.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Μας κοροϊδεύετε; Η ΑΕΚ ζήτησε αναβολή του δικαστηρίου για το παραχωρητήριο του γηπέδου

Μάριος Ματσάνκος

Την ώρα που στην ΑΕΚ τονίζουν ότι θέλουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να γίνει το γήπεδο, την ίδια στιγμή, οι νομικοί των ΠΑΕ, «Δικέφαλος 1924» και Ερασιτεχνικής, ζήτησαν αναβολή από το δικαστήριο για την υπόθεση του παραχωρητηρίου του γηπέδου. Το aek24hours.gr έχει όλο το ρεπορτάζ…

Μας κοροϊδεύετε; Σίγουρα. Μιλάμε για την υπόθεση της αγωγής που έχει καταθέσει το μέλος της Ερασιτεχνικής, Β. Αργυρόπουλος και την πρόσθετη παρέμβαση δύο ακόμη μελών, Β. Καπετανόπουλου και Ι. Πολιτόπουλο που ζητούν την ακύρωση του παραχωρητηρίου για 49 χρόνια στη «Δικέφαλος 1924». Με απλά λόγια. Η ΑΕΚ δεν κρατάει τίποτα και χαρίζει τα πάντα σε μία Ανώνυμη Εταιρεία. Τα μέλη του σωματείου θέλουν το γήπεδο να ανήκει στην ΑΕΚ και πουθενά αλλού!


Γιατί όμως ζήτησε αναβολή η πλευρά της ΑΕΚ; Συγκεκριμένα, ο κ. Ζαχόπουλος που εκπροσωπεί ΠΑΕ και «Δικέφαλος 1924» βρήκε την εξής δικαιολογία: Ότι περιμένουμε το σκεπτικό της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για την δικαίωση του Αλέξη Αλεξίου σε αγωγή του μέλους της Ερασιτεχνικής, Β. Αργυρόπουλο. Υπάρχει όμως το σκεπτικό της απόφασης; Μάλλον όχι!

Για πότε ορίστηκε η νέα εκδίκαση της αγωγής; Κρατηθείτε… Στις 2 Μαρτίου 2017.

Σήμερα το πρωί στο δικαστήριο βρέθηκαν από πλευράς ΑΕΚ οι πατήρ και υιός Ζαχόπουλοι και ο Αλέξης Αλεξίου. Οι δύο πρώτοι εκπροσώπησαν ΠΑΕ και «Δικέφαλος» και ο τρίτος την Ερασιτεχνικής.

Στην αντίπερα όχθη βρέθηκαν τα τρία μέλη της Ερασιτεχνικής, κ.κ. Αργυρόπουλος, Καπετανόπουλος, Πολιτόπουλος και φυσικά οι δικηγόροι τους.

πηγή: aek24hours.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου