.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2016

Αγωγή κατά της Super League, επιστολή σε Σαββίδη, Μαρινάκη


Την απόφαση να κινηθεί νομικά κατά της Super League πήρε το Διοικητικό Συμβούλιο της Football League στη συνεδρίαση της 21ης Νοεμβρίου.

Όπως ειπώθηκε θα κατατεθεί αγωγή και μήνυση προς τη Super League, τόσο για τα χρήματα που η Football League θεωρεί ότι πρέπει κάθε χρόνο βάσει νόμου να τις καταβάλλονται αλλά και για την οφειλή 630.000 ευρώ στην εφορία η οποία όπως ειπώθηκε αντιστοιχεί στην περίοδο 2005/06 όταν υπήρχε η ΕΠΑΕ και στην οποία υπάγονταν όλες οι επαγγελματικές ομάδες.

Στη μικρή λίγκα θεωρούν ότι η συγκεκριμένη οφειλή ανήκει στη Super League και όχι στη δική της κατηγορία.

Επίσης αποφασίστηκε να σταλούν επιστολές στους Ιβάν Σαββίδη και Βαγγέλη Μαρινάκη και να ζητηθεί να συνδράμουν οικονομικά στη Football League και να ενδιαφερθούν για την απόκτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων εφόσον δημιουργήσουν ή αποκτήσουν τηλεοπτικούς σταθμούς.

Όπως ειπώθηκε υπήρξαν επαφές με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Δημήτρη Μελισσανίδη αλλά από αυτές δεν προέκυψε κάτι θετικό για τη Football League. Την επόμενη εβδομάδα θα επιδιωχθεί επικοινωνία και με τον Γιάννη Αλαφούζο. Επαφές έγιναν και με τη διοίκηση της ΕΠΟ, η οποία αρκέστηκε να δηλώσει προσωρινή.


Επίσης αποφασίστηκε η εκ περιτροπής εργασία των υπαλλήλων στη Football League κάτι που αναμένεται να χειροτερέψει ακόμη περισσότερο το ήδη τεταμένο κλίμα που υπάρχει στις σχέσεις εργαζομένων και Διοικητικού Συμβουλίου.

Την Πέμπτη 24/11 οι δύο αντιπρόεδροι Λεουτσάκος και Γιαννόπουλος θα γίνουν δεκτοί από τον υφυπουργό Γ. Βασιλειάδη.

Τέλος, το θέμα του προέδρου της εκλογής νέου προέδρου που μπήκε εκτάκτως στην ημερήσια διάταξη, ούτε καν συζητήθηκε, ενώ ο πρώην πρόεδρος Σπύρος Καλογιάννης, επιστρατεύθηκε ως αμισθί ειδικός σύμβουλος!

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Football League:

Κατά την σημερινή του συνεδρίαση το Δ.Σ. της Football League έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

1. Αποφασίστηκε ομόφωνα η έναρξη του Πρωταθλήματος της Football League από την 3η αγωνιστική στις 25-26/11/2016.

2. Αποφασίστηκε ομόφωνα μέχρι την Πέμπτη 24/11/2016 η καταβολή από κάθε ΠΑΕ του ποσού των 2.700 ευρώ ως ταμειακή διευκόλυνση προς την Football League προκειμένου να ξεκινήσει το Πρωτάθλημα και να καλυφθούν τρέχουσες λειτουργικές ανάγκες.

3. Έγινε αποδεκτή ομόφωνα η πρόταση της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ για συνεργασία αμισθί με τον κ. Σπύρο Καλογιάννη ως ειδικό σύμβουλο με σκοπό την επίλυση των θεμάτων που απασχολούν την διοργανώτρια. Επιπλέον, θα υπάρξει εισήγηση από φοροτεχνικό γραφείο για το εάν είναι εφικτή οικονομικά η συνέχιση της συνεργασίας με τους τρίτους που απασχολούνται στο λογιστήριο της Football League.

πηγή: soccerplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου