.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Σάββατο 15 Απριλίου 2017

Με το κεφάλι στην άμμο

"Αναδημοσιεύσεις από τον Κόσμο της Ν. Φιλαδέλφειας" http://www.kosmosnf.gr

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης βρέθηκαν το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας 10/4 στο σημείο που οδηγούσαν τους εαυτούς τους: στην αποδοχή, δηλαδή, του διακοσμητικού τους ρόλου και της μηδενικής, πια, σημασίας τους για τα πολιτικά και κοινωνικά τεκταινόμενα στην πόλη. Κανείς τους δεν διάβασε σωστά την κατάσταση, κανείς δεν έλαβε το μάθημα που έπρεπε από την τύχη της Ευτυχίας Γαϊτανά, την τύχη παλιότερα του Παντελή Γρετζελιά, την τύχη του Νίκου Στράτου ως υποψηφίου δημάρχου, κανείς δεν συγκινήθηκε απ’ τη διαφαινόμενη μελλοντική τους τύχη. Κι έτσι, εγκλωβίστηκαν σ’ αυτό που εύγλωττα περιγράφει ένας σχολιαστής του aek365.com, απ’ τη δική του οπτική γωνία, φυσικά:

Ειναι ωρα να δείξουν στην πράξη οι υπολοιποι ποιοι ειναι υπερ του γηπεδου.. Οσοι βρουν προφάσεις και δικαιολογίες και δεν παρεβρεθούν απλα θα είναι εχθροί της ΑΕΚ αλλα και της πολης τους.. Για μενα ολες οι παρατάξεις που υποτίθεται ηθελαν το γηπεδο και ηταν απεναντι στον βασιλόπουλο ολη αυτη την τριετεία δεν υπήρξαν πουθενα.. μας κούφαναν με την σιωπή τους.. δεν παραβρέθηκαν πουθενα.. δεν έδωσαν μια συνεντευξη τυπου.. δεν εκαναν μια πληροφόρηση στους δημότες για να ξεσκεπάσουν τον συκοφάντη τυχοδιώκτη και να διώξουν τον φόβο απο τους δημότες για το γηπεδο.. δεν υπήρξε αντιπολιτευση στον βασιλόπουλο στο θεμα γηπεδου..
Τωρα ηρθε η ωρα να δείξουν τι θελουν.. Θελουν το γηπεδο.. η πουλάνε και αυτοι λαϊκισμό.. μην θέλοντας να στενοχωρήσουν αυτους που φοβούνται το γηπεδο στην πολη.. ολοι θα κριθούν με την παρουσια τους και την απουσία τους τωρα.. μετα όσες κυβιστήσεις και να κανουν θα ειναι αργα..
Πρόκειται φυσικά για τους ίδιους που σε προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο «αισθάνονταν πίεση» από το ψήφισμα που είχε προτείνει η Λαϊκή Συνέλευση. Ας χαρούν τώρα, λοιπόν, την πίεση της άλλης πλευράς, με τον τρόπο μάλιστα που εκφράζεται. Και ας αποτελέσουν αναλώσιμα καύσιμα του οδοστρωτήρα που θέλει να περάσει πάνω απ’ αυτή την πόλη. Όσο κι αν κάτι τέτοιο ήταν αναμενόμενο για τους παροικούντες την Ιερουσαλήμ, δεν παύει να είναι θλιβερό, αλλά δεν είναι δα και καμιά τρομερή απώλεια…

π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου