.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Γιατί αυτή η ολιγωρία κ. Δήμαρχε; Ή όταν το ζήτημα δεν αφορά τον κ. Μελισσανίδη μπορεί να περιμένει όσο θέλει…



Η διοίκηση του Δήμου έχει… φροντίσει για άλλη μια φορά να μην κάνει έγκαιρα τη δουλειά της. Σε αυτή την περίπτωση το θέμα αφορά τις τοποθετήσεις των προσώπων, που το αρμόδιο Υπηρεσιακό Συμβούλιο έκρινε κατάλληλα για τα κορυφαία υπαλληλικά πόστα. 

Ενώ έχουν κριθεί από τις 11 Γενάρη και ο νόμος δίνει περιθώριο δύο μηνών για να τοποθετηθούν, δεν έχει γίνει το παραμικρό! Σε αυτή την καθυστέρηση προστέθηκε η προβλεπόμενη από νόμο απαγόρευση οποιασδήποτε ανάλογης διοικητικής πράξης ένα μήνα πριν τις εκλογές. Σε περίπτωση που δεν τοποθετηθούν άμεσα, η τοποθέτηση τους αναμένεται πλέον από Σεπτέμβρη! Κι όλα αυτά ενώ υπάρχουν περιπτώσεις όπως αυτή της καθαριότητας η οποία είναι ορφανή από Διευθυντή. 


Η Δήμαρχος σύμφωνα με τις πληροφορίες μας υποσχέθηκε στο Σωματείο των εργαζομένων, πως θα αύριο θα κάνει ότι δεν έκανε εδώ και πάνω από δυο μήνες παρά και ενάντια σε αυτά που προβλέπει ο νόμος.

3 σχόλια:

  1. Δεν έχεις καταλάβει Μανώλη ότι θεωρούν τον δήμο τσιφλίκι τους;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και ολα αυτα για να κανει το κομματι του ο αγαπημενος διευθυντης της δημαρχου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο αγαπημενος διευθυντης της δημαρχου κανει οτι ειναι δυνατον για να παραμεινει στη θεση του.400 ευρουλακια ειναι αυτα καθε μηνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή