.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Σε τι διαφέρει από τον Αδόλφο ο Ερντογάν;

Γράφει ο mitsos175.

"Δεν εγκρίνω ούτε αυτό που έκανε ο Χίτλερ ούτε αυτό που κάνει το Ισραήλ" είπε ο Σουλτάνος στη συνέντευξή του σε ισραηλινό κανάλι. "Όταν πρόκειται για τόσους νεκρούς, είναι άστοχο να αναρωτιέται κανείς ποιος είναι πιο βάρβαρος. Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τις εκατοντάδες, τις χιλιάδες νεκρών όταν χτύπησαν τη Γάζα το 2014". 

Αχ Σουλτάνε μ'. Από τον Χίτλερ και το Ισραήλ ποιον να μιμηθείς; Δεν εγκρίνεις ε; Επομένως,να υποθέσω, ότι δεν καταδικάζεις κιόλας. Τι να καταδικάσεις όταν κάνεις τις ίδιες αποτρόπαιες πράξεις;

Λοιπόν: Ο Χίτλερ ήταν ναζί. Ο μεγαλύτερος εγκληματίας όλων των εποχών. Υπεύθυνος για την ανθρωποσφαγή του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Ότι και να πω γι' αυτό το κάθαρμα είναι λίγο. Ευτυχώς τίναξε τα λίγα μυαλά του στον αέρα.

Αλλά κι η ηγεσία του Ισραήλ μιμείται τα ναζιστικά κτήνη. Κάνουν στους Παλαιστίνιους ότι έκαναν οι Γερμανοί στους Εβραίους: Γενοκτονία. Ο ναζισμός δεν τελείωσε δυστυχώς με την αυτοκτονία του Χίτλερ, την εκτέλεση του Μουσολίνι ή την καταδίκη ορισμένων ναζί αξιωματούχων. Κάθε εθνικισμός, κάθε φανατισμός, κρύβει μέσα του το ρατσισμό κι αυτός οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στο φασισμό.


Εγκλήματα κάνεις κι εσύ Ταγίπ Ερτογκάν. Θα μπορούσα να πω ότι μιμείσαι τέλεια και το Γ' Ράιχ και τους φανατικούς Σιωνιστές.
Τι κάνεις όταν φιμώνεις τα ΜΜΕ; Ότι οι ναζί. Όταν συλλαμβάνεις πολιτικούς αντιπάλους και μάλιστα απλούς ανθρώπους; Σωστά θίγεις το θέμα των νεκρών στην Παλαιστίνη. Αλλά την ίδια ώρα χτυπάς τους Κούρδους, κάνεις συστηματικούς διωγμούς στην προσπάθεια σου να κρατήσεις σκλάβους εκατομμύρια.

Δολοφονείς, εκβιάζεις, απειλείς, οι στρατιώτες σου βασανίζουν, λεηλατούν, προσπαθούν να κατακτήσουν ξένα εδάφη. Σε τι διαφέρεις λοιπόν από τον Αδόλφο; Μόνο στα νούμερα, στη νοοτροπία είσαι ίδιος. Αν μάλιστα είχες περισσότερη δύναμη θα είχαμε τα ίδια αποτελέσματα, την ίδια φρίκη του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Φασίστας είσαι κι εσύ Σουλτάνε μου, μην έχεις αυταπάτες.

Κάθε ιμπεριαλιστικό τομάρι που ονειρεύεται κατακτήσεις, αυτοκρατορίες, κάθε μουρλός, που θέλει να κάνει το κράτος "μεγάλο" το μόνο που καταφέρνει στο τέλος είναι να καταστρέψει ότι υπάρχει ήδη. Κι αυτός ή τινάζει τα μυαλά του, ή τον σκοτώνουν άλλοι για να γλυτώσουν....

πηγή: tsak-giorgis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου