.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Οι ευσεβείς πόθοι του κ. Τομπούλογλου εκθέτουν Άδωνη και ΝΔ


Διαβάζουμε ότι ο Χάρης Τομπούλογλου (όσοι δεν τον θυμούνται είναι αυτός που ως Διοικητής του Παίδων"Αγλαΐα Κυριακού" είχε πιαστεί με το μέλι στα χέρια), ετοιμάζεται να επιστρέψει στη Νέα Δημοκρατία, γιατί, όπως σημειώνουν ορισμένα δημοσιεύματα "είναι φίλος του Άδωνη Γεωργιάδη".

Κατ' αρχάς πρέπει να πούμε ότι είναι εμφανές ότι τα δημοσιεύματα έχουν συγκεκριμένη πηγή. και δεν είναι άλλη από το πρόσωπο που η επιθυμία του θέλει να γίνει πράξη. Μάλιστα ο ίδιος ο κ. Τομπούλογλου που ρωτήθηκε (αλήθεια ποιός τον ρώτησε;)  δεν διέψευσε τα σενάρια επιστροφής του στη ΝΔ.

Το ερώτημα όμως που έχουμε να κάνουμε είναι αν εξέλειπαν οι λόγοι απομάκρυνσής του από τη ΝΔ.
Επίσης πώς είναι δυνατόν να επικαλείται το όνομα του αντιπροέδρου της ΝΔ για να προωθήσει τα σχέδιά του χωρίς να αντιδρά ο κ. Γεωργιάδης;


Σε άλλα θέματα τον έχουμε συνηθίσει να μην ανέχεται μυίγα στο σπαθί του. Τώρα γιατί δεν βάζει τέλος στα δημοσιεύματα;

Δεν ξέρω αν ο κ. Τομπούλογλου είναι αθώος ή ένοχος για όσα κατηγορείται.

Εκείνο που ξέρω είναι ότι μέχρι να εκδικασθεί η ύπόθεσή του δεν είναι δυνατόν με τη συμμετοχή του στα της ΝΔ να δίνει αφορμές για συζητήσεις και επικριτικά σχόλια ή να θέσει τη ΝΔ, και πάλι, σε θέση απολογουμένου.

Ας προσέξουν εκεί κάτω στη Συγγρού και σε ζητήματα ηθικής, λίγη περισσότερη αυστηρότητα (ανάλογη με αυτήν που δικαίως υπήρξε στην υπόθεση Φαήλου), δεν βλάπτει...

πηγή: rigillis18.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου