.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Στη «πορτοκαλί επανάσταση» ή τη νεοφιλαδελφειοχαλκηδονιώτικη «άνοιξη» που ξεκίνησε στη πόλη μας, δε θα συμμετέχουμε…




Τελευταία έχει εμφανιστεί στο δήμο μας μια σκανδαλολογία, με πρόσχημα πολιτικά ανόητες επιλογές της πλειοψηφίας του δήμου, σε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας προσφύγων. Σε ότι αφορά τη δημοσιογραφική πλευρά, ασφαλώς καλώς δημοσιοποιήθηκαν όσα εντοπίστηκαν.

Οι πρωταγωνιστές αυτής της παραγωγής… εξεγείρονται για ένα ποσό 3.000 ευρώ που πήγε σε επιχείρηση της γυναίκας του δήμαρχου, κι δυο νοίκια 250 ευρώ το μήνα για δυο άμεσους συγγενείς επίσης της πλειοψηφίας. Εξηγήσεις υπάρχουν για το θέμα, δικαιολογία πολιτικά όμως δε χωρεί.

Επειδή δεν είμαστε αμνήμονες αλλά και γιατί προκληθήκαμε από δημοσίευμα τοπικής σελίδας, που βρίσκεται στη κορυφή της πυραμίδας της σκανδαλολογίας, αλλά και από ανώνυμα σχόλια σε προηγούμενη ανάρτηση μας, που μοιάζει να απευθύνονται σε μας που υποτίθεται επίσης ανώνυμα τους απαντούσαμε θα τοποθετηθούμε αναλόγως.


Θεωρούμε υποκρισία πρόσωπα ΜΜΕ ή δυνάμεις που δε νοιάστηκαν, δε νοιάζονται, συμφωνούν ή παραμένουν σιωπηλοί ή αδιάφοροι για τα 20.000.000 ευρώ που χαρίζει η περιφέρεια της (α)Ρένας Δούρου για ένα ιδιωτικό γήπεδο -  επιχείρηση, που προέρχονται από φόρους που έχουμε πληρώσει όλοι, να νοιάζονται για 5.000 ευρώ από το ταμείο του ΟΗΕ.  
Το ίδιο ισχύει και για άλλα 35.000.000 ευρώ από φόρους των πολιτών, που η συριζομνημονιακή περιφέρεια της (α)Ρένας Δούρου σκοπεύει να σπαταλήσει για τη περαιτέρω καταστροφή της πόλης, με τις προβλεπόμενες υπογειοποιήσεις που θα εξυπηρετούν αποκλειστικά το ιδιωτικό γήπεδο.

Θεωρούμε υποκρισία πρόσωπα ΜΜΕ ή δυνάμεις που αδιαφόρησαν ή συμφώνησαν κιόλας στο ακρωτηριασμό της πόλης και του άλσους, να σκίζουν τα ιμάτια τους για χρήματα που προέρχονται από τις εισφορές των κρατών μελών του ΟΗΕ.

Θεωρούμε υποκρισία πρόσωπα ΜΜΕ ή δυνάμεις που «δεν έμαθαν», ανέχτηκαν ή περίπου επιδοκίμασαν το όργιο τραμπουκισμών και βίας στη πόλη, να  ενοχλήθηκαν από άστοχους και αδικαιολόγητους χαραχτηρισμούς του δήμαρχου.

Θεωρούμε υποκρισία πρόσωπα ΜΜΕ ή δυνάμεις που δεν ενοχλήθηκαν, υποβάθμισαν ή δε νοιάστηκαν για απευθείας αναθέσεις κι όχι μόνο, πολύ μεγαλύτερων ποσών από το δημοτικό ταμείο, τα οποία χαρακτηρίστηκαν σκάνδαλο στη θητεία της προηγούμενης δημάρχου που ήταν μέλος της Ν.Δ., να κόπτονται τώρα για πέντε χιλιάρικα του ΟΗΕ που πάλι κάποιος άλλος θα τα έπαιρνε.

Όπως είναι λογικό τα ίδια πρόσωπα ΜΜΕ ή δυνάμεις δεν έκαναν εξέγερση για το 1.300.000 ευρώ σε ιδιώτη για την ανακατασκευή 11 πάρκων και τη συντήρηση τους για 2 χρόνια μετά.

Ωστόσο εκτός από την υποκρισία, υπάρχουν και κάποιες ειλικρινείς τοποθετήσεις, όπως:
  • ομολογείται ο οδυρμός για τη λεηλασία της εκλογικής πελατείας της κεντροδεξιάς από τη Δύναμη Πολιτών και η προσπάθεια αποτροπής της
  • στο πρόσωπο του δήμαρχου και της παράταξης του, γίνεται στόχος η αριστερά αδιακρίτως

Σημειώνουμε πως η απόπειρα της «ηλεκτρονικής ή έντυπης εξέγερσης» αφορά θέμα με πρόσφυγες.

Παράδοξο ασφαλώς είναι να βλέπει κανείς πρόσωπα ΜΜΕ ή δυνάμεις που οι απόψεις, οι πράξεις και η εικόνα τους ως σήμερα, δεν εξηγεί τη συμπόρευση και τη συμβολή στο μέτρο των δυνατοτήτων τους, στη «πορτοκαλί επανάσταση».

Εμείς ευχαρίστως όπως μέχρι σήμερα,  θα αναδείξουμε και θα στηρίξουμε κάθε προσπάθεια για την ανατροπή  αποφάσεων του δήμου όπως είναι αυτή για την ανάθεση σε ιδιώτη της ανακατασκευής 11 πάρκων και τη συντήρηση τους για 2 χρόνια. Αλλά και κάθε άλλη προσπάθεια του δήμου, της περιφέρειας ή της κυβέρνησης που είναι αντίθετη με τα λαϊκά και τοπικά συμφέροντα.
Κι ας έρθουν να πρωταγωνιστήσουν ή να συμμετέχουν σε τέτοιες πρωτοβουλίες, εκείνα τα πρόσωπα, τα ΜΜΕ ή οι δυνάμεις που τις μέρες αυτές εξεγείρονται... Αν συμβεί αυτό, τότε θα υπάρχουν οι προϋποθέσεις να συμμετέχουμε και σε όσα εμφανίζονται σήμερα τάχα μου να μην αντέχουν.

Σε ότι αφορά τη πλειοψηφία πρέπει να πούμε, πως όποιος αποφασίζει να κάνει διαχείριση, αυτά και πολλά άλλα θα τα βρει μπροστά του.

Εμείς πάντως δε θα συμβάλλουμε ενσυνείδητα τουλάχιστον, με πρόσχημα τους πρόσφυγες ή οτιδήποτε άλλο, να στρωθεί το χαλί, δε θα γίνουμε ερπύστρια στο άρμα των επιχειρηματικών συμφερόντων για να περάσουν ανεμπόδιστα και να εγκαταστήσουν το Μώραλη της Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας. Και πιστεύουμε πως η Ν. Φιλαδέλφεια – Ν. Χαλκηδόνα δε θα γίνει Βόλος…

13 σχόλια:

  1. Πόση βρώμα θα ξεράσει ακόμα το άρρωστο μυαλό σου; Τα 20000000 εκ. για το γήπεδο γελοίε δεν προέρχονται απο φόρους πολιτών αλλά απο κονδύλια της ΕΕ που αν δεν δοθούν σε αθλητικά έργα θα χαθούν. Σιχαμάρα και αηδία προκαλείς αντιαεκτζή της σφαλιάρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γελοίος είναι όποιος δε γνωρίζει και ισχυρίζεται ψεύδη όπως εσύ βρίζοντας κι από πάνω, είτε το κάνει από άγνοια, είτε από σκοπιμότητα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άρα Μανό στην ίδια κατηγορία κατατασσεις και τον Παντελόγλου με τον κόσμο του. Ετσι για να βλέπουμε τι ρόλο διαδραματίζεις εσυ και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παραπολιτικα, Σωτήρης, Κουτσούμπα, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Καμπούρης. Ελα σας πήραμε χαμπάρι. Καμία πολη δεν σας ενδιαφέρει.

    Υ.Γ. Σε δικαστήρια μην ξεχάσεις να πας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καμπούρη έχει αναλυθεί 1000 φορές το απο που προέρχονται τα χρήματα της Περιφέρειας. Αναμενόμενο να σε βρίζουν με τα ψέματα που γράφεις. Συνεχίζεις βέβαια το ψέμα σου για να παραμυθιάζεις τους 5-6 τελείως ασχετους με το θέμα που σε διαβάζουν. Πραγματικά χάνεις κάθε ίχνος σοβαρότητας με τη συνεχόμενη παραπληροφόρηση. Αν σου αρέσει να ξεφτιλίζεσαι και να πετυχαίνεις έτσι το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα απο αυτό που επιδιώκεις πρόβλημά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καμπουρη σε παρακαλω να βρεχεις τα τσιμεντα στο γηπεδο. Κανε καμια δουλεια ανεπροκοπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απογοητευτικό το άρθρο και ακόμη πιο απογοητευτική η προσπάθειά σου να δικαιολογείς το μόρφωμα που λέγεται ΔΠ με συγκρίσεις με τους προηγούμενους. Τους προηγούμενους τους ξέραμε και τους ξέρουμε. Τούτοι εδώ όμως υποτίθεται ότι θα έφερναν κάτι διαφορετικό. Τόσο στην πολιτική που θα ασκούσαν όσο και στον τρόπο συμπεριφοράς.
    Ας είναι. Όλοι κρινόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτο το γηπεδο πια...Φταιει για ολα...Απο τις λαμογιες σας με τις απευθειας αναθεσεις και τα δωρακια σε συγγενεις και φιλους με την μορφη ενοικιαζομενων ακινητων,διοργανωσης συναυλιων και εκδηλωσεων,μεχρι για το μαυρο σας το χαλι,τις υπαρξιακες σας ανησυχιες,την απορριψη σας απο το αλλο φυλο και τον κακο σας τον καιρο...Δικαιολογια και ψωμοτυρι σας δια πασαν νοσον σας,τε και υμετεραν μαλακιαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @22 Ιανουαρίου 2018 -6:49
    @αφιονισμένους υπαλλήλους του "Τίγρη"
    Είσαι 15 χρόνια χωρίς γήπεδο.
    Είσαι 20 και χρόνια χωρίς πρωτάθλημα, πέρσι δεν πήρες ούτε κύπελλο.
    Έπεσες στην Γ' Εθνική.
    Έχασες από τη Λάρισα. Είσαι πίσω 3 βαθμούς.
    Για αύριο σου έχει φτάσει το σκατό στην κάλτσα. (Είναι και εκείνο το στοιχειωμένο 6-0).
    Ο "διοικητικός ηγέτης" σου δεν έχει στο όνομά του ούτε ποδήλατο.
    Και βρίζεις ανθρώπους που αντιτίθενται στο γήπεδο-αρένα όπως κάνουν εδώ και 50 χρόνια οι γνήσιοι Μικρασιάτες-Φιλαδελφειώτες.
    Όταν ακούς φλατς, δεν τινάζει η γειτόνισσα τα χαλιά.
    Όταν βλέπεις κόκκινο το σβέρκο σου, δεν έχεις μαυρίσει.
    Όταν βλέπεις στο καθρέπτη τον συμπρωταγωνιστή του Μπένυ Χιλ στο τέλος του επεισοδίου, είσαι εσύ.
    Ναι, είσαι ο πρωταθλητής της φάπας. Έχεις πάρει το Τσου-Λου της φάπας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η απάντησή μου χρηματοδοτούμενε γαύρε στο άλλο σαιτ εκεί όπου έγραψες ακριβώς τα ίδια.

      Διαγραφή
  10. @George
    To επικαιροποιώ για να το εμπεδώσεις:
    Είσαι 15 χρόνια χωρίς γήπεδο.
    Είσαι 20 και χρόνια χωρίς πρωτάθλημα, πέρσι δεν πήρες ούτε κύπελλο.
    Έπεσες στην Γ' Εθνική.
    Έφερες ισοπαλία με τη Λάρισα. Είσαι πίσω 3 βαθμούς.
    Για την Κυριακή σου έχει φτάσει το σκατό στην κάλτσα. (Είναι και εκείνο το στοιχειωμένο 6-0).
    Ο "διοικητικός ηγέτης" σου δεν έχει στο όνομά του ούτε ποδήλατο.
    Και βρίζεις ανθρώπους που αντιτίθενται στο γήπεδο-αρένα όπως κάνουν εδώ και 50 χρόνια οι γνήσιοι Μικρασιάτες-Φιλαδελφειώτες.
    Όταν ακούς φλατς, δεν τινάζει η γειτόνισσα τα χαλιά.
    Όταν βλέπεις κόκκινο το σβέρκο σου, δεν έχεις μαυρίσει.
    Όταν βλέπεις στο καθρέπτη τον συμπρωταγωνιστή του Μπένυ Χιλ στο τέλος του επεισοδίου, είσαι εσύ.
    Ναι, είσαι ο πρωταθλητής της φάπας. Έχεις πάρει το Τσου-Λου της φάπας.
    Τα τελευταία 50 χρόνια όποιος υποστήριξε γήπεδο στη Φιλαδέλφεια, τον έφαγε η μαρμάγκα: Γρανίτσας-Στράτος-Γρετζελιάς-Γεωργαμλής-Αράπογλου κλπ
    Για ολόκληρο το '18 θα παίζεις στο ΟΑΚΑ.
    Θα δούμε αν θα είσαι έτοιμος μέσα '19.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για ενα πραγμα ειμαι σιγουρος διαβαζοντας αυτα που γραφεις και τα ανεβαζεις και δυο φορες πιο πολυ για να τα δεις εσυ και να καμαρωσεις τον κομπλεξικο εαυτο σου-τι εγραψα παλι ο κερατας,φτου μου-λες και εγραψες τιποτα σοφιες..ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ενας γνησιος Μικρασιατης Φιλαδελφειωτης που αντιτιθεται στο γηπεδο,αλλα εισαι ενα κοκκινο προβατο,γνησιο μελος της ΘΥΡΑΣ 7,που αναμασας οσα και ο ψυχακιας ο φιλος σου ο Τσουκαλας...Αν τα παιρνεις χοντρα κι εσυ οπως κι αυτος τοτε χαλαλι σου...Αν το κανεις τσαμπα τοτε εισαι μεγαλος μ...αλαγανας...ΠΕΛΑΤΗ Ε ΠΕΛΑΤΗ !!!!

      Διαγραφή
    2. Γαυροξεφτίλα πάρε και την δική μου επικαιροποιημένη απάντηση για την βρωμομάδα σου να την εμπεδώσεις κι εσύ.
      Η ομάδα σου ο γαύρος είναι ότι πιο σιχαμερό έχει να παρουσιάσει ο παγκόσμιος αθλητισμός.
      Δεν θυμάσαι στη διάρκεια της μίζερης ζωής σου ούτε ένα καθαρό τίτλο.
      Δεν σου αναγνωρίζει κανένας οπαδός ή φίλαθλος άλλης ελληνικής ομάδας κάποιο τίτλο που να τον έχεις πάρει πραγματικά με κόπο και χωρίς σπρώξιμο την τελευταία 20ετία.
      Ακόμα και τον Αστέρα Τρίπολης έστησες σε τελικό κυπέλλου με αποτέλεσμα να φεύγουν οι ίδιοι οι γαυροκάφροι αηδιασμένοι πριν την απονομή ενός ακόμα ψεύτικου τίτλου.
      Κάνεις μεταγραφές χωρίς να βάζει ο χοντροεπενδυτής φράγκο αφού ζείτε με τα κλεμμένα έσοδα από τις άλλες ομάδες που στήνετε εδώ και 20 χρόνια.
      Ο σούπερ κοριός σας ξετίναξε και σας ξεφτίλισε δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους Ελληνες να μάθουν την αλήθεια μέσα από τις καταγραφές συνομιλιών των δικών σας ανθρώπων για ταγμένους διαιτητές και πολλά άλλα.
      Ο χοντροηγέτης σου βρίσκεται μέσα σε όλες τις δικογραφίες που αφορούν τις βρωμιές του ελληνικού ποδοσφαίρου κατηγορούμενος για κακουργήματα και για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.
      Δίνει τακτικά το παρόν στο αστυνομικό τμήμα και αγωνίζεται να αναβάλει όσο μπορεί περισσότερο τις δίκες που τον αφορούν.
      Μέχρι και φούρνο διαιτητή ανατίναξε η εγκληματική σας οργάνωση γιατί δεν υπάκουσε στις εντολές.
      Έχεις εκπροσώπους για να εκφράζουν τις αξίες της γαυρομάδας σου τον Τσουκαλά, τον Καραπαπά και τον Θεοδωρίδη κατεβάζοντας το επίπεδό της πολύ πιο χαμηλά από αυτό οποιουδήποτε βόθρου.
      Με μόνο δυο χρόνια κανονική διαιτησία η ΑΕΚΑΡΑ σε έχει γλεντήσει 2 χρονιές στο κύπελλο και άλλη μια φορά πρόπερσι με διαιτησία της εγκληματικής οργάνωσης προκρίθηκες με γκολ χέρι στο 80φεύγα.
      Έχεις φάει δεκάδες σφαλιάρες με αφορμή τις προβλέψεις σου και τις εκτιμήσεις σου για το νέο γήπεδο που και καλά δεν θα φτιάχναμε ποτέ.
      Απαξιώνεις την οικονομική δύναμη του Τίγρη ο οποίος μόνο για το νέο γήπεδο βάζει καθαρά 15 εκ.ευρώ δικά του χρήματα.
      Το κράτος σου χάρισε γήπεδο χωρίς να βάλεις φράγκο και στο έφτιαξε μέσα σε λίγους μήνες αφού προηγουμένως η μαφία σας φρόντισε να κλείσουν τα στόματα για τις όποιες παρανομίες. Ο Εθνικός, ο άξιος και καθαρός εκπρόσωπος του Πειραιά στο χώρο του ποδοσφαίρου, φροντίσατε να διωχθεί από το γήπεδό του και στη συνέχεια να απαξιωθεί πλήρως.
      Και έρχεσαι τώρα παράσιτο να μας πεις ότι πρέπει να ντρεπόμαστε γιατί δεν έχουμε πολλούς τίτλους; Υπερήφανοι είμαστε και για τους τίτλους μας και για τον αγώνα μας. Μεγάλη ομάδα είναι αυτή που αγωνίζεται κουβαλώντας στις πλάτες της το ήθος, τις αξίες και το δράμα των προσφύγων. Όχι αυτή που αγοράζει και στήνει τις επιτυχίες. Τράβα λοιπόν να πανηγυρίσεις μόνος σου τα χάρτινα και τα πέτσινα του αγαπημένου σου Κούλη ανύπαρκτε.
      Και όταν στριμώχνεστε βέβαια ξέρετε τη λύση. Τη στήνετε νύχτα έξω από σπίτια και στέλνετε στο νοσοκομείο δημοσιογράφους όπως χθες το βράδυ τον Ασβεστα. Αλητεία και φασισμός σε όλο του το μεγαλείο.

      Διαγραφή