.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Οριστικά μέχρι τις 20 Ιουλίου η άδεια για την "Αγιά - Σοφιά"

Δώστε βάση κάτω αριστερά στις ημερομηνίες διάθεσης των διαρκείας...







Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr από το ΥΠΑΠΕΝ μέχρι τις 20 Ιουλίου θα έχει βγει οριστικά η οικοδομική άδεια για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ και παίρνει "σάρκα και οστά" το όνειρο όλης της "κιτρινόμαυρης" οικογένειας.


Ένα έργο ζωής που πέρασε από χίλια κύματα. Ένα όνειρο ετών που παραλίγο να μετατραπεί σε εφιάλτη. Η "τσιγγάνα" ΑΕΚ από το 2003 ζει και αναπνέει για την ημέρα που θα δει τα έργα για το νέο της "σπίτι" να ξεκινούν και η μακέτα να μετατρέπεται σε ένα αληθινό στολίδι που θα "στεγάσει" το ίδιο της το μέλλον.

Το μεγαλόπνοο έργο για την ανέγερση της Αγιάς-Σοφιάς αποδείχτηκε πολύ πιο δύσκολη διαδικασία απ' ό,τι θα περίμεναν όλοι. Η δημοτική αρχή της Νέας Φιλαδέλφειας/Χαλκηδόνας ήταν ευθύς εξαρχής απέναντι, τα εμπόδια που ορθώθηκαν ήταν πολλά, εντούτοις όλα δείχνουν πως ένα ένα πέφτουν και η στιγμή που οι εργασίες θα ξεκινήσουν, δεν θα αργήσει.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Sport24.gr από το ΥΠΑΠΕΝ (υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας), οριστικά και αμετάκλητα μέχρι τις 20 Ιουλίου θα έχει εκδοθεί η οικοδομιή άδεια για το νέο γήπεδο της Ένωσης και τότε δεν θα υπάρχει γυρισμός. Τίποτα δεν θα μπορεί να το σταματήσει και απλά ο χρόνος θα αρχίσει να μετράει αντίστροφα.

Θυμίζουμε πως η ΠΑΕ ΑΕΚ είχε εκδώσει ανακοίνωση στις 9 Μαΐου για τις εξελίξεις γύρω από το γηπεδικό. Μεταξύ άλλων, έγινε αναφορά στην ψήφιση από το Κοινοβούλιο της νομοθετικής ρύθμισης για το θέμα της έγκρισης της υψομετρικής μελέτης και στην σύσκεψη στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών παρουσία του αρμόδιου Υπουργού, Χρήστου Σπίρτζη, των συμβούλων του και των υπηρεσιακών παραγόντων του Υπουργείου με εκπροσώπους της "Δικέφαλος 1924 Κατασκευαστική ΑΕ".

Στη συνάντηση αυτή συμφωνήθηκε ότι μετά την υποβολή από την πλευρά της "Δικέφαλος" της υψομετρικής μελέτης με ενσωματωμένες τις παρατηρήσεις της Υπηρεσίας του Υπουργείου, αναμένεται η έκδοση της έγκρισης της μελέτης μέχρι τις 30 Μαΐου. Το μόνο που απέμενε, ήταν η έκδοση της οικοδομικής άδειας, την οποία στην Ένωση περιμένουν πώς και πώς. Η έναρξη των έργων είναι προ των πυλών και αυτό είναι σίγουρο!

πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου