.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Η “ΟΥΚΡΑΝΙΚΗ” ΜΚΟ “MAIDAN OF FOREIGN AFFAIRS”, ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ SOROS, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Του ΑΝΔΡΕΑ ΖΑΦΕΙΡΗ   

«Σεμινάριο» φιλο ουκρανοναζιστικής προπαγάνδας διοργανώνεται στο Δημαρχείο Παπάγου στις 25 Νοεμβρίου, με τη συμμετοχή της ουκρανικής ΜΚΟ «Maidan of Foreign Affairs» και χρηματοδότηση Soros. Στο «Σεμινάριο» θα χαιρετίσει και ο ουκρανός πρέσβης ενώ από ελληνικής πλευράς θα χαιρετίσει ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, ενώ βασικός ομιλητής θα είναι ο γνωστός (!;) Δρ. Αθανάσιος Ε. Δρούγος, (Διεθνολόγος-Στρατηγικός Αναλυτής-Ειδικός σε θέματα Παγκόσμιας Ασφάλειας, Τρομοκρατίας κ.α.).

Από ουκρανικής πλευράς θα μιλήσουν οι 

1) Αλέξανδρος Χάρα, στέλεχος της ΜΚΟ Maidan of Foreign Affairs, (που ιδρύθηκε στη διάρκεια του Maidan και θεωρείτε από τα πλέον δραστήρια διεθνώς «ιδρύματα» της φιλο Maidan προπαγάνδας»), με θέμα «O αναθεωρητισμός της Ρωσίας του Πούτιν. Επιπτώσεις για Ουκρανία-Ευρώπη –Κόσμο». 

2) Ευγένιος Ροκίτσκιϊ με θέμα «Οι Ρωσικές Ειδικές Επιχειρήσεις με αντικειμενικό σκοπό τη δημιουργία πλαστής εθνικής ταυτότητας, και σε υποστήριξη των αποσχιστικών κινημάτων στις περιοχές της βόρειας Παρευξείνιας ζώνης». 

3) Ολένα Προκοπένκο. Αντιπρόεδρος του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος «Εθελοντική βοήθεια».
Θα μιλήσει επίσης ο Ioseb Nanobashvili, πρέσβης της Γεωργίας στην Ελλάδα και στη Σερβία
Θα γίνει και παρουσίαση της ταινίας «Επιχείρηση “Κύμα”» για τους Έλληνες της Αζοφικής. (Ταινία που οι ίδιοι οι συντελεστές καμαρώνουν ότι γυρίστηκε με τη συνεργασία των Μυστικών Υπηρεσιών της Ουκρανίας) καθώς και παρουσίαση του βιβλίου του Καθηγητή Γιούρι Φεντόροβ, “Hybrid Warfare ã la Russe”(Ρωσικός Υβριδικός πόλεμος). 

Η έλευση του νέου αμερικανού πρέσβη στη χώρα μας, του ανθρώπου που οργάνωσε και καθοδήγησε το Maidan στο Κίεβο, μόνο τυχαία φαίνεται ότι δεν είναι. Η παρουσία του στην Ελλάδα έχει σηματοδοτήσει μια ολοένα και πιο έντονη παρουσία φιλο Μaidan και φιλο-ουκρανοναζιστικών εκδηλώσεων. 
 
Η αρχή έγινε τον περασμένο Ιούνιο, με τη προσπάθεια για την διοργάνωση φιλο φεστιβάλ κινηματογράφου, όπου ανάμεσα στις ταινίες θα προβαλλόταν και ντοκιμαντέρ, όπου η σφαγή της 2ης Μαΐου δεκάδων αντιφασιστών, στο Μέγαρο των Συνδικάτων της Οδησσού από ναζιστικές και παρακρατικές συμμορίες, θα παρουσιαζόταν σαν «ρωσική προπαγάνδα». Το θράσος των ουκρανο-ναζί είναι τέτοιο που έχουν ιδρύσει στην Ελλάδα και Επιτροπή «Ομάδα 2 Μαΐου»! 

Το αντιφασιστικό κίνημα απέτρεψε μια τέτοια διοργάνωση!
 
Στη συνέχεια έγινε-επίσης αποτυχημένη-προσπάθεια( η οποία είχε χρηματοδοτηθεί με 10.000 ευρώ, μέσω Καναδά) για συγκέντρωση έξω από τη ρωσική πρεσβεία, με το σύνθημα Stop Putin’s War! 

Και αυτή τη προσπάθεια το αντιφασιστικό κίνημα την απέτρεψε!
 
Η ολοένα και πιο αναβαθμισμένη ουκρανο-ναζιστική προπαγάνδα στη χώρα μας δεν πρέπει και δεν πρόκειται να μείνει αναπάντητη. Συνδέεται άμεσα με την ολοένα και μεγαλύτερη πρόσδεση της χώρας στη λυκοσυμμαχία του ΝΑΤΟ και τις στρατηγικές του επιδιώξεις για την ευρύτερη περιοχή. 

Αγώνας ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στη περιοχή μας και το ΝΑΤΟ σημαίνει και έμπρακτη αλληλεγγύη στους λαούς που αυτή τη στιγμή και όλο το προηγούμενο διάστημα σήκωσαν το βάρος της ευρωατλαντικής βαρβαρότητας. 

Για να μη γίνει η χώρα μας η επόμενη Συρία ή η επόμενη ανατολική Ουκρανία!     


πηγή: iskra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου