.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Κοινή Ανακοίνωση Αριστοτέλη-Λαϊκής Συνέλευσης Κολωνού-Σεπολίων-Ακ. Πλάτωνα: Γειτονιές Πολιτισμού-Αλληλεγγύης και Αγώνα


Με αφορμή την σχεδιαζόμενη εγκατάσταση σε διαμερίσματα, προσφύγων και στη γειτονιά μας- μέσω της ύπατης αρμοστίας του ΟΗΕ-, η ΧΑ κρυμμέμη πισω από τους « ανησυ….ΧΟΥΝΤΕΣ» γείτονες, επιδιώκει να σηκώσει σημαίες «αντίστασης», ενάντια στην δήθεν ισλαμοποίηση και την αλλοίωση του πληθυσμού.

Η ΧΑ & οι «ανησυ….ΧΟΥΝΤΕΣ» γείτονες στα 7 άγρια χρόνια της κρισης για το λαό,
ΔΕΝ  ΑΝΗΣΥΧΗΣΑΝ ούτε ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ πουθενά  ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΜΕΝΟΙ,
. για την ανείπωτη φτωχοποίηση χιλιάδων οικογενειών .το βίαιο κλείσιμο δεκάδων μικρομάγαζων στα ΣΕΠΟΛΙΑ τον ΚΟΛΩΝΟ -τον ΠΛΑΤΩΝΑ
 . για την συνεχιζόμενη υποβάθμιση των γειτονιών μας απ΄την αδιαφορία ΔΗΜΟΥ & ΚΡΑΤΟΥΣ, .την έλλειψη παροχών υγείας-περίθαλψης, τις ελλείψεις στα σχολεία

. ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΗΣΑΝ… για την διογκουμενη ανεργία που σπάει ρεκορ και τσακίζει κόκαλα σε κάθε σπιτικό, ούτε για το κόψιμο μισθών-συντάξεων και την εξαφάνιση του ΕΚΑΣ.

Απλά για την ΧΑ & τους «ανησυ…ΧΟΥΝΤΕΣ» γείτονες ΟΛΑ αυτά ΚΑΛΩΣ ΚΑΜΜΩΜΕΝΑ, γιατί ΟΣΑ ΚΟΒΟΥΝ απο εμας ΠΑΝΕ στα μεγάλα αφεντικά  τους που στηρίζουν και στηρίζονται.

ΘΟΡΥΒΗΘΗΚΑΝ… απ΄την πιθανή εγκατάσταση 20-30 οικογενειών προσφύγων- θυμάτων του πολέμου και που θα αποτελέσουν ακουσον…άκουσον, βόμβα στα ήθη- τις παραδόσεις τη θρησκεία μας και θα αλλοιώσουν τις γειτονιές μας. Αυτά επικαλούνται οι βάρβαροι νεοΝΑΖΙ  χρυσαυγίτες που φόρεσαν- για την περίσταση- την προβιά των « ανησυ…ΧΟΥΝΤΩΝ». Οι βάρβαροι μάλιστα, μιλάνε και για τα σύνορα που οι ίδιοι βάζουν μεταξύ των λαων που δεν  είναι  άλλο από  τον «ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ» τους. Ο πολιτισμός του μίσους, της ξενοφοβίας, του ρατσισμού  των ταγμάτων εφόδου και των δολοφονιών των αντιφρονούντων. Από αυτόν τον «πολιτισμό», μας χωρίζει ΑΒΥΣΣΟΣ και βάζουμε  τα δικά μας  ΣΥΝΟΡΑ απέναντι στην ΧΑ και τους «ανησυ….ΧΟΥΝΤΕΣ» γείτονες.

ΤΙ  ΞΕΤΣΙΠΩΣΙΑ!!!!

 Οι «ανησυ…ΧΟΥΝΤΕΣ» γείτονες, μετα μια πρώτη ανακοίνωση τους, προχώρησαν σε συγκέντρωση την ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΝΟΕΜΒΡΗ, στον ΑΙ- ΜΕΛΕΤΗ, με ελάχιστους γείτονες και πολλούς «φερμένους» από αλλού, με κύριο ομιλητη τον αρχηγό των ταγμάτων θανάτου της ΧΑ κασιδιάρη. Είναι τοση η ανησυχία τους και οι …φόβοι τους από την πιθανή εγκατάσταση 20-30 προσφύγων στη γειτονιά που φώναξαν το λύκο να φυλάξει τα πρόβατα.

 ΝΤΡΟΠΗ & μόνο ΝΤΡΟΠΗ, σε όσους λίγους συμμετείχαν σε αυτή την παρωδία διαμαρτυρίας με τους δολοφόνους νέο-ΝΑΖΙ της ΧΑ, αλλα και σε όσους  ήξεραν ή έμαθαν αργότερα και συνεχίζουν να ΣΙΩΠΟΥΝ!!!

Εμείς ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ & ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ οι γειτονιές μας να ΜΟΛΥΝΘΟΥΝ και άλλο  από το μικρόβιο του ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ- της ξενοφοβίας και του φασισμου.

ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΜΕ τους πρ’σφυγεςς στη γειτονιά μαας και τους καλωσορίζουμε στις πλαατείες, τα σχολεία , τα γλέντια μας και τις συγκεντρώσεις μας.

Μαζζί τους κάνουμε τις γειτονιές μαςς,  γειτονιές πολιτισμού- αλληλεγγύης & την περιοχή μας ΖΩΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΠΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΝΕΟΝΑΖΙ

το φασιστικό κείμενο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου