.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Όπως ήταν αναμενόμενο ο Απόστολος Κόντος και το Ζούμε μαζί ανακοίνωσαν πρώτοι τις δυο υποψηφιότητες που απέμεναν για να συμπληρώσουν το ψηφοδέλτιο τους.



Είναι από τις περιπτώσεις που δε συνιστούν έκπληξη, όπως εξελίχτηκαν τα πράγματα. Στο θέμα των υποψηφιοτήτων από την αρχή "πήραν κεφάλι", που σε καμιά στιγμή δε φάνηκε ότι μπορούσε να τους αμφισβητήσει κανείς! Και ασφαλώς αυτό δεν είναι κάτι συνηθισμένο γενικά. Είναι ένας σημαντικός και αδιάψευστος δείκτης που δείχνει με ακρίβεια ποιος προηγείται. Μας αρέσει ή όχι ο κόσμος ανάμεσα τους οι υποψήφιοι, κατευθύνονται στο συνδυασμό που έχει ρεύμα νίκης, και του παρέχουν την άνεση να μην έχει την αγωνία της συμπλήρωσης του ψηφοδελτίου. Στη συγκεκριμένη περίπτωση θα μπορούσε προ πολλού να είχε συμπληρωθεί πλήρως το ψηφοδέλτιο, αλλά το τελευταίο διάστημα έκαναν "σημειωτόν" αναμένοντας την ημερομηνία λήξης των υποψηφιοτήτων για κάθε... ενδιαφέρον ενδεχόμενο. 


Ακολουθεί το δελτίο τύπου του Ζούμε μαζί με το οποίο ανακοινώνονται οι τελευταίες υποψηφιότητες με τις οποίες συμπληρώνονται οι 84 υποψήφιοι!


ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΤΟΥ
ΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ
ΜΕ ΤΟΥΣ 84 ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ


   Οι δύο τελευταίοι υποψήφιοί μας :

83. Πετμεζά Ιωάννα, κάτοχος μεταπτυχιακού συμβουλευτικής ψυχολογίας Καποδιστριακού Παν/μίου Αθήνας και μεταπτυχιακού παιδοψυχολογίας .
84.  Συμεωνίδης Σάββας, BAΦυσικό-Μαθηματικό, MSc Φυσικής.
 


   Η Ανεξάρτητη δημοτική παράταξη Ζούμε Μαζί με υποψήφιο Δήμαρχο τον Απόστολο Κόντο έχει τη χαρά να ανακοινώνει ως  υποψηφίους δύο ακόμη καταξιωμένους συμπολίτες μας. Με τη σημερινή ανακοίνωση συμπληρώνουμε το μέγιστο επιτρεπτό όριο των 84 υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων για το ψηφοδέλτιό μας, ενισχύουμε την αγωνιστικότητα και την αισιοδοξία μας και συνεχίζουμε με υπευθυνότητα τη σταθερή πορεία μας προς τη νίκη, για να γίνουμε και πάλι υπερήφανοι για την πόλη μας.
    

7 σχόλια:

  1. Της μεταδημότευσης γίνεται εκεί μέσα κ. Καμπούρη! Γιατί δε το λέτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο σε δημοτική παράταξη. Γιατί όμως δεν λες κι ότι στη Δυναμη Πολιτών κουβαλήθηκαν εσπευσμένα όλα τα ορφανά του Παπαμικρούλη προκειμένου να συμπληρωθεί ψηφοδέλτιο; Μέχρι κι από την Κυψέλη φέρανε υποψήφιο που είχε να πατήσει στη Φιλαδέλφεια οκτώ χρόνια.

      Διαγραφή
    2. Ε μη μου λέει ότι δείχνει δυναμική να βάζεις όλους τους υπαλλήλους σου που δεν έχουν καμία σχέση με την πόλη!

      Διαγραφή
  2. ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΙΟΥΧΟΥΣ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ????????ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΡΕΠΟ.ΣΧΟΛΗ ΟΓΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιον εννοείς αδειουχο ; Αποσο γνωρίζω άτομα από ΚΟΠ έχει και ο Κοντος και ο Αραπογλου. Αλλά είχαν το ήθος και έφυγαν.Έχεις στοιχεία για κάποιον;

      Διαγραφή
  3. Φιλαδέλφεια - Χαλκηδόνα26 Απριλίου 2014 στις 5:48 π.μ.

    Προς Ανώνυμο 6:16 μ.μ.

    Έχετε συγκεκριμένα σχετικά ποσοστά από όλους τους συνδυασμούς; Αν ναι, τότε να μας τα αναφέρετε για να συγκρίνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας ψάξει ο καθένας από εμάς τον γείτονα του και να μην ψηφίσει όποιον του "σταυρώσουν ". Εκεί θα βρεις ποιοι περισσεύουν. Ο ένας έφερε όλη την κουμουνδουρου και ο δεύτερος όλη τη φαρμακευτική. Καλά για τον άλλον που έβγαλε "μπροστά " όλα τα σόγια ουδέν λόγος.

      Διαγραφή