.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Δελτίο τύπου του δήμου για τους χτεσινούς τραμπουκισμούς των επιχειρηματικών συμφερόντων στην εκδήλωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σοβαρά επεισόδια σε πολιτική εκδήλωση στο Δήμο μας


Επίθεση από 50 φερόμενους ως οπαδούς της ΑΕΚ δέχτηκε εκδήλωση της πολιτικής οργάνωσης ΑΝΤΑΡΣΥΑ που πραγματοποιήθηκε χθες 27 Απριλίου στο Πνευματικό Κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας. Οι επιτιθέμενοι χρησιμοποίησαν πέτρες, τούβλα, κομμάτια από σπασμένες πλάκες πεζοδρομίου, τα οποία εκσφενδόνισαν κατά των συγκεντρωμένων και προκάλεσαν ζημιές στην είσοδο του κτιρίου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την πολιορκία αυτής της ομάδας, η οποία παρέμεινε επί δυο ώρες εκεί και μετά το πέρας της εκδήλωσης επιτέθηκε με σφοδρότητα στο πλήθος των συγκεντρωμένων που αποχωρούσε, με συνέπεια το σοβαρό τραυματισμό του συνεργάτη της ιστοσελίδας www.info-war.gr Σταύρου Παπαϊωάννου, ο οποίος νοσηλεύεται και πρόκειται να χειρουργηθεί στο μάτι. 

Η όλη επίθεση προσιδιάζει σε τακτική και λογική ταγμάτων εφόδου και προκαλεί εντύπωση που όλα τα παραπάνω διαδραματίστηκαν μπροστά στα μάτια της Αστυνομίας, η οποία για άλλη μια φορά δεν έκανε ούτε μια προσαγωγή.

Η χθεσινή επίθεση είναι η πολλοστή που διαδραματίζεται στην πόλη μας και δείχνει ότι η κατάσταση εκτροπής που επιχειρείται εδώ και μήνες να στηθεί συνεχίζεται, παρά την ύπαρξη της νομοθετικής «απεμπλοκής» στο ζήτημα του γηπέδου. Επιβεβαιώνεται πλέον, ότι όπως πολλές φορές έχει επισημάνει η Δημοτική Αρχή της πόλης, απειλείται άμεσα η δημοκρατία στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Η κυβέρνηση φέρει σοβαρότατες ευθύνες για την όξυνση και την κλιμάκωση της έντασης.

Ο λαός της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας δεν πρόκειται να φιμωθεί και θα ορθώσει το ανάστημά του σε τέτοιες πρακτικές.

1 σχόλιο:

  1. Συμπολιτης που στις εσωτερικες εκλογες μεγαλου κομματος παριστανε τον cowboy και δημιουργουσε ατμοσφαιρα εντασης και φοβου με την νταϊλικικη συμπεριφορα του, στεναχωρηθηκε γιατι εφυγαν σε μορφη πορειας με την απαραιτητη περιφρουρηση (που τους εσωσε απο την βροχη πετρων που τους εριξε ομαδα αγνωστων 2 βηματα απο την κεντρικη πλατεια της Νεας Φιλαδελφειας) οσοι συμμετειχαν στη πολιτικη συγκεντρωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο ΠΚ Ν.Φ. την περασμενη Πεμπτη.
    Δικαιως αναστατωθηκε, αφου απο νωρις εχει εκπαιδευτει στο ρολο του νταη, ισως απο οταν κουνουσε τα μανουαλια.
    ΥΓ. Το οτι δεν μιλαμε, δεν σημαινει οτι ξεχναμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή