.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Σπύρος Καβακόπουλος: Σε ΜΚΟ 500 εκατ. για τους πρόσφυγες

Γράφει η είδηση :
 «Η Κομισιόν θα δώσει σε ΜΚΟ 500 εκατ. για τους πρόσφυγες».
 Σκέφτομαι, κατάλαβε η Κομισιόν ότι με το Ελληνικό δημόσιο δεν γίνεται δουλειά.
 Φρικτή η κατάστασή μας. Δούλεψα στο δημόσιο και γνωρίζω από τα μέσα τη νοσοαγνωσία του. Μπορεί π.χ. να πηγαίνει ο υπάλληλος σε ώρα εργασίας στη λαϊκή και να θεωρεί ότι σκοτώνεται ή πρόεδρος και συνδικαλιστές σε ώρα εργασίας να στήνουν εκλογικά περίπτερα δημοτικής παράταξης ή κόμματος και να το θεωρούν φυσιολογικό.
 Μια υποθετική περιγραφή ενός από τους πολλούς κωμικοτραγικούς τρόπους επιλογής των υπευθύνων κέντρων προσφύγων, αξίζει να την κάνω με βάση την εμπειρία μου.

 
Έγγραφο στη δ/νση ανθρώπινου δυναμικού για την αποστολή υπευθύνου. Ο προσωπάρχης ρωτά συνεργάτες ή κομματόσκυλα ποιον να στείλουν. Ο τάδε τεμπέλης απαντούν, ευκαιρία να τον ξεφορτωθούμε. Αναλαμβάνει λοιπόν ο αρχιτεμπέλαρος και μην τον είδατε. Δεν παν να ξαναδίνουν δύο φορές φαγητό στους ίδιους, δεν παν να στήνονται παιδότοποι που μετά μερικές μέρες δεν θα έχουν νόημα, δε παν να έρχονται ρούχα ενώ υπάρχει επάρκεια, , δε παν να δίνουν διπλά και τριπλά κρουασάν ενώ σε λίγες μέρες θα τους λείπουν, δε παν να ξαναδίνουν ρούχα στους ίδιους που στη συνέχεια πετούν, δε παν, δεν παν, δε παν;;;;;;;; Τα «δε παν», δεν ανήκουν στην υποθετική περιγραφή είναι όλα αλήθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου