.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Συνάντηση Μελισσανίδη με Μανσούρ


Ο ιδιοκτήτης της Aegean συναντήθηκε την περασμένη Παρασκευή με τον δισεκατομμυριούχο από το Κατάρ. Οι πληροφορίες για το ραντεβού των δύο ανδρών και η... φανέλα της ΑΕΚ.


Μια πολύ δυνατή συνάντηση σε επιχειρηματικό επίπεδο έκανε προ ημερών ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο ιδιοκτήτης της Aegean συναντήθηκε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής στα γραφεία της εταιρείας του, στον Πειραιά, με τον δισεκατομμυριούχο Ρασίντ Αλί Αλ Μανσούρ, μέλος της βασιλικής οικογένειας του Κατάρ και παράλληλα πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του χρηματιστηρίου του Κατάρ. Ο Αλ Μανσούρ είναι επικεφαλής -μεταξύ άλλων- ενός πανίσχυρου επενδυτικού φαντ, που εξετάζει το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε επενδύσεις στην Ελλάδα.

Σε αυτό το πλαίσιο βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στην Αθήνα και συναντήθηκε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, προκειμένου να συζητήσουν για πιθανά κοινά επιχειρηματικά σχέδια. Η συνάντηση των δύο ανδρών κράτησε αρκετή ώρα και κάποιες πληροφορίες ανέφεραν ότι από την πλευρά του ιδιοκτήτη της Aegean τέθηκε στο τραπέζι και το πρότζεκτ της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ. Ωστόσο, από την ΠΑΕ χαμήλωσαν τους τόνους για το συγκεκριμένο θέμα, τονίζοντας σε ανεπίσημο επίπεδο ότι «επρόκειτο για ένα ραντεβού που αφορούσε τις επιχειρηματικές υποθέσεις του κυρίου Μελισσανίδη». Πάντως, η συνάντηση είχε σίγουρα... ΑΕΚ, αφού ο Τίγρης έκανε δώρο στον Μανσούρ μια φανέλα της Ένωσης.

Σε κάθε περίπτωση είναι γνωστό πως ο Μελισσανίδης έχει μπει εσχάτως στο τελικό στάδιο των συζητήσεών του για κάποια σημαντικά εμπορικά deal που σχετίζονται με την κατασκευή της «Αγιά Σοφιάς», κάνοντας επαφές με εταιρείες και επιχειρηματίες. Παρεμπιπτόντως, από την περασμένη Δευτέρα ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρίσκεται στην Νότια Αφρική (Γιοχάνεσμπουργκ), προκειμένου να πραγματοποιήσει εκεί κάποιες σημαντικές επιχειρηματικές συναντήσεις.

17 Σεπτεμβρίου 2015

πηγή: sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου