.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Βόμβες: «Αυτό είναι το κακό για τον Μελισσανίδη» - «Δάχτυλος Μαρινάκη και στο Μπαρτσελόνα – Ρεάλ»!

Μία συνέντευξη - ποταμός από τον ιστορικό πρόεδρο της ΑΕΚ, Στράτο Γιδόπουλο, για τις τελευταίες εξελίξεις στην Ένωση και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ατάκες που «καίνε» κόσμο!

από Χρήστο Κωνσταντινίδη

Είναι από τους παλαιότερους παράγοντες στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αν και λίγοι γνωρίζουν ότι υπήρξε και ποδοσφαιριστής, συγκεκριμένα τερματοφύλακας. Έχει περάσει από Πανιώνιο, ΠΑΟΚ, Νίκη Βόλου, πρόσφατα από τον Απόλλωνα Σμύρνης, περισσότερο γνωστή όμως είναι η θητεία του στην ΑΕΚ. Επί της προεδρίας του η Ένωση έθεσε τέρμα στα "πέτρινα χρόνια" της δεκαετίας του '80. Έφερε τον Μπάγεβιτς το 1988 και το 1989 η ΑΕΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Ο λόγος για τον Στράτο Γιδόπουλο, ο οποίος έχει φάει το άθλημα με το κουτάλι και όποτε κληθεί να σχολιάσει τα τεκταινόμενα μιλά πολλές φορές με αιχμηρή γλώσσα.


Έτσι, ο βετεράνος παράγοντας δε θα μπορούσε να κάνει διαφορετικά μιλώντας στο SportDog για τη σημερινή κατάσταση που βρίσκεται το ποδόσφαιρο. Είπε πολλά και προσπάθησε να μην είναι επιεικής ούτε με την ομάδα που υποστηρίζει, την ΑΕΚ, η οποία, όπως ανέφερε: "έπρεπε να πάρει 5 πρωτοκλασάτους παίκτες"!

Ο παλαιός πρόεδρος της Ένωσης χαρακτήρισε τη διαιτησία ως ύψιστη δικαιολογία που έχουν βρει οι τρεις ομάδες που έχουν συμμαχήσει. Πρότεινε να καθίσουν όλοι στο ίδιο τραπέζι με τον Ολυμπιακό και να συζητήσουν για τα συμφέροντά τους. Συμφώνησε, μάλιστα, ότι ίσως να "βολεύει" την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό η μή αλλαγή κατάστασης.

Παράλληλα, άσκησε κριτική για τη μεταγραφική πολιτική των "κιτρινόμαυρων", το μοντέλο της διοίκησης και εξέφρασε την άποψη ότι το μέγιστο πρόβλημα στο γηπεδικό είναι τα χρήματα και όχι άλλα εμπόδια που έχουν προκύψει. Ακούστε αποσπασματικά τη συνέντευξη στο παρακάτω ηχητικό και διαβάστε στη συνέχεια όλες τις ατάκες που θα συζητηθούν.


Πώς βλέπετε την κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου;

"Είναι γεγονός ότι δύο αντίπαλες παρατάξεις, οι εξυγιαντές όπως παρουσιάζονται, δηλαδή Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και από την άλλη πλευρά ο Ολυμπιακός με τη διαμάχη που έχουν κάνουν κακό και μόνο στο ποδόσφαιρο. Όχι στους εαυτούς τους. Το καλό θα ήταν να μαζευτούν όλοι και να συζητήσουν, όπως μιλάνε οι μεγάλες εταιρείες για τα συμφέροντά τους. Κακά τα ψέμματα είναι εταιρείες πλέον, αφού υπάρχουν στη μέση πολλά χρήματα. Αυτές οι παλινωδίες, ο ένας θέλει διαιτητή τον έναν, ο άλλος θέλει διαιτητή τον άλλον, μόνο κακό κάνουν, όπως επίσης το να τοποθετείται ένας διαιτητής σε κάποιο ματς και από την Πέμπτη που ορίζεται μέχρι την Κυριακή να τον βρίζει η ομάδα που θα σφυρίξει και να τον βρίζει μετά τον αγώνα ό,τι και να γίνει, επειδή έδωσε δύο αράουτ δε νομίζω ότι βοηθά το ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχουν και διεφθαρμένοι διαιτητές. Σίγουρα υπάρχουν. Αλλά όχι ότι όλες οι διαιτησίες είναι στημένες. Αν παρακολουθήσουμε οι δυο μας μία φάση, μπορεί μετά από 10 φορές που ελέγξαμε τις επαναλήψεις να έχουμε και πάλι διαφωνία στο ήταν ή δεν ήταν οφσάιντ. Ο διαιτητής πρέπει να αποφασίσει σε κλάσματα δευτερολέπτου όμως. Δεν τους δίνουμε κανένα δίκιο, ούτε καν το ανθρώπινο λάθος. Οπωσδήποτε γίνονται και λάθη δακτυλοδεικτούμενα. Όχι όμως να δίνουμε έμφαση σε τέτοια έκταση. Έχουμε πάψει να είμαστε φίλαθλοι και είμαστε οπαδοί. Αυτό ζημιώνει το ποδόσφαιρο".

Το λάθος του Κάρολ και οι ...Απάτσι
 
Τι χρειάζεται για να αποκτήσουμε καλύτερη διαιτησία;

"Υπάρχει πρόβλημα αξιοπιστίας, όντως. Να μαζευτούν και να πάρουν όλοι μία απόφαση του στυλ: δεν μιλάμε για διαιτησία ούτε πριν ούτε μετά. Βλέπουμε για παράδειγμα στην Αγγλία γίνεται ένα κραυγαλέο λάθος. Θυμηθείτε ένα γκολ που είχε φάει ο Κάρολ, ο παλιός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, που η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι έσκασε στο χορτάρι περνώντας τη γραμμή και ο διαιτητής δεν το κατακύρωσε. Αν είχε συμβεί αυτό θα λέγαμε: ο Παπουτσέλης που έδωσε το πέναλτι 5 μέτρα έξω από την περιοχή. Εκεί δεν ακούστηκε τίποτα. Εκεί όποιος μιλήσει για τους διαιτητές τιμωρείται. Εδώ πρέπει να μπει μία τάξη. Να αποφασίσουν όλοι και να βάλουν τρεις ανθρώπους που θα ορίζουν τους διαιτητές. Τους θεωρούμε αξιόπιστους. Από τη στιγμή που θα ορίζονται οι διαιτητές δεν θα κραυγάζουμε σαν Απάτσι σε κάθε φάουλ που δεν σφύριξε, ούτε σε κάποιο οφσάιντ. Τότε και μόνο θα στρώσουν τα πράγματα".

"Δάχτυλος Μαρινάκη και στο Μπαρτσελόνα-Ρεάλ"
 
Προηγουμένως είπατε ότι η λύση θα δοθεί εφόσον μαζευτούν οι ηγέτες των μεγάλων ομάδων. Διαρρέεται όμως μία αδιαθεσία της μίας πλευράς για συνάντηση με την αντίπαλη. Δενφαίνονται πρόθυμοι τα κεφάλια της "συμμαχίας" να μιλήσουν με το αντίπαλον δέος, δηλαδή τον Ολυμπιακό και τον Μαρινάκη. Τελικά μήπως αυτή η κατάσταση τους ...βολεύει;

"Εδώ θα λέμε αλήθειες. Εγώ προσωπικά θέλω να τα λέω... έξω από τα δόντια. Μέχρι τώρα, εάν δεν πήγαινε καλά η ομάδα μου η ΑΕΚ ή ο Παναθηναϊκός ή ο ΠΑΟΚ, είχανε δικαιολογία τους διαιτητές. Αν, τώρα, οι διαιτητές δεν αδικούν κανέναν, ποιά δικαιολογία θα έχουν που δεν παίζουν καλά και δεν παίρνουν αποτελέσματα; Διότι οι δικαιολογίες ήταν για τον μεν ΠΑΟΚ, που ο άνθρωπος έβαλε πολλά λεφτά για μεταγραφές που δεν πιάσανε και η ομάδα δεν απέδιδε, ότι φταίνε οι διαιτησίες. Στην ΑΕΚ που δεν έκανε μεταγραφές και θα έπρεπε να πάρει πέντε πρωτοκλασάτους η δικαιολογία είναι οι διαιτητές. Ο Παναθηναϊκός μην το συζητάμε, σε μόνιμη βάση, φωνάζει για τους διαιτητές, ό,τι και να γίνει. Ακόμα και να παίζει η Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ, όποιος από τους δύο αδικηθεί, ο Παναθηναϊκός θα πει ότι ήταν δάκτυλος Μαρινάκη. Αυτά δεν είναι σωστά πράγματα. Εγώ νομίζω, ότι τους βολεύει αυτή η κατάσταση, όπως είπες. Γιατί έχουν ένα άλλοθι. “Πως να παίξουμε καλά, αφού μας κυνηγά η διαιτησία”. Ποιά διαιτησία; Για να δούμε τα ματς ένα, ένα. Ποιός κυνηγά ποιόν; Θα πρέπει να σταματήσει αυτό και κάθε ομάδα να ενισχυθεί. Η ΑΕΚ φωνάζει, ότι πονάει σε μερικά σημεία. Ο Παναθηναϊκός το ίδιο. Ο ΠΑΟΚ να μην πετά τα λεφτά του στον αέρα ο Σαββίδης. Με αυτά τα λεφτά που έχει δώσει θα μπορούσε να είχε κάνει υπερομάδα. Και τότε αν αδικηθούνε κατάφωρα σε ένα ματς να βγούμε όλοι και να φωνάξουμε. Αλλά όχι έτσι".
 
Φέτος η χρονιά είναι ιδιαίτερα έκρυθμη. Έχουμε ήδη δύο περιστατικά βίαιων επιθέσεων με αποκορύφωμα τον εμπρησμό στο σπίτι του Μπίκα. Μετά απ' όλα αυτά, μήπως το Grexit έδινε λύση στο ελληνικό ποδόσφαιρο;

"Αν είχαν συλλάβει δύο, θα ξαναγινόταν τίποτα; Αφού δεν πιάνουν κανέναν. Εγώ είμαι με αυτούς που λένε: ναι, τον έβαλε ο Γιδόπουλος. Πιάσε όμως έναν, για να μαρτυρήσει ποιος τον έβαλε. Μη μου πείτε ότι δεν μπορούν να τους πιάσουνε. Μην μου πείτε ότι είναι σαν τους γνωστούς άγνωστους που φοράνε κουκούλα και βαράνε στα Εξάρχεια, εδώ και εκεί. Όχι, μπορούν να τους πιάσουν. Γιατί όμως δεν τους πιάνουν;".
Είναι μία λύση το Grexit;
"Το Grexit θα ήταν διάλυση του ποδοσφαίρου. Γιατί θα φύγουν και οι επιχειρηματίες που όντως βάζουν λεφτά στις ομάδες τους. Γιατί με ερασιτεχνικά δεδομένα το ποδόσφαιρο θα γίνει της πλάκας. Θα παίζουμε σαν την Μποτσουάνα μεταξύ μας. Όχι δεν είναι λύση αυτή. Λύσεις υπάρχουν. Επιτέθηκαν σε διαιτητή, παράγοντα; Πιάστους, μπουζούριασέ τους μέσα, για να δω ποιος θα το ξανακάνει. Τώρα που κανέναν δεν πιάνουν, του δίνουν του άλλου 5 εκατοστάρικα και σου λέει: αφού δεν με πιάνουν, θα το κάνω, τι με νοιάζει. Είναι ασυδοσία αυτή. Πρέπει να τους πιάνουν. Ξέρουν και τους στρατούς τους κακούς που έχει κάθε ομάδα, αλλά δεν θέλουν να επεμβούν".
 
Πώς σας φάνηκαν οι προτάσεις της Deloitte για τη αναδιαμόρφωση της Super League;

"Είναι καλές προτάσεις, αλλά πρωταρχικό είναι να τα βρούνε μεταξύ τους οι παράγοντες των ομάδων. Όποια πρόταση και να βγει και να είναι σωστή, αν οι παράγοντες δεν συμφωνούν ή ο καθένας κάνει συμμαχίες με άλλους δύο για να υποδαυλίσουν τον άλλον, δεν θα γίνεται τίποτα. Πρέπει πρώτα αυτοί να αποφασίσουν ότι μέχρι εδώ και μή παρέκει. Το ποδόσφαιρο που βάζουμε τα λεφτά μας και οικονομάμε και τα χάνουμε, έχει απαξιωθεί, πρέπει να το διορθώσουμε. Αν ένας επιχειρηματίας δει ότι δεν πάνε καλά τα πράγματα κάνει τις απαραίτητες κινήσεις για συνεφέρει την επιχείρησή του. Το ίδιο πρέπει να γίνει και στο ποδόσφαιρο. Ύστερα απ' όλα τα άλλα μπορούν να υλοποιηθούν και οι προτάσεις της Deloitte".

"Πώς θα λειτουργήσει η Β' Εθνική χωρίς φράγκο;"

"Εγώ θέλω να πω και κάτι άλλο. Η τροφοδοσία της Super League γίνεται από τη Β' Εθνική. Πώς θα λειτουργήσει η Football League χωρίς φράγκο; Για εξηγήστε μου; Είναι πολύ σωστή η πρόταση τα τηλεοπτικά να πηγαίνουν 75%-25%, να μπορεί να λειτουργεί και η Β' Εθνική. Θα πρέπει να υπάρχει πάντα ένας ηλίθιος πρόεδρος που θα βάζει 600 με 700 χιλιάρικα τη σεζόν για να συντηρήσει την ομάδα του σε τέτοιες εποχές που υπάρχει τεράστια κρίση; Όχι, πρέπει οι ομάδες της Β' Εθνικής τουλάχιστον η κάθε μία να παίρνει 300 χιλιάρικα και να βάζει άλλα τόσα ο ιδιοκτήτης".
 
Πώς βλέπετε την ΑΕΚ φέτος;

"Η ΑΕΚ έκανε κάποιες μεταγραφές. Πίστευα ότι ο Τσιγκρίνσκι με τον Λέσκοτ θα ήταν το καλύτερο αμυντικό δίδυμο στο ελληνικό πρωτάθλημα. Βέβαια είχαμε την ατυχία να τραυματιστεί ο Άγγλος. Η Ένωση λοιπόν έκανε προσθήκες ονομάτων, τα οποία όμως δεν ήταν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Εγώ θα έκανα μεταγραφές παικτών μεταξύ 24 και 25 ετών, ώστε αν μπορέσω και τους αναδείξω και να τους μεταπωλήσω. Μία καλή τέτοια δουλειά έχει κάνει ο Ολυμπιακός. Θυμηθείτε πόσο πούλησε τον Καστίγιο, τον Μιραλάς, τον Μήτρογλου, τον Μανωλά. Αυτή είναι μία εταιρεία που λειτουργεί πολύ καλά. Εμείς δεν κάναμε αυτό. Και σας λέω, την καλύτερη χρονιά να είχαν ο Λέσκοτ με τον Τσιγκρίνσκι, υπήρχε περίπτωση να μεταπωληθούν; Οι μεταγραφές λοιπόν έπρεπε να γίνουν με ηλικιακά κριτήρια. Έπρεπε οι σκάουτερς να δουλέψουν, γιατί υπάρχουν παίκτες στο εξωτερικού, στην Ουρουγουάη, στην Κολομβία, στην Αργεντινή, στην Βραζιλία, που διψούν να παίξουν στην Ευρώπη και να αναδειχθούν. Εμείς δεν τις κάναμε".
 
Η ΑΕΚ, όπως φαίνεται όμως, δεν έχει αυτή την οργάνωση...

"Δεν την έχει και απορώ γιατί δεν την έχει. Δεν ήταν δύσκολο. Σήμερα λειτουργούνε σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου σκάουτερς. Θα μπορούσαν να πάρουν μία πληροφορία και να πάει ένας από την ΑΕΚ που κόβει το μάτι του, να ελέγξει. Νομίζω, οι μεταγραφές αυτές παικτών που βρίσκονται στο τέλος της καριέρας τους, δεν δίνουν την πολυτέλεια της μεταπώλησης. Φανταστείτε να έπαιρνε η ΑΕΚ τρεις παίκτες, σε έναν χρόνο να τους πούλαγε και να έπαιρνε λόχου χάρη 10 εκατομμύρια. Θα μπορούσε να διαθέσει τα 6 και να πάρει και άλλους παίκτες".

"Αυτό είναι κακό για τον Μελισσανίδη"
 
Είστε σύμφωνος με το μοντέλο διοίκησης που έχει εφαρμοστεί στην ΑΕΚ. Δεν είναι λίγοι όσοι το θεωρούν παρωχημένο...

"Εγώ πιστεύω, ότι οι αποφάσεις είναι όλες του Μελισσανίδη. Ο Μπάγεβιτς στα διοικητικά του, στο να επιβάλλεται στο τμήμα, είναι πολύ καλός σε αυτή τη δουλειά. Δεν ξέρω αν είναι λίγο στην... μπάντα. Δεν ξέρω, αν είναι αρχή ενός ανδρός. Τα κάνει όλα ο Μελισσανίδης. Αυτό είναι κακό για τον Μελισσανίδη, του φορτώνουν όλες τις ευθύνες. Νομίζω όμως, ότι όπως είπατε, είναι ένα παλιό σύστημα που δεν λειτουργεί, θα έπρεπε να ήταν κάπως διαφορετικό".

"Τί προσόντα έχει αυτός ο Λυσάνδρου;»
 
Θεωρείτε σωστή τη χρονική συγκυρία της παρέμβασης του Μελισσανίδη στα αποδυτήρια της ΑΕΚ;
 
"Έπρεπε κάποια στιγμή να γίνει. Διότι, απ' ότι ακούω έπαψε η ΑΕΚ να είναι οικογένεια μέσα στα αποδυτήρια, είναι ομαδούλες-ομαδούλες οι παίκτες. Νομίζω ότι έπρεπε να του τρίξει λίγο τα δόντια για να συνέλθουνε. Θα σας πω ένα περιστατικό και ας έχουν περάσει τόσα χρόνια. Όταν εμείς πηγαίναμε με την ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη με τρένο ή το αεροπλάνο, ήταν οι πατεράδες, οι μανάδες, οι θείοι, οι ξαδέρφες. Ήταν όλη η ΑΕΚ μία οικογένεια, μία γροθιά. Τώρα δυστυχώς δεν είναι έτσι. Καλά έκανε και πήγε στα Σπάτα, αφού, απ' ότι φαίνεται, δεν μπορεί να επιβληθεί ο εκάστοτε προπονητής στο έμψυχο δυναμικό και τη ψυχολογία τους. Ούτε ο Μπάγεβιτς με τον Μαϊστόροβιτς επεμβαίνουν. Νομίζω ότι έβαλαν και έναν γενικό κουμανταδάρο, τον Λυσάνδρου. Από την ημέρα που τον τοποθέτησαν δεν τον έχω ξανακούσει. Μη γελιόμαστε, οι ποδοσφαιριστές, όσο φορούνε σορτσάκι, παραμένουν παιδιά. Θέλουν καθοδήγηση, θέλουν εμψύχωση. Δεν μπορείς να αφήνεις τον καθέναν στη μοίρα του. Την άλλη φορά έκανε ένα λάθος ο Λαμπρόπουλος και κόντεψαν να τον πετάξουν από τον Λυκαβηττό κάτω. Έφαγε ένα γκολ ο Ανέστης τον έχει πάρει ο διάολος. Δεν γίνονται έτσι αυτά, θέλουν στήριξη τα παιδιά. Είναι παιδιά! Κατά τη γνώμη μου πολύ καλώς έπραξε ο Μελισσανίδης. Χρειάζονται τέτοιες μέθοδοι, αρκεί να ξέρεις, τι τους λες. Πώς μπορείς να τους συνεφέρεις και να τους επαναφέρεις στην αρχική ψυχολογική τους κατάσταση. Γιατί για μένα το ποδόσφαιρο είναι 75% ψυχολογία και 35% όλα τα άλλα".
 
Η ΑΕΚ φέτος, όπως και πέρσι με άλλον προπονητή ξεκίνησε τη χρονιά και με άλλον θα την ολοκληρώσει. Συμφωνείτε με αυτή τη λογική; Μάλιστα πριν φύγει ο Κετσπάγια είχε κάνει κάποιες δηλώσεις ότι οι άνθρωποι που ασκούν διοίκηση δεν ξέρουν τι θέλουν...

"Όταν διώχνεις έναν προπονητή και τον απολύεις στο μέσο της χρονιάς, επειδή δεν έχει τα προσόντα, το λάθος είναι δικό σου. Να το χρεωθείς. Αλλά όχι να τον διώχνεις μετά από 7-8 παιχνίδια. Αυτή δεν είναι τακτική μεγάλης ομάδας. Κακώς και εσείς οι δημοσιογράφοι πέσατε και τον φάγατε. Του Κετσπάγια, αυτό το υλικό του δώσανε και με αυτούς τους παίκτες έπρεπε να παίξει. Του δώσανε ένα υλικό που με άριστα το 10 τους βάζεις 6. Το πολύ πολύ, αν ήταν πάρα πολύ καλός προπονητής να το πήγαινε στο 8, στο 10 δεν θα έφτανε ποτε, λόγω ποιότητος του υλικού. Εγώ αν είμαι πρόεδρος και έκανα ένα λάθος, δεν γίνεται να απολύω τον προπονητή. Θα το υποστώ εγώ που είναι η επιλογή μου. Νομίζω ότι διοικητικά δεν λειτουργεί καλά. Εγώ έχω τις ενστάσεις μου για τον Λυσάνδρου, γιατί τον παρουσίασαν, λες και είναι δεν ξέρω ποιος. Ο Μπεκενμπάουερ όταν πρωτομπήκε στην Μπάγερν; Με τι προσόντα; Τι είχε; Δικηγόρος ήταν. Τώρα έπρεπε να πάρει αποφάσεις που έχει κρίση η ομάδα. Πότε θα πάρει; Όταν η ομάδα πάει καλά;".

"Θέμα χρημάτων τα εμπόδια για το γήπεδο"
 
Το ζήτημα του γηπέδου έχει καθυστερήσει 3 χρόνια. Που πιστεύετε ότι κολλάει το θέμα, πέρα απ' όσα διαρρέονται από το ρεπορτάζ;

"Μόλις φτάνουμε στο δια ταύτα, πάντα κάτι παρουσιάζεται. Τώρα αυτό είναι τυχαίο, κάτι δεν πάει καλά; Το ζητούμενο είναι για μένα. Για να γίνει ένα γήπεδο αυτό που οραματιζόμαστε εμείς για την ΑΕΚ, χρειάζονται 75 με 80 εκατομμύρια. Ερώτηση κρίσεως, αυτά τα λεφτά ποιός θα τα βάλει; Θα βάλει 2 ο Παπάς, 3 ο Χατζηϊωάννου και 5,6,7 αν μαζέψουν οι φίλαθλοι, μας κάνουν 10-12. Τα υπόλοιπα ποιος θα τα βάλει. Σου λένε αύριο το πρωί, πάρε την άδεια. Αυτό είναι το θέμα; Τότε βάλε πέντε μπολντόζες κάθε μέρα να σκάβουν. Και θα σκάβουν για 6 μήνες, μετά τι θα κάνουν; Εδώ το θέμα είναι η ύπαρξη χρημάτων. Αν πάει κάποιος και πει: αφήστε κύριε Βασιλόπουλε τις αηδίες. Ορίστε στον τραπεζικό λογαριασμό της ΑΕΚ κατατέθηκαν 75 εκατομμύρια για να σηκωθεί το βίντεο. Δώστε μας αύριο το πρωί την άδεια. Για να δούμε τι θα γίνει τότε. Δεν υπάρχει όμως αυτό. Είμαστε μόνο στα λόγια. Μακάρι να ήταν θέμα αδείας. Εγώ νομίζω ότι είναι θέμα χρημάτων".

Επί προεδρίας σας είχε ακουστεί ότι θέλατε να ανακατασκευάσετε το Νίκος Γκούμας. Τότε αν το ξεκινούσατε το έργο, πιστεύετε ότι θα αντιμετωπίζατε τα προβλήματα που έχει τώρα η ΑΕΚ;

"Δε νομίζω. Αλλά έτσι και αλλιώς έχω διαφορετική άποψη. Εγώ λέω ότι δεν υφίστανται τα θέματα των αδειών. Λόγω των ικανοτήτων του Μελισσανίδη και των γνωριμιών του, αυτά τα θέματα έπρεπε να είχαν λυθεί μέσα σε τρεις μήνες. Έτσι πιστεύω. Μπορεί να ακούγεται άσχημο. Μπορεί να παρεξηγηθεί και ο ίδιος ο Μελισσανίδης με όσα λέω. Η άποψή μου είναι ότι το γήπεδο είναι θέμα χρημάτων. Δεν είπα να τα βάλει ο Μελισσανίδης, αλλά να βρεθεί μία φόρμουλα, από πού θα βρεθούν αυτά τα λεφτά. Να μας πούνε αύριο π.χ., ότι ο τάδε οργανισμός θα δώσει 75 εκατομμύρια για τη χρηματοδότηση του γηπέδου".

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου