.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Στις γαλέρες της ΝΔ

Αγωγή στoν Κυριάκο από τους απλήρωτους των ΝΟΔΕ

 Η πολιτική του «βάστα, Σόιμπλε», που πιστά ακολουθεί η ΝΔ, εφαρμόζεται πρώτα στους ανθρώπους που δούλεψαν για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Οταν ο Κυριάκος, όντας υπέρμαχος των απολύσεων, χαρακτηρίζει «ιδεοληψία» την προσπάθεια να επιστρέψουν τα εργασιακά δικαιώματα, τι μπορούν να περιμένουν οι εργαζόμενοι στις ΝΟΔΕ;
Την ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπόσχεται «λαγούς με πετραχήλια» και φαντασιώνεται εκλογές, οι εργαζόμενοι των ΝΟΔΕ τον στέλνουν στα δικαστήρια, διεκδικώντας.. τα δεδουλευμένα τους

Πρόκειται για τους υπαλλήλους που, όπως είχε αποκαλύψει Το ΧΩΝΙ, είχαν μείνει -με ευθύνη του Αντώνη Σαμαρά- απλήρωτοι για μήνες στο παρελθόν και μετά την απόφαση του νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας να κλείσει τα γραφεία της περιφέρειας, απολύθηκαν χωρίς ούτε καν να αποζημιωθούν. Γιατί, πολύ απλά, εργάζονταν (πολλοί εξ αυτών) για χρόνια ανασφάλιστοι, λαμβάνοντας πολύ λιγότερα από τον κατώτερο μισθό και φυσικά όχι για 8 ώρες, αλλά για πολύ περισσότερες.


Τώρα, όμως, είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα ετών και η υπόθεσή τους αναμένεται να εκδικαστεί στα μέσα Ιανουαρίου του 2017.
(διαβάστε τη συνέχεια στο ΧΩΝΙ που κυκλοφορεί)

πηγή: zoornalistas.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου