.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

Με την ανακοίνωση ακόμη 12 υποψηφιοτήτων το Ζούμε μαζί και ο Απόστολος Κόντος διευρύνουν το άνετο προβάδισμα φτάνοντας τους 83!



Η Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας Ζούμε  Μαζί με υποψήφιο δήμαρχο τον Απόστολο Κόντο βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα ονόματα 12 ακόμη υποψηφίων, καταξιωμένων συμπολιτών μας που θα συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιο μας στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές . Με αυτή την ανακοίνωση φτάνουμε τους 83 υποψηφίους (συμπεριλαμβανομένου του επικεφαλής). Στόχος μας είναι η καθημερινή επαφή με τους συμπολίτες μας και η προετοιμασία για την πρόοδο και την ανάπτυξη του Δήμου μας.

Οι νέοι υποψήφιοι τους οποίους και καλωσορίζουμε είναι οι κάτωθι.

·         ΑΡΜΕΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ-Απόστρατος Αξιωματικός Πολεμικής Αεροπορίας
·         ΒΕΡΖΑΜΑΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ-Πτυχιούχος γυμναστής ΤΕΦΑΑ
·         ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ ΑΝΝΑ-Αρχαιολόγος, Ιστορικός, Λαογράφος Υπουργείου Πολιτισμού
      ·         ΕΥΣΤΡΑΤΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ-Υπάλληλος ΕΛΤΑ

·         ΖΑΧΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-Εκπαιδευτικός  4ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Φιλαδέλφειας
·         ΚΩΤΤΑΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ(ΠΑΝΟΣ)-Γυμναστής, Προπονητής ΤΕΦΑΑ
·         ΚΟΤΣΟΒΟΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ-Διευθύνων Σύμβουλος Ελληνικών Ενδυμάτων Α.Ε.
      ·         ΜΠΑΛΟΓΛΟΥ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣ-Διακοσμήτρια  
      ·         ΠΑΝΑΓΗ ΚΙΚΑ(ΚΟΥΛΑ)-Ιδιωτική υπάλληλος 
      ·         ΠΡΩΙΜΟΠΟΥΛΟΣ-ΤΟΥΡΦΑΝΤΟΓΛΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ-Ιδιωτικός υπάλληλος

·         ΣΚΟΥΛΙΚΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ-Διευθυντής πωλήσεων εκτυπωτικής-διαφημιστικής εταιρείας
·         ΤΡΟΝΤΖΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-Ηλεκτρολόγος, Μηχανικός, Πρώην διευθυντής υπ/των NationalWestministerBank και ABN AmroBank, Διεθνής καλαθοσφαιριστής της ΑΕΚ και πρωταθλητής Ευρώπης

3 σχόλια:

  1. Χαμόγελα και σιωπή για το Άλσος που τραυματίζεται;
    "Ενώ δόθηκαν στην δημοσιότητα και σε διαβούλευση δυο νομοθετικές ρυθμίσεις από την Κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, μια για το Γήπεδο της ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια και μια για το Νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο Αθήνας-Αττικής, που περιλαμβάνουν διατάξεις που τραυματίζουν θανάσιμα την Πόλη και τον πνεύμονά της, το Δάσος μας, άκρα του τάφου σιωπή σχετικά από τις δημοτικές παρατάξεις και το Δημοτικό Συμβούλιο περί άλλα ασχολείται." Διαβάστε το άρθρο του Κώστα Παντελόγλου:
    http://www.kosmosnf.gr/2014/04/dimotiko-symvoulio/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γνωρίζετε πολλά προς ψήφιση νομοσχέδια που η δημόσια διαβούλευση τα άλλαξε;;;; Μήπως η διαβούλευση αποτελεί το άλοθι και μόνο;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η δημόσια διαβούλευση μπορεί να είναι για τα μάτια αγαπητέ φίλε. Στη Νέα Φιλαδέλφεια όμως η δημόσια τοποθέτηση και η δράση άλλων παρατάξεων 10 χρόνια πριν, σταμάτησε το τερατούργημα Γρανίτσα και οδήγησε, μαζί με τους πολίτες, στην ανατροπή των σχετικών Νόμων στο Σ.τ.Ε.
      Όταν λοιπόν έχουμε τέτοιο παράδειγμα μέσα στην πόλη μας, πρέπει να σκεφτούμε πόση ευθύνη έχουν οι σημερινοί επικεφαλής των παρατάξεων που απλά χαμογελάνε και φωτογραφίζονται και δεν λένε τίποτα για τα νέα αντισυνταγματικά νομοσχέδια που επιχειρούν να αποχαρακτηρίσουν το δάσος και να το κάνουν πάρκο προς ανάλογη εκμετάλλευση, παραχωρώντας ταυτόχρονα ένα μεγάλο μέρος του στον επιχειρηματία που θα "αγοράσει" την ΑΕΚ.
      Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τους νυν δημοτικούς άρχοντες. Όλοι είναι πολύ μικροί για το ρόλο τους (με εξαίρεση τη Δανάη Γκούμα μέχρι τώρα).
      Έχετε απορίες για το τι πρόκειται να συμβεί στην πόλη;

      Διαγραφή