.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ Α.Ε.Κ. ΜΙΛΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ;




ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ Α.Ε.Κ. ΜΙΛΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ;


            Για ποιο γήπεδο της Α.Ε.Κ. μιλάτε Κύριοι; Το γήπεδο που πάτε να φτιάξετε δεν θα το διαχειρίζεται, ούτε θα το εκμεταλλεύεται η Α.Ε.Κ. αλλά η «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924 ΑΕ», για 49 χρόνια, δηλαδή, μια ανώνυμη εταιρεία επενδυτών, κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που θα κατέχουν τις εύκολα μεταβιβάσιμες μετοχές της και θα ψάχνουμε να βρούμε, όπως συνέβη στο παρελθόν, με την ΑΕΚ-ΠΑΕ, ποιος τις κατέχει και ελέγχει την εταιρεία και κάνει κουμάντο στο γήπεδο.

           Δυστυχώς, όλα αυτά τα χρόνια, που πέρασαν, χωρίς να γίνει τίποτα, ενώ θα παίζαμε στο γήπεδό μας, αν φορέας του γηπέδου ήταν το Σωματείο ΜΑΣ, ο κόσμος της Α.Ε.Κ. έχει παραπλανηθεί, από αναληθέστατες δηλώσεις–εξαγγελίες και παραπληροφόρηση ορισμένων, οι οποίοι έχουν διχάσει τον κόσμο της Α.Ε.Κ., προσπαθώντας να χαρακτηρίσουν τους ΑΕΚτζήδες, που  θέλουν το γήπεδο να γίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια, να ανήκει στην Ερασιτεχνική Α.Ε.Κ και να στεγάζονται σε αυτό όλα τα τμήματά της, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται και  τα μέλη της Ενώσεώς μας, ως «εσωτερικούς εχθρούς», «προδότες», «γραφικούς» αρνητές του γηπέδου και λοιπά παρόμοια, για να μην ακουσθούν οι απόψεις τους και αναδειχθεί η αλήθεια, στοχοποιώντας τους, παράλληλα, σε «δήθεν» αγανακτισμένους οπαδούς, για να βιαιοπραγήσουν εναντίον τους.


            Φθάσαμε στο σημείο, μάλιστα, να μας δουλεύουν και μάνατζερ-τρίτοι, που έχουν οικονομικό συμφέρον, από την έκδοση μιας άδειας, ανεξάρτητα, αν αυτή είναι νόμιμη ή όχι, αν μπορεί να υλοποιηθεί και όχι απλά να κορνιζαριστεί, για να εισπράξουν την παχυλή αμοιβή τους (1.750.000 ευρώ), χωρίς να βάλουν λιθαράκι.    Συγκεκριμένα, στη συζήτηση για το γήπεδο της ΑΕΚ, που έγινε, προ καιρού, στην ΕΤ-1, με πρωτοβουλία των δημοσιογράφων, Ν. Αγγελίδη και Χ. Παγώνη και με προσκεκλημένους, τον Δήμαρχο Ν. Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας,  κ .Βασιλόπουλο και τον κ. Ανδριόπουλο, Πρόεδρο της εταιρείας «DIMAND Α.Ε.», που έχει αναλάβει το μάνατζμεντ του γηπέδου, για λογαριασμό της εταιρείας «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924 ΑΕ», κατά το κλείσιμο της συζητήσεως, σε παρατήρηση του Νίκου Αγγελίδη, ότι «το γήπεδο πρέπει να ανήκει στην Α.Ε.Κ. γιατί το θέλει  πλειοψηφία του κόσμου της», ο κ. Ανδρεόπουλος απάντησε, ότι «θα γίνει γήπεδο, που θα ανήκει για πάντα στην Α.Ε.Κ.  και δεν θα ανήκει σε κανένα ιδιώτη».

            Επίσης, σε συνέντευξη που παραχώρησε, στις 16/6/2017, στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM 94,6 ο κ. Ανδριόπουλος ερωτηθείς για θέμα της ιδιοκτησίας του γηπέδου, απάντησε: « Η ιδιοκτησία της γης των 29,2 στρεμμάτων, όσο υφίσταται το ερασιτεχνικό σωματείο, θα ισχύει. Αν ποτέ διαλυθεί το ερασιτεχνικό σωματείο δεν θα ισχύει.  Το ερασιτεχνικό σωματείο έχει αυτή την έκταση και έχει και την υπεριδιοκτησία  του έργου. Δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά. Το ερασιτεχνικό σωματείο δεν μπορεί να μεταβιβάσει, μπορεί να παραχωρήσει(;;;;;). Η Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ. θα παίζει εκεί, πληρώνοντας μίσθωμα» (αλλά σε ποιόν; Στη «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924», βέβαια).

               Φθάνει πια, κ. Ανδριόπουλε. Οι δηλώσεις σας αυτές είναι αναληθέστατες και  εντελώς παραπλανητικές, σε βαθμό που προσβάλουν τη νοημοσύνη κάθε λογικού ατόμου, πολύ περισσότερο δε των φιλάθλων της Α.Ε.Κ. που, κατά γενική παραδοχή, θεωρούνται οι πλέον λογικοί και νοήμονες φίλαθλοι. Προσπαθείτε να εφαρμόσετε τη μεθόδευση των γηπέδων «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ»  και «ΛΑΡΙΣΑΣ». Στις περιπτώσεις αυτές, όμως, όπως γνωρίζετε, τα οικόπεδα δεν ανήκαν και μάλιστα κατά κυριότητα, στα αθλητικά σωματεία, αλλά στο Δημόσιο (Γ.Γ. Αθλητισμού).

           Με την μεθόδευση που προτείνατε και ακολουθείτε, για την ανέγερση του γηπέδου, αυτό,  όχι μόνο δεν θα ανήκει, για μισό αιώνα, στην Α.Ε.Κ. (49 χρόνια) αλλά υπάρχει ορατός κίνδυνος απώλειας του οικοπέδου της, λόγω παραβάσεως των όρων του παραχωρητηρίου, προς το Σωματείο ΜΑΣ, από το Δημόσιο, το 1934, αλλά και των ισχυόντων νόμων και ανακλήσεώς του, καθώς και απώλειας της επιχορηγήσεως της Περιφέρειας.

            Και αυτό γιατί, με τη μεθόδευση που ακολουθείτε, η έγκριση περιβαλλοντικών όρων (Μ.Π.Ε.), η έγκριση των υψομετρικών και λοιπών αδειών, έχουν  εκδοθεί, κατόπιν αιτήσεών της, στο όνομα της «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924 Α.Ε.» και όχι της Ερασιτεχνικής Α.Ε.Κ., ως ιδιοκτήτριας του οικοπέδου, όπως απαιτεί ο νόμος.  Κατά συνέπεια αυτών και η οικοδομική άδεια θα εκδοθεί στο όνομα της ίδιας εταιρείας, η οποία, μάλιστα, έχει υποβάλει, στην αρμόδια για την έκδοση της ΔΑΟΚΑ και την από 13 Αυγούστου 2014 αίτηση, με υπογραφή Νίκου Στράτου. Συνεπώς, με τη μεθόδευση αυτή, φορέας του έργου κατασκευής και εκμετάλλευσης του γηπέδου θα είναι η «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924 Α.Ε.» η οποία θα το κτίσει πάνω σε οικόπεδο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, χωρίς να πληρώνει μίσθωμα ή άλλη αποζημίωση, όμως, η εταιρεία αυτή θα εισπράττει και θα καρπώνεται όλα τα έσοδα, από την εκμετάλλευσή του, όπως είναι :

Α) Το 15% από τα έσοδα των αγώνων (από την Π.Α.Ε.), β) το 15% από τα έσοδα διαφημίσεων εντός του γηπέδου, γ) τα έσοδα από τις σουΐτες, δ) τα έσοδα από μισθώσεις σε τρίτους εμπορικών χώρων, ε) τα έσοδα από εκδηλώσεις (συνέδρια, συναυλίες κ.λ.)  στ) τα έσοδα από την ονοματοδοσία του γηπέδου, και διάφορα άλλα έσοδα, για 49 χρόνια.

             Δηλαδή, η «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924 Α.Ε.» θα είναι επενδυτής – ιδιοκτήτης του γηπέδου, που θα κτίσει στο οικόπεδο της Ερασιτεχνικής και θα το εκμεταλλεύεται, για 49 χρόνια, με τεράστια κέρδη, εκμεταλλευόμενη τον κόσμο της Α.Ε.Κ. και τον πόθο του, για γήπεδο.

               Φθάνει πια, Κύριοι, που «τρέχετε» το γήπεδο. Μη μας δουλεύετε άλλο. Αφήστε τα τερτίπια αυτά και βγάλτε την άδεια οικοδομής, στο όνομα της Ερασιτεχνικής,  όπως προβλέπουν οι νόμοι ης χώρας μας. Θα παίζαμε, σήμερα, στο γήπεδό μας, αν από την αρχή είχατε ακολουθήσει τη νομιμότητα και δεν προσπαθούσατε, με διάφορα έωλα και νομικά ευάλωτα επιχειρήματα και ενέργειες,  να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα.

              Κύριοι, εσείς που «τρέχετε» το μοντέλο Ανδρεόπουλου, προσέξτε. Με την επιμονή σας εφαρμογής του, υπάρχει άμεσος και ορατός κίνδυνος να χαθεί και το οικόπεδό μας, στη Νέα Φιλαδέλφεια, που κατακτήθηκε με αγώνες και θυσίες, από τους παππούδες μας, το 1929, όταν το κατέλαβαν και το περιέφραξαν. Θα ξεσηκωθούν και αυτοί, από τους τάφους τους και θα σας κυνηγούν.

             Πάψτε, πια, να συκοφαντείτε και να διαγράφετε τους φιλάθλους εκείνους, που επιθυμούν, διακαώς, να γίνει το γήπεδο, αλλά να ανήκει στην Ερασιτεχνική Α.Ε.Κ. και να στεγάζονται σε αυτό, μαζί με το ποδόσφαιρο και τα λοιπά αθλητικά τμήματά της.

                                                Αθήνα 5 Ιουλίου 2017

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΩΝ Α.Ε.Κ

Η Α.Ε.Κ. μας ενώνει
Η ΑΛΗΘΕΙΑ μας δυναμώνει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου