.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Ούτε ένας κάτοικος του Δήμου ανάμεσα στους μηνυτές


Με διαδικασίες εξπρές κινούνται οι δικαστικές αρχές στο θέμα των μηνύσεων που έχουν υποβληθεί κατά του Δημάρχου, του Αντιδημάρχου και της Δ/ντριας ΤεχνικώνΥπηρεσιών, επειδή δεν υπέγραφαν την παράνομη απαίτηση της ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ Α.Ε.

Η παράνομη απαίτηση αφορούσε την έγκριση του Δήμου σε τροποποίηση των υψομέτρων των δημόσιων δρόμων  μπροστά από το γήπεδο, χωρίς να υπάρχει οποιαδήποτε άδεια ή έγκριση δημόσιας αρχής γιαυτό και ενώ ο Δήμος είχε την αρμοδιότητα της γνωμοδότησης και όχι της έγκρισης.
(Γράφουμε "είχε" γιατί εντωμεταξύ η κυβέρνηση φρόντισε με τροπολογία να πάρει όλες τις σχετικές αρμοδιότητες από τον Δήμο και την Περιφέρεια.)


Η μήνυση, λοιπόν σύμφωνα με τις πληροφορίες μας,  υποβλήθηκε από 10 πολίτες που κατοικούν παντού αλλού εκτός από την ευρύτερη περιοχή  και επιχειρούν να τεκμηριώσουν το έννομο συμφέρον τους επικαλούμενοι την ... μικρασιατική προέλευση παππούδων και προπαππούδων (οι οποίοι θα πρέπει να συμπεράνουμε ότι πέρασαν δια πυρός και σιδήρου προκειμένου 100 χρόνια μετά να εξυπηρετήσουν τα οικονομικά συμφέροντα ενός μεγαλοκαρχαρία) .

Προφανώς δεν θα αποκαλύψουμε ονόματα και δ/νσεις όπως έκαναν άλλοι στοχοποιώντας πολίτες της περιοχής που είχαν προσφύγει κατά του επονείδιστου φωτογραφικού άρθρου του Ρυθμιστικού και αποκαλύπτοντας ως μέγα σκάνδαλο το γεγονός ότι 2 από τους 17 που προσέφυγαν, δεν κατοικούσαν στο Δήμο.

Θα σημειώσουμε ωστόσο για του λόγου το αληθές ότι οι δέκα μηνυτές του Δήμου είναι κάτοικοι Μυκόνου, Π.Φαλήρου, Βούλας, Αθήνας και Ν.Σμύρνης καθώς και το ότι η δικηγόρος που τους εκπροσωπεί (τυχαία ασφαλώς) είναι η δικηγόρος του πολυεκατομμυριούχου Δ. Μελισσανίδη.

Ο οποίος εντελώς τυχαία είναι ο άνθρωπος που κινεί τα νήματα στο θέμα της ΑΕΚ.

πηγή: paratiritis-fx.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου