.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 14 Απριλίου 2017

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΕΙΟ (φωτογραφίες)



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – ΧΑΛΚΗΔΟΝOΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ, ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ, ΡΟΥΧΩΝ  ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΝΔΥΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ – ΦΙΛΟΘΕΗΣ – ΨΥΧΙΚΟΥ.

Αντιπροσωπεία του Δικτύου Αλληλεγγύης Ενεργών Πολιτών του Δήμου Νέου Ψυχικού – Φιλοθέης, έδειξε την έμπρακτη συμπαράστασή του στο Δήμο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος παραδίδοντας φάρμακα, παιχνίδια, παιδικά βιβλία, ρούχα και τρόφιμα.

Η Αλληλεγγύη παραδόθηκε στο Κοινωνικό Φαρμακείο και στο ΕΝ-"ΔΗΜΑ" παρουσία των Δημάρχου Άρη Βασιλόπουλουκαι των κκ Γιώργο Ανεμογιάννη Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος, Βαγγέλη Κουμαριανό Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης, Ελένης Παπανικολάου Πρόεδρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου, Χριστίνας Γεωργακοπούλου Πρόεδρο ΕΝ-"ΔΗΜΑ" και των Εθελοντριών Δάφνης Λάμπρου, Κατερίνας Ευστρατίου και Αριστέα Βασιλοπούλου.

Το Δίκτυο Αλληλεγγύης των ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ εκπροσωπήθηκε από την Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Νάντια Σουμπασάκη και τα μέλη Σπύρο Αυλωνίτη, ΈταΒασιλείου, Πόπη Λιόγα, Λένα Ματθαίου, Γιάννη Μιχελακάκη, ΓιάνηηΠαπαναστασίου, Γιώργο Σαβρανάκη, ΙλάνΣολωμόν και Μαρία Σταματοπούλου.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης, ανταλλάχθηκαν ιδέες, απόψεις και προτάσεις πάνω σε θέματα που αφορούν δράσεις αλληλεγγύης, αλληλοϋποστήριξης και δραστηριοποίησης των πολιτών.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους δημότες μας καθώς και την Αντιπροσωπεία του Δικτύου Αλληλεγγύης Ενεργών Πολιτών του Δήμου Νέου Ψυχικού-Φιλοθέηςγια την πολύ σημαντική προσφορά τους.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου