπωσιακό!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι δύσκολο δηλαδή θες να μας πεις μια παράταξη με 80+ υποψήφιους και τριπλάσιους φίλους και συναγωνιστές, να γράψει μέσα σε μερικές ώρες μια ανακοίνωση και δυο πανό με πινέλο μπογιά...
    Δε θέλει και πολύ φιλοσοφία φίλε μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 80??? Κόψε κάτι μεγάλε. 41 με το ζόρι μέχρι στιγμής και φανερή δυσκολία συμπλήρωσης. Θα το γεμίσετε βέβαια το ψηφοδέλτιο με κουβαλητούς του συριζα, αδελφια, ξαδελφια, γονεις, παιδιά. Αλλά μην πάτε να μας ψήσετε κι από πάνω ότι έχετε κάποια ιδιαίτερη δύναμη.

      Διαγραφή
  3. @Ανώνυμε δεν ντρέπεσαι καθόλου ε;;;;;;;;;
    Η τρομοκρατία σας δεν θα περάσει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. στους ανώνυμους...απαντάμε Επώνυμα! προσωπικά δεν έχω μάθει ούτε να κρύβομαι ούτε και να μασάω τα λόγια μου...ούτε για το γήπεδο της ΑΕΚ [ http://www.zabetakis.net/?p=5344 ] ούτε για την Δούρου, την κομματική επιλογή του Σύριζα [ http://environmentfood.blogspot.gr/2014/04/blog-post_8551.html ].

    Ως Δύναμη Πολιτών, έχουμε χρέος να φέρουμε νέα Ήθη στην πόλη μας πάνω και πέρα από κομματικές ταμπέλες και αριστερά τσιτάτα! Στο χέρι μας είναι και θα τα καταφέρουμε! Χριστός Ανέστη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο κ. Ζαμπετάκη που έχεις το θάρρος να αναδείξεις το μεγαλοπρεπέστατο άδειασμα που φάγατε από το ΣΥΡΙΖΑ και τη ΔΟΥΡΟΥ γιατί κάποια επαγγελματικά ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους και σφυράνε αδιάφορα όταν τους φτύνουν κατάμουτρα κι αυτοί λένε ότι ψιχαλίζει. Μακάρι να υπήρχαν κι άλλοι σαν εσένα εκεί μέσα.

      Διαγραφή