.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Φωτορεπορτάζ από τη χτεσινή επιτυχημένη συγκέντρωση του Ζούμε μαζί και του Απόστολου Κόντου στην Αγία Μαρίνα

Σε κλίμα ενθουσιασμού, με πολύ κόσμο που έγινε ακόμη περισσότερος μετά το τέλος του αγώνα που αναμετέδιδε η τηλεόραση, πραγματοποιήθηκε η πρώτη από μια σειρά εκδηλώσεων στις γειτονιές που προγραμματισμένα πραγματοποιεί το Ζούμε μαζί και ο Απόστολος Κόντος.
















7 σχόλια:

  1. Πραγματικά απορώ που τους χώρεσε τόσους...υποψηφίους!!!

    Ε ρε κάζο που θα πάθει το βράδυ των εκλογών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σάλιο σου είναι από ξύδι η από αλατόνερο ; Τι σου έχει κάνει ο εαυτός και η ψυχή σου;

      Διαγραφή
    2. Κάζο θα πάθει άλλος υποψήφιος που νομίζει πως το υψηλό ποσοστό στην περιοχή του κόμματος που τον στηρίζει(;) θα το πάρει ατόφιο. Θα 'ναι μεγάλο το στραπάτσο όμως.

      Διαγραφή
  2. ενα ειναι σιγουρο οτι του εχει ανεβει το ζαχαρο,και λογο υψους παει γρηγορα στον εγκεφαλο.το ξυδι ειναι το δικο του γλυκισμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να με συμπαθάς φίλε Μανώλη αλλά από τις φωτογραφίες δεν φαίνεται καμμια ιδιαίτερη επιτυχία στη συγκέντρωση. Τρεις κι ο κούκος είναι κι οι υποψήφιοι περισσότεροι απ τους συγκεντρωμένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ φίλε/η για να έχω φωτογραφίες πήγα εκεί. Υπάρχουν κάποιοι ακόμη που τα πρόσωπα τους δεν αποτυπώθηκαν σε φωτογραφία, ή βρίσκονται σε φωτογραφίες που δεν ανάρτησα.
      Το φλας της φωτογραφικής μηχανής μου έχει περιορισμένες δυνατότητες για να αποτυπώσει τι υπάρχει στο βάθος της φωτογραφίας. Μπορείς να το διαπιστώσεις από όσες έχω αναρτήσει τραβηγμένες νύχτα από όλες τις εκδηλώσεις-συγκεντρώσεις.
      Το βασικό όμως είναι ότι έφυγα γρήγορα από τη συγκέντρωση αλλά επικοινώνησα με κάποιους που εμπιστεύομαι για το μετά. Μετά λοιπόν που τέλειωσε το παιχνίδι, εμφανίστηκε αρκετός ακόμη κόσμος που δεν ήταν όταν τράβηξα τις φωτογραφίες.
      Το δεύτερο που θα ήθελα να σημειώσω είναι πως δεν υπάρχει, και είναι λογικό, συγκέντρωση που δεν παρίστανται υποψήφιοι και μάλιστα πολλοί. Σε κανενός δεν έχω γράψει ήταν λίγοι, ή ήταν αποτυχημένη η συγκέντρωση γιατί παρίσταντο πολλοί υποψήφιοι. Και για την ακρίβεια κανενός τη συγκέντρωση δεν έχω χαρακτηρίσει αποτυχημένη ή κάπως έτσι...
      Να με συμπαθάς λοιπόν, αλλά έγραψα τη γνώμη που σχημάτισα για μια συγκέντρωση που έγινε σε ανοιχτό χώρο, που πάντα ο κόσμος δείχνει λιγότερος σε σχέση με τους κλειστούς. Από ένα συνδυασμό που διαπιστώνω πως αν δεν είναι ο μόνος ως τώρα που τολμάει ανοιχτές συγκεντρώσεις στις γειτονιές, πρέπει να είναι ο πρώτος!

      Διαγραφή
  4. Το ότι ξεκίνησε πρώτος τις ανοιχτές συγκεντρωσεις δε λέει κάτι. Ακόμα ο κόσμος δε γύρισε από την έξοδο του Πάσχα. Οπότε μάλλον λάθος τακτική είναι. Από πρωτομαγιά και μετά θα φουντώσει το πράγμα και πίστεψέ με ξέρω και άλλους συνδυασμούς που έχουν προγραμματισει ανοιχτές συγκεντρώσεις. Δεν είναι ο Κοντος μόνο ο τολμηρός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή