.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

Με επιτυχία και βραβεύσεις πραγματοποιήθηκε η συνεστίαση του Χαλκηδονικού (φωτογραφίες)



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Νέα Χαλκηδόνα 13 Μαρτίου 2016

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η  καθιερωμένη συνεστίαση του ΑΟΠ Χαλκηδονικού την Παρασκευή 11 Μαρτίου το βράδυ, στο μεζεδοπωλείο ¨Λεμονόκηπος"  στη Ν. Φιλαδέλφεια.
Τα μέλη και φίλοι της ομάδας έδωσαν με την παρουσία τους ένα ξεχωριστό τόνο στην εκδήλωση, γεμίζοντας τον χώρο του καταστήματος.
Ο Γ. Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΟΠ Χαλκηδονικού και Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χρήστος Κοπελούσος καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και στην ομιλία του τόνισε:
Η σημερινή μέρα είναι μια ιδιαίτερη μέρα και αυτό γιατί ο Σύλλογος μας μπορεί να αγωνίζεται στις μικρές κατηγορίες αλλά είναι μεγάλος σε ιστορία. Σήμερα ο ΑΟΠ Χαλκηδονικός κλείνει 92 χρόνια πορείας. Σας ευχαριστούμε όλους για την βοήθεια και την στήριξη των τμημάτων της ομάδας μας. Χωρίς την συμπαράσταση σας δεν θα μπορούσαμε να είχαμε την πορεία που έχουμε.
Στη συνέχεια ακολούθησαν οι απονομές τιμητικών διακρίσεων:
Η πρώτη τιμητική διάκριση ήταν στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ για την πολύχρονη αγωνιστική παρουσία του στην ομάδα. Την απονομή έκανε ο Δημοτικός Σύμβουλος Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας ΚΩΣΤΑΣ ΝΤΑΤΣΗΣ.
Η δεύτερη τιμητική διάκριση ήταν στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή - προπονητή της ομάδας του Χαλκηδονικού και πρώην μέλος της Διοίκησης ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ για την πολύχρονη προσφορά του στην ομάδα. Την απονομή έκανε ο Δημοτικός Σύμβουλος Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ.
Η τρίτη τιμητική διάκριση ήταν στον προπονητή των ακαδημιών ΓΙΩΡΓΟ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟ για την άψογη συνεργασία και προσφορά του στις ομάδες των ακαδημιών. Την απονομή έκανε ο πρ. Αντιδήμαρχος Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας και πρ. Πρόεδρος της ομάδας του Χαλκηδονικού, χρόνια ποδοσφαιριστής ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ.
Η τέταρτη τιμητική διάκριση ήταν στον Πρόεδρο του Συνδέσμου Μικρασιατών Ν. Φιλαδέλφειας - Ν. Χαλκηδόνας και χορηγό μας ΧΡΗΣΤΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ για την προσφορά του στα πολιτιστικά δρώμενα και την πολύτιμη συμβολή του στο Σύλλογό μας. Την απονομή έκανε ο προπονητής της Α ομάδας του ΑΟΠ Χαλκηδονικού ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΤΑΡΛΑΣ.
Η πέμπτη τιμητική διάκριση ήταν στην Ομάδα παπαίδων του Χαλκηδονικού για την συμμετοχή τους και την πρώτη θέση  στο τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου στη Ερέτρια. Την απονομή έκανε ο Γ. Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΟΠ Χαλκηδονικού και Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΠΕΛΟΥΣΟΣ. Την τιμητική πλακέτα και τα μετάλλια των ποδοσφαιριστών του τμήματος της ομάδας παρέλαβαν οι αρχηγοί του τμήματος ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΑΝΤΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΜΠΟΚΑΡΗΣ.
Η έκτη τιμητική διάκριση ήταν στην εταιρία Ι & Σ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ για την συνεχή προσφορά της στον Σύλλογο μας. Λόγω ξαφνικής επαγγελματικής υποχρέωσης ο υπεύθυνος που είχε προσκληθεί για να παραλάβει την τιμητική διάκριση δεν παρέστη στην εκδήλωση και η πλακέτα παραδόθηκε από τον Γ. Γραμματέα του Συλλόγου στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν:
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κώστας Ντάτσης και Νίκος Παπανικολάου, ο πρ. Υποψήφιος  Δήμαρχος Χάρης Τομπούλογλου, οι πρώην Αντιδήμαρχοι Γιώργος Καραβίας και Ιερόθεος Καλόστος, ο πρ. Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Στέφανος Γατσούλης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Μικρασιατών Χρήστος Τριανταφύλλου, ο Πρόεδρος του Άτταλου Γιάννης Ντικιάδης, η Πρόεδρος της Φ.Ε.Α Ελένη Νικολέτου μαζί με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Μπάμπης Φλώρος, ο Παναγιώτης Κούτρας, ο Κώστας Χωρινός, ο Γρηγόρης Ρομπόκης, ο Αλέκος Καβύρης, ο Διευθυντής του Βουλευτή και  πρ. Υπουργού Δημοσιάς Τάξης Βασίλη Κικίλια, Θεόδωρος Τσουρούλας,  ο Ιατρός Παναγιώτης Ντάρλας, ο Ιατρός Σωτήρης Νταλάκος, η αθλητικογράφος Γωγώ Νικολοπούλου καθώς και η πρώτη Ομάδα του ΑΟΠ Χαλκηδονικού, όπως επίσης ο βοηθός προπονητού των ακαδημιών Λεωνίδας Κοτσαρίνης.

Τέλος να ευχαριστήσουμε όλες τις επιχειρήσεις της πόλης μας για την συμβολή τους στη λαχειοφόρο αγορά μας.

  
Για το Δ.Σ.


Ο Πρόεδρος                                                  Ο Γ .Γραμματέας

     Γιώργος Παπακωνσταντίνου                                      Χρήστος Κοπελούσος








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου