.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Μουσικές βραδιές στο 3ο φεστιβάλ της Eργατικής Λέσχης Ν. Ιωνίας στις 7-8-9 Ιούλη


Το τριήμερο 7/8/9 Ιουλίου η Εργατική Λέσχη Νέας Ιωνίας «Υδραγωγείο» διοργανώνει το 3ο Φεστιβάλ της, στο χώρο του Συνεδριακού Κέντρου Νέας Ιωνίας (ΚΕΠ-Πατριάρχου Ιωακείμ 4, δίπλα στον σταθμό ΗΣΑΠ, με κεντρικό σύνθημα:

Συλλογική Οργάνωση,  Αλληλεγγύη,  Αγώνας
Μονάχα η πραγματικότητα μπορεί να μας μάθει πώς την πραγματικότητα ν’ αλλάξουμε  

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων αυτών, την Παρασκευή 7/7, στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί συζήτηση για την τέχνη. Στη συζήτηση αυτή θα ανταλλάξουμε εμπειρίες από τη μέχρι τώρα δράση μας και θα διερευνήσουμε ιδέες και προτάσεις σχετικά με την ανεξάρτητη καλλιτεχνική δράση στη γειτονιά ως κομμάτι της καθημερινής ζωής , τις δυνατότητες παραγωγής τέχνης “από τα κάτω”, αλλά και την εμπορευματοποίησή της, και θα αναδείξουμε ερωτήματα σχετικά με τα “όρια” ανάμεσα στον θεατή και τον καλλιτέχνη, των πνευματικών δικαιωμάτων του έργου  και άλλα.


Στις 20:30,  τη σκυτάλη παίρνουν  τα τμήματα ακουστικής και ηλεκτρικής κιθάρας της μουσικής ομάδας παρουσιάζοντας αγαπημένα κομμάτια ενώ ακολουθεί η workers’ club hip hop μπάντα της λέσχης.  Η βραδιά κλείνει  με δυνατό party  από τους “δικούς” μας Axer και Hrwn, που υπόσχονται ένα ξεχωριστό φινάλε.


Το Σάββατο 8/7,  στις 22:00, η μουσική ομάδα λαϊκής μουσικής της λέσχης θα παρουσιάσει  ένα πολύ όμορφο πρόγραμμα με λαϊκά και ρεμπέτικα.

Τη σκυτάλη θα πάρει η ρεμπέτικη κομπανία, για να ακολουθήσει ένα  μοναδικό γλέντι και  χορός μέχρι… πρωϊας.




Μπορείτε να δείτε το συνολικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου