.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 14 Απριλίου 2017

Πραγματοποιήθηκε η εκστρατεία LET’S DO IT GREECE, από το 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΦ και τους ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΠΝΦ



LET’S DO IT GREECE 2017

Κοινή περιβαλλοντική δράση πραγματοποίησαν, στο πλαίσιο  της Πανελλήνιας Εθελοντικής Εκστρατείας LETS DO IT GREECE, το 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΦ και οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΠΝΦ.

Υπό το σύνθημα της Οργανωτικής Επιτροπής «Γίνε η αλλαγή που περιμένεις!», και με την χορηγία/αρωγή του ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ, Μαθητές, Καθηγητές και Εθελοντές φύτευσαν δέντρα και θάμνους ενισχύοντας το πράσινο στον μικρό πευκώνα του Σχολείου, ενώ έβαψαν τους τοίχους και τις κερκίδες του αύλειου χώρου του. Στη συνέχεια, η Καθηγήτρια των Καλλιτεχνικών και οι μαθήτριες δημιούργησαν καλαίσθητα graffiti, που έδωσαν νέα όψη στον χώρο.  

Απόλυτα συνεπής στην προσφορά Εθελοντικής εργασίας, η Ομάδα του Τοπικού Τμήματος του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, πού προσήλθε οικειοθελώς και καθάρισε τα παρτέρια στον εξωτερικό χώρο του Σχολείου, κατά μήκος της οδού Ν. Τρυπιά.   

Η κοινή δράση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, δίνοντας σε όλους την ικανοποίηση της προσφοράς Εθελοντικής εργασίας και της συμμετοχής σε μια πανελλήνια στοχευμένη δράση που, χρόνο με το χρόνο, γιγαντώνεται ευαισθητοποιώντας χιλιάδες πολίτες. Ο Υποδιευθυντής του Σχολείου κ. Χρήστος Παπαχρήστος και οι Καθηγήτριες, καθώς και οι Εθελοντές και οι Οδηγοί, με την προσωπική τους εργασία αποτέλεσαν το καλύτερο παράδειγμα για τους Μαθητές. 

Οι συνδιοργανωτές της δράσης ευχαριστούν θερμά:

·         Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας & Φιλαδελφείας κ.κ. Γαβριήλ, ο οποίος δια του εκπροσώπου του Αρχιμανδρίτη Παντελεήμονα Παπασυννεφάκη επαίνεσε τους μαθητές για τη συμμετοχή τους

·         Τον Δήμο ΝΦ-ΝΧ για την χορηγία φυτωρίων και υλικών, καθώς και για την παρουσία του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος κ. Γιώργου Ανεμογιάννη και της Γεωπόνου κας Κυριακής Κλοκίτη στη δράση.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου