.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Αυτοί οι δύο δεν υπογράφουν για το γήπεδο της ΑΕΚ!


Τι εννοούσε ο υπουργός ΠΑΠΕΝ, Πάνος Σκουρλέτης, όταν μίλησε για δύο υπογραφές που απομένουν να μπουν για την «Αγιά Σοφιά»; Διαβάστε ρεπορτάζ με ονόματα στο Sportdog!

Την Τετάρτη διέρρευσε σε ρεπορτάζ ότι ο Πάνος Σκουρλέτης είναι έτοιμος να βάλει την υπογραφή του στην έγκριση της Περιβαλλοντικής Μελέτης του έργου για την ανέγερση του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

To ρεπορτάζ ανέφερε ότι πολιτικός συντάκτης ρώτησε τον υπουργό, "τι θα γίνει, θα υπογράψουμε για να γίνει επιτέλους;", για να του εξηγήσει στη συνέχεια: "Είναι λανθασμένο αυτό που έχει γραφτεί ότι έχουν υπογράψει όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες και απομένει η δική μου. Η αλήθεια είναι ότι περιμένουμε δύο υπογραφές από κάποιες συγκεκριμένες υπηρεσίες και έπειτα θα κάνω κι εγώ αυτό που πρέπει. Επί της ουσίας μέσα στην εβδομάδα αυτή εκτιμώ ότι θα έχω υπογράψει".


Ποιες είναι, όμως, οι υπογραφές που απομένουν, τις οποίες ανέφερε ο υπουργός; Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει ο SportDog, για να βάλει την υπογραφή o Πάνος Σκουρλέτης πρέπει πρώτα να υπογράψει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Ευάγγελος Αποστόλου (αφού το άλσος έχει περιέλθει από υπουργείο Γεωργίας στο νέο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης) και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής!

Είναι οι δύο συναρμόδιοι υπουργοί που πρέπει να βάλουν την υπογραφή τους στην έγκριση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, γιατί το γήπεδο που θα φτιαχτεί στο οικόπεδο που ανήκει στην Ένωση, χρειάζεται κοινή υπουργική απόφαση.

Υπενθυμίζεται ότι στο πρόσφατο παρελθόν (μέσα Φλεβάρη) ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε συναντηθεί με τον Σταύρο Κοντονή, στον οποίο είχε εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για την καθυστέρηση στο θέμα του γηπέδου. Συνεπώς σε εκείνη την κουβέντα έγινε συζήτηση και για την υπογραφή του υφυπουργού.

Και στο δια ταύτα: Πόσος χρόνος χρειάζεται για να μπει η υπογραφή του Πάνου Σκουρλέτη; Όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές, υπάρχει πιθανότητα να περάσει άλλο ένα δεκαήμερο μέχρι να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις. Ίδωμεν...

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου