.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Χ. Τομπούλογλου: Παραμένει πρόεδρος του “Αγλαΐα Κυριακού”, παρά το σκάνδαλο για δωροδοκία!

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί η είδηση ότι ο πρώην επικεφαλής του νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού Χάρης Τομπούλογλου, ο οποίος είχε συλληφθεί για χρηματισμό από διαφημιστική εταιρεία, διατηρεί τη θέση του ισόβιου μέλους στο Διοικητικό Συμβούλιο του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με γραπτή απάντηση του Υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη σε ερώτηση της Βουλευτού των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνας Χρυσοβελώνη, δεν έχει υπάρξει σχετική απόφση για αντικατάσταση του κ. Τομπούλογλου από το Πρωτοδικείο Αθηνών, οπότε παραμένει στη θέση του.


Ο υπουργός Υγείας διευκρινίζει ότι το Νοσοκομείο έχει υποβάλλει από τον Ιανουάριο αίτημα αντικατάστασης του Χ. Τομπούλογλου στη Διεύθυνση Κοινωφελών Περιουσιών της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Περιουσίας και Εθνικών Κληροδοτημάτων της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Περιουσίας του υπουργείου Οικονομικών.

Η Διεύθυνση τον Ιανουάριο ζήτησε από το Γραφείο Νομικού Συμβούλου του υπουργείου Οικονομικών, να υποβληθεί αίτηση στο Πρωτοδικείο Αθηνών, προκειμένου να διαπιστωθεί ότι υφίσταται νόμιμος λόγος αντικατάστασης του μέλους του δ.σ. του Νοσοκομείου Χ. Τομπούλογλου. Προτείνει δε στη θέση του να διοριστεί ο Αθανάσιος Μπίνης.

Ο κ. Γεωργιάδης απαντά ότι αναμένει την απόφαση του Πρωτοδικείου και την απόφαση του δ.σ. σχετικά με την εκλογή προέδρου, προκειμένου να εκδώσει απόφαση.

πηγή: inewsgr.com

3 σχόλια:

  1. Τελικα ο μεγαλυτερος φοβος του λαου ειναι οι αυτοαποκαλουμενοι "αριστεροι". Η αναρτηση σου θυμιζει Αυτια Βερυκιο Ευαγγελατο Πρετεντερη και ολον το συρφετο και δημιουργει σιγουρα αλγεινη εντυπωση. Και οχι βεβαια το γεγονος αυτο καθαυτο που ανδεν το αναδεικνυες δεν θα το μαθαινε κανεις οσο η αναφορα σου σε εναν πολιτικα νεκρο για λειτουργησει μεσα στις τοπικες εκλογες. Ειναι καλο βεβαια μετα την " αποκάλυψη " του μελους του συστηματος απο το " κρατος δικαιου" να πεσουν και μασκες των τοπικων επαναστατων που θελουν να γινουν χαλιφηδες στην θεση του χαλιφη.
    Η διγλωσσια του περαστικου απο την Φιλαδέλφεια Βασιλοπουλου και η προσπαθεια του δημοσιογραφου(;) Καμπουρη να παιξει ενεργο ρολο στην διαμορφωση του εκλογικου αποτελέσματος. με αθεμιτους τροπους θυμιζει εντονα Αραπογλου. Τελικα μαλλον ειχε δικιο καποιος που μας θυμισε οτι εχεις συνεργαστει με τον Λιοση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κανείς ανόητος δε μπορεί πίσω από την ανωνυμία του να κρύψει ποιος είναι…
    Ατυχώς για σένα το θέμα του κατά την έκφραση σου, πολιτικά νεκρού, δεν το ανέδειξαν ούτε ο Βερύκιος, ούτε ο Ευαγγελάτος, ούτε ο Πρετεντέρης ούτε ο συρφετός τους.
    Ατυχώς για σένα οι σελίδες που το έχουν αναδείξει πριν από μένα είναι δεκάδες, και δεν είναι της πόλης μας βέβαια!!!
    Προσπάθησα να βρω και να αναπαράγω την πιο ήπια σε διατύπωση δημοσίευση.
    Έχω δηλώσει επανειλημμένα ότι δεν είμαι δημοσιογράφος, οπότε το ερωτηματικό είναι άνευ περιεχομένου…
    Τους αθέμιτους τρόπους προφανώς τους γνωρίζεις καλά. Δεν εξηγείται διαφορετικά ότι σε δημοσίευμα για πολιτικά νεκρό, βλέπεις «…προσπάθεια… να παίξω ενεργό ρόλο στην διαμόρφωση του εκλογικού αποτελέσματος, με αθέμιτους τρόπους…». Είναι περισσότερο από προφανές ότι στόχος σου είναι το πρόσωπο και η υποψηφιότητα μου στην Περιφέρεια.
    Το να είναι κακόβουλη η κριτική δεν πειράζει. Πειράζει που δε… σου κόβει αρκετά! Με αποτέλεσμα να γράφεις ανοησίες του τύπου: «Ειναι καλο βεβαια μετα την " αποκάλυψη " του μελους του συστηματος απο το " κρατος δικαιου" να πεσουν και μασκες των τοπικων επαναστατων που θελουν να γινουν χαλιφηδες στην θεση του χαλιφη.»
    Αν ήθελα να γίνω χαλίφης στη θέση του χαλίφη, του οποίου προφανώς είσαι οπαδός, με το συνδυασμό που υποστηρίζει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Περιφέρεια θα κατέβαινα; Θα χωνόμουν σε κανένα όχημα από αυτά που επιβαίνεις κι εσύ, και θα φρόντιζα την προσωπική μου βολή και κονόμα. Γι΄ αυτό και δεν τολμάς να γράψεις ποιος είσαι.
    Ο κάποιος που θύμισε ότι είχα συνεργαστεί με το Λιόση, είσαι το ίδιο πρόσωπο. Μόνο επειδή έχεις μια σχετική απόσταση από τα γεγονότα, σε διόρθωσαν γιατί όταν το έγραψες, έβαλες ότι συνεργάστηκα και με τον Έρτσο. Τώρα δεν επανέλαβες το σκέλος με το ψεύδος. Συνεργάστηκα λοιπόν σε επίπεδο αρθρογραφίας στις τοπικές εφημερίδες «Επιτέλους» του κ. Λιόση, και «Απόψεις» του κ. Σταύρου Κόντου. Αυτά, τον καιρό που δεν υπήρχε άλλη εφημερίδα πλην της «Αναζήτησης». Και μετά πλην της «Αναζήτησης» και των «Απόψεων». Αν έχεις κάτι να μου προσάψεις για όσα έγραψα, έχεις όσο χώρο θέλεις και μπορείς να το κάνεις ανώνυμα! Διαφορετικά προσπάθησε να συγκρατηθείς, γιατί απλά εκτίθεσαι…
    Τέλος υπάρχει λόγος να σου θυμίσω για τις ταυτοποιήσεις και όσα μου προσάπτεις, ότι με τον κ. Λιόση, και με τον κ. Αράπογλου, ο Χάρης Τομπούλογλου και όχι μόνο… συνεργάστηκε στενά και μακροχρόνια. Αν λοιπόν αποτελεί μομφή η συνεργασία με τους παραπάνω, αυτή βαραίνει άλλους…

    υγ. Η φρασεολογία, η οργή, το επίπεδο, η στιγμή, η σύνταξη, επιτρέπουν τον προσδιορισμό του προσώπου πίσω από τα γραπτά. Εξάλλου έχουν σοβαρές ομοιότητες με άλλα που έχουν προηγηθεί με ονοματεπώνυμο. Μόνο μια συμβουλή έχω να σου δώσω. Φρόντισε να μην είσαι άλλο διπρόσωπος, γιατί θα το κάνεις όλο και πιο ταχτικά…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παραθέτω για χάρη του… αν αγνώστη που με κατήγγειλε ότι σκοπό είχα να αναδείξω το θέμα, μερικές μόνο σελίδες που το ανέδειξαν πριν από μένα. Κι ας προσπαθήσει μετά να εξηγήσει στον εαυτό του, στο Χάρη, και τους άλλους, πως κατάφερε να το αναδείξει ο ίδιος περισσότερο από τον καθένα!
    Θυμίζω πως εγώ τότε και τώρα δεν ανέβασα φωτογραφία του Χάρη Τομπούλογλου με χειροπέδες ή σε κακή κατάσταση, παρότι τα άρθρα που αναδημοσίευα είχαν σε αφθονία. Κι επίσης από τη στιγμή που έγιναν γνωστά τα γεγονότα με τον Γκιάτη ποτέ δεν ασχολήθηκα μαζί του με τον τρόπο, ή για τους λόγους που μου αποδίδει ο υποτίθεται ανώνυμος.

    http://www.avgi.gr/article/2437411/o-tompouloglou-paramenei-sto-aglaia-kuriakou-

    http://www.ertopen.com/eidiseis/item/19648-tompoylogloy-paramenei-isobio-melos-toy-ds-toy-%C2%ABaglaia-kyriakoy%C2%BB-pente-mhnes-meta-to-skandalo-chrhmatismoy#.U2D1QqL5GzE

    http://tvxs.gr/news/ellada/isobio-melos-toy-nosokomeioy-paidon-o-tompologloy

    http://www.naftemporiki.gr/story/800763/paramenei-isobio-melos-sto-ds-tou-nosokomeiou-paidon-o-x-tompouloglou

    ΑπάντησηΔιαγραφή