.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Φυγομάχησαν πάλι οι άνθρωποι του Μελισσανίδη

Οι υποψίες μας επαληθεύτηκαν. Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ, παρουσία του προέδρου της Αλέξη Αλεξίου, υπέβαλε σήμερα το πρωί (Πέμπτη, 24 Νοέμβρη) αίτημα αναβολής της εκδίκασης της προσφυγής που έχουν καταθέσει στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών μέλη του σωματείου, ζητώντας να κηρυχτεί άκυρη η γενική συνέλευση-παρωδία και η παράνομη σύμβαση παραχώρησης του οικοπέδου της Νέας Φιλαδέλφειας στη συμφερόντων Μελισσανίδη κερδοσκοπική ανώνυμη εταιρία «Δικέφαλος 1924».

Ποντάριζαν σε ενδεχόμενη συμμετοχή του γραμματέα στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ, αλλά… ατύχησαν. Η δίκη ξεκίνησε κανονικά και η Ερασιτεχνική ΑΕΚ, διά του δικηγόρου Π. Ζαχόπουλου, υπέβαλε αίτημα αναβολής, που έγινε δεκτό. Η δίκη ορίστηκε για τις 2 Μάρτη του 2017.


Δύο φορές έφτασε η συγκεκριμένη υπόθεση στο ακροατήριο, και τις δύο αναβλήθηκε με αίτημα της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ (άλλες δύο φορές αναβλήθηκε λόγω αποχής των δικηγόρων και λόγω ενός λάθους της γραμματείας του δικαστηρίου). Οι λόγοι για τους οποίους η πλευρά Μελισσανίδη ζήτησε αναβολή είναι κάθε φορά διαφορετικοί κι αυτό αποτελεί μια επιπλέον απόδειξη της φυγομαχίας.

Περιττεύει να πούμε ότι φυγομαχεί εκείνος που «τελεί εν αδίκω» και που φοβάται ότι το άδικο θα του καταλογιστεί από το δικαστήριο. Ο Αλεξίου προσπαθεί με διάφορα παράνομα τερτίπια να διαγράψει από μέλη της ΑΕΚ εκείνους που έχουν κάνει την προσφυγή, ώστε να εμποδίσει το δικαστήριο να μπει στην ουσία (θα ισχυριστεί ότι δεν είναι μέλη της ΑΕΚ, άρα δεν έχουν έννομο συμφέρον να προσφύγουν). Γιατί επί της ουσίας ξέρει πως το ζήτημα κάνει «τζιζ» για τα συμφέροντα που εκπροσωπεί και υπηρετεί.

Για να μην ξεχνιόμαστε, θα το πούμε για μια ακόμα φορά: ανεξάρτητα από την εξέλιξη αυτής της δίκης, η εταιρία του Μελισσανίδη άδεια ανέγερσης του γηπέδου δε βγάζει! Δεν μπορεί ένας ιδιώτης (η Ερασιτεχνική ΑΕΚ), να παραχωρήσει σε έναν άλλο ιδιώτη (το κερδοσκοπικό νομικό πρόσωπο «Δικέφαλος 1924 ΑΕ») ένα οικόπεδο, που παραμένει στην κυριότητα του Ελληνικού Δημοσίου και έχει παραχωρηθεί στο σωματείο μόνο κατά χρήση, διοίκηση και διαχείριση, προκειμένου να εκτελέσει κοινωφελές έργο (άθληση των αθλητών του).

YΓ1. Καλά, αυτοί δε βιάζονται να πάρουν την άδεια και να πιάσουν δουλειά οι μπουλντόζες, καθώς τα λεφτά περιμένουν, ζεστά-ζεστά, να επενδυθούν; Πώς γίνεται και ζητούν τη μια αναβολή μετά την άλλη, για μια υπόθεση που τους ρίχνει χρονικά πίσω;

ΥΓ2. Και μην μας πουν ότι ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Αλέξανδρος Αλεξίου, δεν είναι άνθρωπος του Μελισσανίδη, αλλά κινείται από αγνό ενδιαφέρον για τα συμφέροντα του ιστορικού σωματείου. Τις πρόσθετες παρεμβάσεις της ΠΑΕ ΑΕΚ και της «Δικέφαλος 1924 ΑΕ» τις υπογράφει ως πληρεξούσιος δικηγόρος ο Γ. Κατσαδήμας  και τις κατέθεσε στο δικαστήριο ο Αλεξίου, όπως φαίνεται από τα έγγραφα της δικογραφίας. Το δίδυμο που υπέγραψε την παράνομη σύμβαση παραχώρησης (κάτι σε Εφραίμ και Αρσένιο μας θυμίζουν), που τα δικηγορικά τους γραφεία στεγάζονται στην ίδια διεύθυνση, κάνει και τη δικηγορική… χαμαλοδουλειά της ΠΑΕ ΑΕΚ και της «Δικέφαλος 1924 ΑΕ». Ούτε τα προσχήματα δεν είναι σε θέση να τηρήσουν!

πηγή: eksegersi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου