.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ - Ν. ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ

ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ
 Ν. ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ
    
     Η πόλη της Ν. Φιλαδέλφειας βρίσκεται σε καθεστώς «πολιτικού περιορισμού», όπου τραμπούκοι, ως δήθεν φίλαθλοι, αναλαμβάνουν ρόλο καταστολής.

Συγκεκριμένη ομάδα «οπαδών» με το πρόσχημα της προώθησης του γηπέδου της ΑΕΚ τρομοκρατεί, απειλεί, επιτίθεται με πέτρες και καδρόνια μέσα στην πόλη.

Στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη εκδήλωση – συζήτηση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ με θέμα : «ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ. Ο αγώνας για δημοκρατικές ελευθερίες και δημόσιους χώρους ενάντια στα επιχειρηματικά συμφέροντα» με ομιλητές: Δ. Κουτσούμπα, Γ. Ράγκο, Α.Χάγιο. Στη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε επίθεση από ομάδα «οπαδών» στο χώρο, προκάλεσαν καταστροφές στο Πνευματικό Κέντρο φωνάζοντας ότι «τέλειωσαν οι πορείες στη Νέα Φιλαδέλφεια»! Οι συγκεντρωμένοι πολίτες περιφρούρησαν τη συγκέντρωση αποτρέποντας την είσοδό τους στην αίθουσα, εξέδωσαν δελτίο τύπου καταγγέλλοντας τις φασιστικού χαρακτήρα ενέργειες και βγήκαν σε πορεία, όπου δέχθηκαν νέα επίθεση με πέτρες και ξύλα! 


Καταγγέλλουμε τη στάση της Αστυνομίας, που για μια ακόμη φορά παρακολουθούσε τη δράση των «οπαδών», που έριχναν πέτρες στους συγκεντρωμένους τόσο στο Πνευματικό Κέντρο όσο και στην πορεία - κατά τη διάρκεια της αποχώρησής τους-  με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών γυναικών χωρίς ωστόσο να συλληφθεί κανείς! Ακόμη τραυματίστηκε συνεργάτης του Info-war, ο οποίος βρίσκεται στο Νοσοκομείο! Η Αστυνομία αντί να σταματήσει επί τέλους την τρομοκρατική και επικίνδυνη δράση της συγκεκριμένης ομάδας χρησιμοποίησε κροτίδες κρότου – λάμψης σε πυκνοκατοικημένη περιοχή της πόλης.

Οι ευθύνες όσων ανέχονται και υποθάλπουν αυτή την κατάσταση είναι μεγάλες. Η ψήφιση της Κυβερνητικής τροπολογίας «φωτογραφικής» υπέρ των συμφερόντων Μελισσανίδη  και η κρατική χρηματοδότηση από την Περιφέρεια των σχεδίων αυτών ευνοούν τη βαρβαρότητα που απλώνεται στην πόλη. Τελικά η Ν. Φιλαδέλφεια πρέπει να γίνει μια πόλη στην υπηρεσία του Μελισσανίδη και των σχεδίων του και η πολιτική δραστηριότητα να πραγματοποιείται υπό τον έλεγχο αδίστακτων φασιστοειδών;

Τα σχέδια αυτά αλλά και η αδιαφορία για τις συνέπειες τους ΔΕN ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ. Οι ανάγκες των κατοίκων απαιτούν Δημοκρατία, ελεύθερη έκφραση, σεβασμό των δικαιωμάτων στη ζωή τους και στο περιβάλλον τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου