.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Νέο: Kαταδίκη του εμπρησμού του περιπτέρου της "Δύναμης Πολιτών"



Παρ' ότι η σημερινή, είναι μια ημέρα πένθους για όλους τους ανθρώπους του συνδυασμού μας (και όχι μόνο), αφού μας επεφύλασσε μια τραγική είδηση, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στον εμπρησμό του εκλογικού περιπτέρου της "Δύναμης Πολιτών", που έγινε τα ξημερώματα, στην κεντρική πλατεία της πόλης μας,

Ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Αράπογλου και ο συνδυασμός "νέο", αποδοκιμάζουν απερίφραστα κάθε τέτοιου είδους ενέργεια, κάθε πράξη βανδαλισμού, βιαιοπραγίας όπως και ό,τι άλλο πλήττει τον πολιτικό μας πολιτισμό, δυναμιτίζει χωρίς λόγο και αιτία την προεκλογική περίοδο που ήδη διανύουμε και απειλεί τη δημοκρατία μας - και καταδικάζουν τους αυτουργούς.

Ως ενεργοί πολίτες της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας, είμαστε υποχρεωμένοι να μείνουμε μακριά από λεκτικές υπερβολές και από πρακτικές βίας, και να διαφυλάξουμε το ήρεμο πολιτικό κλίμα που επικρατεί στην πόλη μας. 

Από το γραφείο τύπου

3 σχόλια:

  1. ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ
    H ανάλυση μιας υποκριτικής δήλωσης

    Προσπαθώ να κατανοήσω την αντίθεση μεταξύ του: "Παρ' ότι η σημερινή, είναι μια ημέρα πένθους για όλους τους ανθρώπους του συνδυασμού μας (και όχι μόνο)": Το πένθος για τα συγγενικά και προσφιλή πρόσωπα είναι σεβαστό. Γιατί να αντιπαρατίθεται με το εγκληματικό γεγονός... Δεν είδα καμία ανακοίνωση να αρχίζει: Παρ'ότι έχουμε Μεγάλο Σάββατο ή Παρ'ότι δεν είχαμε καλές σχέσεις με την Δύναμη Πολιτών... κοκ. Εκτός αν θέλουν να μας θυμίσουν τον εκλιπόντα.
    Συνεχίζει η δήλωση: "Ο υποψήφιος δήμαρχος και ο συνδυασμός". Κάποιος πρέπει να εξηγήσει είτε στον συνδυασμό είτε στον κύριο Αράπογλου ότι τόσο στον γραπτό όσο και στον προφορικό λόγο προηγείται η αναφορά στην ομάδα και μετά στον επικεφαλής. Είναι όμως ακόμα ένα δείγμα γραφής αυτού του πασοκικού, δημαρίτικου, πρώην λάος- νεοδημοκρατικού συνοθυλεύματος.
    Περαιτέρω: "είμαστε υποχρεωμένοι να μείνουμε μακριά από λεκτικές υπερβολές και από πρακτικές βίας, και να διαφυλάξουμε το ήρεμο πολιτικό κλίμα που επικρατεί στην πόλη μας". Εδώ επιχειρείται μια επικίνδυνη εξίσωση: Να μπουν στην ίδια ζυγαριά οι λεκτικές υπερβολές και οι πρακτικές βίας. Πρέπει να αντιληφθούν ότι μόνο το δεύτερο είναι ποινικό αδίκημα.
    Κατά τα άλλα μου κάνει εντύπωση ότι ο ΑΝΤ1 δεν κάλυψε το γεγονός με δηλώσεις του Άρη Βασιλόπουλου, όπως και γιατί ο κύριος Αράπογλου δεν έκανε δηλώσεις στον ΑΝΤ1 για να καταγγείλει το γεγονός.
    Εκτός αν ο ΑΝΤ1 έχει χρόνο μόνο για προβολή του σχέδιου για το γήπεδο και του κυρίου Αράπογλου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μου αρέσει που μόνο κάτω απο την ανακοίνωση του Συνδυασμού του Αράπογλου είχες να σχολιάσεις... Καρφώνεστε!

      Διαγραφή
    2. ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ

      Από εδώ και πέρα, όταν γίνεται κάτι, θα χρησιμοποιώ κι εγώ το ίδιο σχήμα λόγου: Παρά το ότι....

      Διαγραφή