.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Γιορτή Φιλίας για τα παιδιά της Ελλάδας και του Μπαγκλαντές στο Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Γιορτή Φιλίας για τα παιδιά της Ελλάδας και του Μπαγκλαντές στο Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας



Είμαστε πολύ υπερήφανοι και χαρούμενοι για την εγκαρδιότητα με την οποία υποδέχθηκαν τα παιδιά της πόλης μας, που συμμετέχουν στο θερινό camp, τα συνομήλικά τους παιδάκια, 50 στον αριθμό, από την κοινότητα του Μπαγκλαντές στην Αθήνα. Τα μικρά παιδιά από την Ελλάδα και από το Μπαγκλαντές συμμετείχαν από κοινού σε ένα Διαδραστικό Εργαστήρι Ζωγραφικής με θέμα "Γέφυρες Πολιτισμού" με την καθοδήγηση της εικαστικού Μαρίβας Ζαχάρωφ, χόρεψαν χορούς κάθε λαού, απόλαυσαν ένα πικ-νικ στο πανέμορφο Άλσος μας, κάτω από τα δέντρα και δίπλα στη λίμνη, παρακολούθησαν παράσταση μαγικών και πάνω απ' όλα βίωσαν τη φιλία και τον σεβασμό μεταξύ δύο διαφορετικών φυλών με πολλά κοινά μεταξύ τους.



Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας Άρης Βασιλόπουλος, ο Πρέσβης του Μπαγκλαντές στην Ελλάδα JashimUddin, αξιωματούχοι της πρεσβείας του Μπαγκλαντές, η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού Ευτυχία Παπαλουκά, ο Πρόεδρος της 1ης Σχολικής Επιτροπής Παύλος Παπαθεοφάνους.



Ευχαριστούμε τους εργαζόμενους του Δήμου μας που κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για την απόλυτη επιτυχία μιας τόσο σημαντικής δράσης υψηλού συμβολισμού, με τη συμμετοχή εκατοντάδων παιδιών, όλους εκείνους που με κάθε τρόπο συνέβαλαν στη διοργάνωση και τέλος, την Πρεσβεία του Μπαγκλαντές για την θετική ανταπόκριση στην πρόσκλησή μας και την εξαιρετική συνεργασία. Το μήνυμα για σεβασμό, αλληλεγγύη και φιλία μεταξύ των λαών σίγουρα πέρασε με τον καλύτερο τρόπο στους μικρούς μας συνδημότες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου