.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Κάτοικοι Πράσινου Λόφου: ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να ανακληθεί η απόφαση του Δήμου, να σεβαστεί τους πολίτες του και να παραμείνει η χρήση γης όπως έχει αποφασιστεί εδώ και πολλά χρόνια.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΛΟΦΟΣ

ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ

Με απόφαση της νέας δημοτικής Αρχής παραχωρείται - δωρίζεται στην Ιερά Μητρόπολη Ν. Ιωνίας-Ν. Φιλαδελφείας –Ηρακλείου τμήμα του ΟΤ 437β (Πρασίνου λόφου και Κ.Τζαβέλλα ) για ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ σε μια εποχή με τόσα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα, ενάντια στο γεγονός ότι: 

- Το συγκεκριμένο οικόπεδο ( ΟΤ 437β ) είναι χαρακτηρισμένο σαν χώρος αθλοπαιδιών.

- Αποτελεί έναν από τους λίγους εναπομείναντες πνεύμονες πρασίνου στη πόλη μας .

- Είναι περιουσία των πολιτών του Ηρακλείου γιατί η αγορά του έγινε με τα έσοδα από υπέρογκους φόρους και δημοτικά τέλη.


Σαν κάτοικοι της γύρω περιοχής ,εκφράζουμε την αντίθεσή μας και θα ασκήσουμε κάθε νόμιμο δικαίωμα μας σαν ενεργοί και σκεπτόμενοι πολίτες.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ για τις αποφάσεις της διοίκησης που πάρθηκαν χωρίς καμία δημόσια συζήτηση εν αγνοία και ερήμην των κατοίκων της περιοχής .

ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ στη τσιμεντοποίηση της πόλης μας και στη κατάργηση ενός ακόμα πνεύμονα πρασίνου που τόσο έχουμε ανάγκη.

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ για την διατήρηση της δημόσιας – δημοτικής περιουσίας και του χαρακτηρισμού του ΟΤ 437β σαν χώρο αθλοπαιδιών, ενάντια σε οποιαδήποτε παραχώρηση – δωρεά .

ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ότι ο Δήμος είναι μόνο διαχειριστής της δημόσιας και δημοτικής περιουσίας χωρίς να έχει το δικαίωμα ούτε την εξουσιοδότηση να τη παραχωρεί , να τη χαρίζει η να τη πουλά σε κανέναν. 

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να ανακληθεί η απόφαση του Δήμου, να σεβαστεί τους πολίτες του και να παραμείνει η χρήση γης όπως έχει αποφασιστεί εδώ και πολλά χρόνια. 

Καλούμε όλους τους κατοίκους του Ηρακλείου να συμπαρασταθούν στον αγώνα που έχουμε ξεκινήσει και που μας αφορά όλους ενάντια στην απόφαση για τη παραχώρηση - δωρεά του οικοπέδου και τη κατάργηση του κοινωφελούς χώρου.

“Κίνηση Κατοίκων Πράσινος Λόφος”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου