.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Δήλωση του Λάλου-Αναγνώστου Μιχαήλ για τον εμπρησμό του περιπτέρου της Δύναμης Πολιτών

Το εκλογικό μας περίπτερο ήταν μόνο η αρχή...

ΟΛΟΙ οι Φιλαδελφειώτες. ΟΛΕΣ οι παρατάξεις να πούμε τώρα ΟΧΙ στο νέο ρυθμιστικό σχέδιο και τον αποχαρακτηρισμό του δάσους μας που ανοίγει το δρόμο για την τσιμεντοποίηση του. Κοινό μέτωπο για την υπεράσπιση του Άλσους. Αν δεν το κάνουμε τα επόμενα δάκρυα θα είναι κροκοδείλια.

Λάλος - Αναγνώστου Μιχαήλ

5 σχόλια:

  1. Δηλαδή ο κ. Λάλος απεφάνθει ότι το περίπτερο το έκαψε η ΑΕΚ;;;
    Γιατί κάτι τέτοιο υπονοεί μάλλον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιβεβαιώνεται. Ο πολιτικά ηλίθιος που έκαψε το περίπτερο του Άρη πετυχαίνει αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επεδίωκε. Και όχι μόνο αντίθετα αλλά και παράπλευρα! Μιχάλη ωραία η τάπα στον Άρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρώτα ζητήστε συγγνώμη για το ΝΑΙ επί της αρχής της Ματσουκά, μετά αποστασιοποιηθείτε από το συρι.ζα που για τις ψηφους της ΑΕΚ ανα την Ελλάδα έστρωσε χαλί στα συμφέροντα με την ψήφιση στη βουλή και μετά συζητάμε και για κοινό μέτωπο. Κροκοδείλια είναι τα δικά σας δάκρυα για το άλσος. Οταν έπρεπε να αντισταθείτε κάνατε τις πάπιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άνθρωποι που δεν τοποθετούνται επώνυμα δεν φέρουν και την ευθύνη των λεγομένων τους οπότε και τα επιχειρήματα τους καθίστανται ανίσχυρα. Εγώ και η παράταξη που συμμετέχω έχουμε τοποθετηθεί επίσημα στο θέμα του ρυθμιστικού που αποχαρακτηρίζει το δάσος, μέσα από ανακοινώσεις και αρθρογραφία καθώς και μέσω των εκπροσώπων μας στο Δ.Σ. Απομέμενει να κάνουν το ίδιο και ΟΛΕΣ οι υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις.
    Λάλος - Αναγνώστου Μιχάλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόλις στριμωχτείτε αρχίζετε τα επιχειρήματα περί... ανωνυμιών. Την ανώνυμη ψήφο μου ζητάτε όμως κ. Λάλο. Εκεί δεν σας ενδιαφέρει πώς με λένε.

      Διαγραφή