.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Σάββατο 29 Απριλίου 2017

Ενωτική Πρωτοβουλία κατά των Πλειστηριασμών: Δελτίο τύπου

Ενωτική Πρωτοβουλία κατά των Πλειστηριασμών: Δελτίο τύπου

Η Ενωτική Πρωτοβουλία κατά των Πλειστηριασμών, στην αγωνιστική παρέμβαση που έκανε σήμερα το μεσημέρι στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων, με αφορμή την απόπειρα πλειστηριασμού της κατοικίας ανέργου συνδημότη μας για δημοτικά τέλη, απαίτησε από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων να αναστείλει  κάθε διαδικασία υφαρπαγής της λαϊκής περιουσίας.

Αντιπροσωπεία των συγκεντρωμένων έξω από το Δημαρχείο, κατέστησε σαφή την πρόθεσή μας να αντισταθούμε  ενάντια στην επιστράτευση του μηχανισμού του Δήμου για την υλοποίηση των μνημονιακών πολιτικών που περισσή προθυμία αποδέχονται και εφαρμόζουν η κυβέρνηση, τα κόμματα του μνημονιακού τόξου,  αλλά και ο Δήμος Αθηναίων, επιτρέποντας  σε κάθε τραπεζίτη, τοκογλύφο ή δημόσια υπηρεσία να αρπάζει τη λαϊκή περιουσία των  θυμάτων των μνημονιακών πολιτικών. Πολιτικών που βυθίζουν όλο και βαθύτερα και στην φτώχεια και την ανέχεια ένα πλειοψηφικό κομμάτι της κοινωνίας.

 
Μετά την συγκέντρωση των απαιτούμενων υπογραφών προκειμένου το θέμα να συζητηθεί προ ημερησίας διάταξης από το Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας, απαιτήσαμε το θέμα να συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όπως άλλωστε ορίζει ο κανονισμός του Δήμου.
Ανανεώνουμε, λοιπόν, το αγωνιστικό μας «ραντεβού» για την επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, απαιτώντας από το Δημοτικό Συμβούλιο να λάβει ξεκάθαρα την απόφαση της αναστολής κάθε πλειστηριασμού λαϊκής κατοικίας και  περιουσίας.
Παράλληλα, συνεχίζουμε τους αγώνες μας, κάθε Τετάρτη στα Ειρηνοδικεία της χώρας, για την ματαίωση των προγραμματισμένων πλειστηριασμών.
Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας! Το μόνο χρέος που έχουμε εμείς, είναι το χρέος της Ανατροπής!
Ενωτική Πρωτοβουλία κατά των Πλειστηριασμών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου