.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

Κατάρρευσε και η εταιρία της κόρης του πρώην(;) ιδιοκτήτη των εγκαταστάσεων της "Ρενό" - ΜΑΒΑ στη Ν. Φιλαδέλφεια

Εικόνα από τις 21-5-14 του εσωτερικού του κτιρίου της ΜΑΒΑ στη Ν. Φιλαδέλφεια


Περισσότερες εικόνες για το εγκαταλειμένο κτίριο της ΜΑΒΑ μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ

Μετά τη παρέμβαση του δήμου μπορείτε να δείτε εικόνες πατώντας εδώ

Τα προβλήματα που δημιουργούσε σε έντονες βροχοπτώσεις μπορείτε να τα δείτε πατώντας εδώ,
   κι εδώ




Η αναδημοσίευση που ακολουθεί είναι από το mononews.gr:

Νταίζη Μανιατοπούλου: Στο σφυρί η μεζονέτα της Εκάλης για χρέη

Η κατοικία της πρώην Miss Porsche βγαίνει σε πλειστηριασμό στο τέλος του μήνα για χρέη της ιδιοκτήτριας της, η οποία αδυνατεί μέχρι τώρα να πληρώσει

By Διονύσης Θανάσουλας

Η επιχειρηματίας Νταίζη Μανιατοπούλου

Αν ρωτήσεις κάποιον από τον κύκλο της, να σου πει τι κάνει η κ. Νταίζη Μανιατοπούλου, η πιθανότερη απάντηση θα είναι ένα «δεν ξέρω, έχω καιρό να την δω», αφού η πρώην «βασίλισσα της Porsche» στην Ελλάδα, είναι εξαφανισμένη από τα κοσμικά δρώμενα.

Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η συμπαθής επιχειρηματίας αντικατοπτρίζονται ανάγλυφα και στον επερχόμενο πλειστηριασμό της μεζονέτας της στην Εκάλη η οποία βγαίνει στο σφυρί από τράπεζα στα τέλη Απριλίου με τιμή πρώτης προσφοράς τα 169,708 ευρώ.

Δείτε το επίσημο έγγραφο του πλειστηριασμού:

Μανιατοπούλου
Πρόκειται για ένα σπίτι σχεδιασμένο από τον Δημήτρη Αγιοστρατίτη μέσα σε ένα οικόπεδο χιλίων εξακοσίων τετραγωνικών μέτρων και περιλαμβάνει τρεις θέσεις πάρκινγκ, μια αποθήκη και την κατοικία στο ισόγειο και τον πρώτο όροφο.

Διαθέτει τρία υπνοδωμάτια, τρία λουτρά, δύο δωμάτια γκαρνταρόμπες ενώ στο ισόγειο βρίσκονται η κύρια είσοδος, η τραπεζαρία, το σαλόνι και η κουζίνα.

Εκτός από την τράπεζα στην οποία η κ. Μανιατοπούλου φέρεται να χρωστάει 1.105.000 ευρώ και 2.103.920 Ελβετικά φράγκα, υπάρχουν και έτεροι που διεκδικούν χρωστούμενα.

Ανάμεσά τους ο κ. Αριστομένης Τσικνάκος που «κυνηγάει» 60.000 ευρώ, το ΙΚΑ και τρεις ΔΟΥ στις οποίες οφείλει ποσά που ξεκινάνε από 50.000 και φτάνουν τις 492.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται θεωρείται πολύ δύσκολο για την κ. Μανιατοπούλου να «σώσει» το σπίτι της, αυτό στο οποίο υποδεχόταν μέχρι το 2010 τουλάχιστον τους πολλούς κοσμικούς φίλους της για να απολαύσουν ένα δείπνο.

Τότε ήταν η Miss Porsche, η γυναίκα που κατάφερε να εκτοξεύσει τις πωλήσεις της Cayenne στην Ελλάδα, τις εποχές της ψεύτικης ευδαιμονίας.

Πλέον ζει και αυτή -εδώ και καιρό είναι η αλήθεια- την προσωπική της κάθοδο από τον κοσμικό της θρόνο και πολύ σπάνια εμφανίζεται πλέον σε κοσμικά δρώμενα ή πάρτι που αργούσαν να ξημερώσουν.

Μανιατοπούλου
Η Νταίζη Μανιατοπούλου (αριστερά) με τον αδερφό της Λεωνίδα (δεξιά)

Η αποκαθήλωση μιας «βασίλισσας»

Η κ. Νταίζη Μανιατοπούλου ήταν μέχρι τις αρχές του 2010 η «βασίλισσα της Porsche» στην Ελλάδα και ένα party girl με την καλή έννοια.

Κολλητή του Λάκη Γαβαλά και πλείστων άλλων ισχυρών που ήταν πελάτες της, έχοντας εντρυφήσει όλοι τους σχεδόν στην αγορά μιας Cayenne, του αυτοκινήτου-σύμβολο στην Ελλάδα της ψεύτικης ευδαιμονίας.

Το μόνο πρόβλημα που την απασχολούσε τότε, ήταν κάποια περιττά κιλά, τα οποία ποτέ δεν μπορούσε να χάσει, ακόμη κι όταν λικνιζόταν για ώρα στα τσιφτετέλια του Γιώργου Μαζωνάκη, συνήθως μαζί με τον Mr. LAK. Τον προηγούμενο χρόνο, στην επίσημη παρουσίαση της Panamera με καλεσμένο τον Σάκη Ρουβά, όλα έδειχναν να κυλούν τέλεια στην ζωή της.

Η ελληνική αντιπροσωπεία είχε πουλήσει πάνω από τετρακόσιες Porsche, έχοντας καταφέρει να πιάσει τους στόχους του έτους και η μητρική γερμανική εταιρία εκτός από τις πωλήσεις ήταν πολύ ικανοποιημένη και από το marketing της κυρίας Μανιατοπούλου στην Ελλάδα.

Ως κοσμική persona γνώριζε πολύ καλά πως να πασπαλίζει με glitter και χρυσόσκονη τα εταιρικά πάρτι και τις παρουσιάσεις των νέων μοντέλων. Κι ύστερα ήρθε η κρίση που συμπαρέσυρε μέσα σε λίγους μήνες τον λαμπερό κόσμο της κ. Μανιατοπούλου, η οποία όσο και αν προσπάθησε δεν μπόρεσε να ανατρέψει την κατάσταση.

Μπορεί να είχε πολύ καλό όνομα στην αγορά, αλλά μόνο αυτό δεν έφτανε για να πουλήσει τα αυτοκίνητα που ήταν απόλυτα ταυτισμένα με την εποχή των τρελών trades στο Χρηματιστήριο, τα υπέρογκα δάνεια και τον στρατό από Cayenne που πλημμύριζαν το πάρκινγκ του Nammos στην Ψαρού.

Τα ενενήντα πέντε μόλις αυτοκίνητα που πούλησε η Sportscar to 2010 έγιναν η χαριστική βολή στην κοσμική Νταίζη, που είδε τους ψυχρούς Γερμανούς να της παίρνουν την αντιπροσωπεία τον Σεπτέμβριο του 2011, έναν μήνα που θα ήθελε πολύ να ξεχάσει.

Έκτοτε η κ. Μανιατοπούλου απλά υπάρχει κάπου ανάμεσά μας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου