.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Το "Ζούμε μαζί" πραγματοποίησε με διαφορά τη μεγαλύτερη προεκλογική συγκέντρωση αυτής της περιόδου!


Ο υποψήφιος Δήμαρχος Απόστολος Κόντος και το "Ζούμε μαζί" κατάφεραν στα εγκαίνια του εκλογικού τους κέντρου, να συγκεντρώσουν εκατοντάδες πολίτες! Ο χώρος μπροστά και γύρω από τα κέντρο τους, κατακλύστηκε από κόσμο που έφτανε μέχρι και το ανθοπωλείο της Βάλιας Ματσουκά από τη μια μεριά, και μέχρι το «Καφέ-μεζέ» από την άλλη!


Ο Απόστολος Κόντος στην ομιλία του ξεκίνησε τη δημοσιοποίηση του προγράμματος του αναφερόμενος στα πρώτα κεφάλαια. Ασφαλώς αυτό δε θα ήταν άξιο ιδιαίτερης αναφοράς, αν και οι άλλοι συνδυασμοί είχαν ανακοινώσει πλήρες ή επί μέρους τμήματα των προγραμμάτων τους. Με αυτή την έννοια λοιπόν είναι ο πρώτος συνδυασμός που σε αυτές τις εκλογές κάνει αυτό το βήμα. Δείχνοντας ότι εκτός από περιοδείες και όσα είναι ορατά,  κάνει ουσιαστική δουλειά και στο παρασκήνιο…










































8 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Άλλο επιχείρημα δεν έχετε; Μήπως θα μπορούσατε να μας θυμίσετε πόσων ετών ήταν ο ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ στη θητεία του ΣΑΒΒΑΣ ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗΣ; O άνθρωπος που έφτιαξε υποδομές στη Φιλαδέλφεια;

      Διαγραφή
  2. 70 υποψήφιοι απο 5 ο καθένας να τα 350 ατομα!
    Αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Πλέον υπάρχουν οι δημοσκοπήσεις για να μετρήσεις τη δυναμή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή λοιπόν μετά λόγου γνώσεως είμαι σε θέση να ξέρω το αποτέλεσμα δημοσκόπησης μιας και η αδελφή μου εργάζεται σε τέτοια εταιρεία, μέχρι το τέλος Μαρτίου τα πράγματα είχαν ως εξής:
      1ος Αράπογλου, 2ος Κόντος, 3ος Γεωργαμλής, 4η Γκούμα, 5ος Βασιλόπουλος, 6η Αγαγιώτου, 7η Γαιτανα.
      Κρατήστε το ποστ μου κ. Καμπούρη και το ξανασυζητάμε μετά τις εκλογές.
      Απαραίτητη σημείωση: Οι διαφορές μεταξύ 1-4 είναι πολύ μικρές και ίσως υπάρχει έκπληξη καθώς σε ερώτηση της εταιρείας για το γήπεδο, το ποσοστό που δεν το θέλει είναι περίεργα ψηλό και αποδεικνύει ότι υπάρχει ένα σιωπηρό ρεύμα εκτίμησης στην Κα Γκούμα για τη στάση της που μπορεί και να την οδηγήσει ανέλπιστα σε μια δεύτερη Κυριακή.

      Διαγραφή
    2. Φιλαδέλφεια - Χαλκηδόνα11 Απριλίου 2014 στις 1:40 π.μ.

      Επειδή κι εμάς μας ζήτησαν να πάρουμε μέρος σε 3 τηλεφωνικές δημοσκοπήσεις για τις δημοτικές εκλογές και γνωρίζουμε σε επιστημονικό επίπεδο το αντικείμενο, μήπως η αδερφή του ανώνυμου κ.Καμπούρη δουλεύει σε συγκεκριμένη εταιρεία, όπου οι ερωτήσεις είναι απόλυτα κατευθυνόμενες και δεν δίνονται στον δημότη όλες οι δυνατότητες απάντησης, εκτός αν ο ίδιος είναι γνώστης σε τεχνικό επίπεδο και επιμείνει;
      Ελάτε τώρα... το πώς γίνονται οι δημοσκοπήσεις και ποιοί τις υπογράφουν έναντι αντιτίμου... είναι πολύ παλιά ξινά σταφύλια. Συγκεκριμένα όμως, από εταιρεία που αρχίζει από Π... η διαδικασία που ακολουθείται στο τηλέφωνο τις τελευταίες μέρες, είναι απλά απαράδεκτη.

      Διαγραφή
    3. Όχι αγαπητέ μου. Δεν εργάζεται στην εταιρεία του κ. Αράπογλου αν αυτό υπαινίσεστε με το σχόλιό σας. Η συγκεκριμένη εταιρεία (που αρχίζει από Μ) διεξήγαγε τη δημοσκόπηση για λογαριασμό κόμματος και αφορούσε όλους τους δήμους της Αττικής. Δεν είμαι καν ψηφοφόρος του κ. Αράπογλου. Τώρα αν δεν σας αρέσουν τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης τι να σας πω. Λυπάμαι. Αυτά είναι πάντως.

      Διαγραφή
  3. Επειδή μια εικόνα = 1000 λέξεις, αξίζει να παρατηρήσει κανείς το ύφος του Μπόβου που όπως είναι γνωστό σε όλους είναι σχεδόν ξένο σώμα μέσα στην παράταξη και κανένας δεν τον υπολογίζει. Ο Απόστολος θα κερδίσει σίγουρα τη δημαρχία αλλά ο Μπάμπης θα βρεθεί εκτός δημοτικού συμβουλίου. Η πολύχρονη καριέρα του πλησιάζει στο τέλος της και ευτυχώς καιρός ήταν. Διακινδυνεύω τη πρόβλεψη πως θα καταποντιστεί σε σταυρούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μονο που ο κυριος της παλς δεν κανει ποτε γκαλοπ με νουμερο που αρχιζει απο 2790 και 2750,ειναι αρκετα αυτα τα νουμερα τα οποια ξεκινουν απο την περιοχη βλαχου μεχρι τις εργατικες στους απομαχους και μεχρι τη λαχανα. και χιου.εκει γιατι δεν παιρνουν ποτε??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή