.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΔΗΜΟ N. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ - Ν. ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Διάψευση ψευδών δημοσιευμάτων που στοχοποιούν για ακόμη μια φορά το Δήμο
Μια ακόμη άθλια προβοκάτσια επιχείρησαν να στήσουν χθες το απόγευμα οπαδικά μέσα εναντίον του Δημάρχου Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνας. Αφορμή αυτή τη φορά στάθηκε ο εορτασμός της Πρωτομαγιάς και η δήθεν άρνηση του Δημάρχου να δοθεί δωρεάν χώρος όπως προβλέπεται από την Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στην ερασιτεχνική ΑΕΚ.
Βεβαίως, ως δια μαγείας ύστερα από μια ώρα, το θέμα – που ποτέ δεν είχε προκύψει φυσικά – είχε λυθεί. Ουδείς όμως φρόντισε να αποκαταστήσει την αλήθεια ή έστω να μπει στον κόπο να επικοινωνήσει με την πλευρά του Δήμου για να επιβεβαιώσει την ορθότητα της «είδησης». Προφανώς οι σκοπιμότητες είναι υπεράνω της αλήθειας.
Προς αποκατάσταση της αλήθειας, ενημερώνουμε ότι ουδέποτε τέθηκε ζήτημα και από κανέναν εάν θα παραχωρηθούν τα τέσσερα δωρεάν μέτρα από τα έξι που ζητούσε η ερασιτεχνική ΑΕΚ ύστερα από αίτημα της. Το μοναδικό ζήτημα στο οποίο υπήρξε εκκρεμότητα ήταν ο χώρος στον οποίο θα γινόταν η παραχώρηση, δεδομένης της πολύ υψηλής ζήτησης που υπάρχει στην Α΄ ζώνη στην οποία και αιτήθηκε η ερασιτεχνική ΑΕΚ, που όμως και αυτό το θέμα λύθηκε κατόπιν συνεννόησης με μικροπωλητές.
Φυσικά, μας προκαλεί εύλογη απορία και προβληματισμό το γεγονός ότι κάποιοι προσπαθούν με κάθε τρόπο και οποιαδήποτε αφορμή, υπαρκτή ή μη, να πυροδοτήσουν τις σχέσεις του Δήμου με  την ερασιτεχνική ΑΕΚ, τμήματα και αθλήματα της οποίας φιλοξενεί ο Δήμος διατηρώντας ένα κλίμα και πνεύμα ουσιαστικής συνεργασίας.
Αφήνουμε στην κρίση των πολιτών ποιοι, γιατί και με ποια σκοπιμότητα παράγουν και αναπαράγουν αυτές τις ψευδείς ειδήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου