.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Ο Σωτήρης Κοσκολέτος ξεκαθαρίζει: Καμιά σχέση με Τομπούλογλου από τότε που διαχώρισα τη θέση μου…

Όπως είναι γνωστό ο Χ. Τομπούλογλου με ανάρτηση του στο φέισμπουκ, ιδιοποιήθηκε δική μας και ενημέρωσε τους φίλους του ως δήθεν γνώστης γεγονότος, που δεν ήταν τίποτε άλλο εκτός από το πρωταπριλιάτικο ψέμα του ιστοχώρου μας! Και νωρίτερα ενημερώσαμε εδώ. Με όλη τη… σοβαρότητα που του επιτρέπει η θέση στην οποία έχει περιέλθει μετά τη πρόσφατη βαριά καταδίκη του, «ενημέρωνε υπεύθυνα» τους φίλους του για το περιεχόμενο της τροπολογίας για το γήπεδο της ΑΕΚ. 

Την ανάρτηση του συνόδευε φωτογραφία από το μακρινό πια παρελθόν, πριν συλληφθεί και αργότερα καταδικαστεί από το κακουργιοδικείο. Εύλογα δημιουργήθηκαν ερωτήματα προς τι αυτή η επιλογή, όταν είναι γνωστό πως ο Σωτήρης Κοσκολέτος ακούει Τομπούλογλου και φεύγει μακριά. Έτσι κι εμείς στο δημοσίευμα μας αναρωτηθήκαμε αν έχει αλλάξει κάτι. Στο μεταξύ πολλοί ήταν εκείνοι που επίσης μας ρώτησαν. Οπότε κι απευθυνθήκαμε στον ίδιο το Σ. Κοσκολέτο και τον ρωτήσαμε. 


«Με κατηγορηματικό τρόπο μας είπε πως από τότε που διαχώρισε τη θέση του πριν μερικά χρόνια, ουδεμία σχέση είχε ή έχει και ούτε πρόκειται. Χαρακτηριστικά πρόσθεσε πως τον έχει μπλοκάρει ακόμη και στο φέισμπουκ, ώστε να αποκλείσει κάθε πιθανότητα απόπειρας επικοινωνίας για δημιουργία μονομερώς σχετικών εντυπώσεων…» 

 Πριν προβούμε σε αυτή την ανάρτηση, επαληθεύσαμε άλλη σχετική, του paratiritis-fx, και πράγματι ο Χ. Τομπούλογλου ούτε έχει κατεβάσει τη δική του, ούτε ενημερώνει τους φίλους του για το ψευδές περιεχόμενο της. Μετά ταύτα καθένας μπορεί να καταλάβει προς τι η ανάρτηση μιας φωτογραφίας από το παρελθόν, αλλά και γιατί δε κατεβάζει τη ψευδή ανάρτηση του!

1 σχόλιο: