.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Κυριακή 2 Απριλίου 2017

Έτοιμη η νομοθετική ρύθμιση για το γήπεδο της ΑΕΚ



Εκλογές ήταν, τους ψηφίσαμε και πέρασαν...


Αν επρόκειτο για ικανοποίηση αιτημάτων εργαζομένων ή του λαού, ακόμη κι αν έφταναν ως τη βουλή θα χρειάζονταν μήνες ή και χρόνια για να ικανοποιηθούν…


Ας μη ξεχνάμε πως όλες αυτές οι κυβερνήσεις, μας πλασάρονται από το σύνολο του συστήματος και τις ψηφίζουμε ως… υπηρέτες μας. Σε κάθε ευκαιρία όμως διαπιστώνουμε πως πρόκειται για πιστούς υπηρέτες των μεγάλων αφεντικών!  



Η συγκεκριμένη περίπτωση είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα, πως η παρανομία γίνεται νόμος. Τον οποίο μετά τα επιχειρηματικά συμφέροντα, τα συστημικά ΜΜΕ οι… νομοταγείς και αρκετοί φοβισμένοι ή αφελείς, μας καλούν να αποδεχτούμε και να εφαρμόζουμε! 


Αυτά τα κόλπα ούτε οι ταχυδακτυλουργοί δε μπορούν να τα κάνουν. Να περνάνε δηλαδή τη νομιμότητα στη παρανομία! Και η «Αγιά Σοφιά» είναι γεμάτη από τέτοιου χαρακτήρα «νομιμότητα». Γι΄ αυτό χρειάστηκε ειδικό νόμο με τόσα κατά παρέκκλιση από τη νομοθεσία που ισχύει για όλους τους άλλους πολίτες, γι΄ αυτό χρειάζεται αυτή τη ντροπολογία που μπορεί να μην είναι η τελευταία…

Τώρα τι δουλειά έχουν θύματα αυτού του εκμεταλλευτικού συστήματος, να τρέχουν πίσω και να στηρίζουν τους θύτες και τα συμφέροντα τους, είναι προς διερεύνηση…
 

Πιστεύουμε καταλάβατε τουλάχιστον οι περισσότεροι, πως η χτεσινή ανάρτηση μας με το… περιεχόμενο της (ν)τροπολογίας για το γήπεδο Μελισσανίδη, ήταν πρωταπριλιάτικο ψέμα.

Ωστόσο επίσης χτεσινό δημοσίευμα του sport-fm.gr  μας ενημερώνει ότι πράγματι είναι έτοιμη η  (ν)τροπολογία.   

Η αναδημοσίευση που ακολουθεί είναι από το sport-fm.gr:


Έτοιμη η νομοθετική ρύθμιση για το γήπεδο της ΑΕΚ


Το κείμενο της νομοθετικής ρύθμισης που θα ανοίξει το δρόμο για την ανέγερση της «Αγια-Σοφιάς» είναι έτοιμο και σύντομα θα κατατεθεί στη Βουλή.

Έτοιμη για να κατατεθεί στη Βουλή προς ψήφιση είναι η νομοθετική ρύθμιση η οποία πρόκειται να ανοίξει τον δρόμο για την ανέγερση του γηπέδου της «Αγια-Σοφιάς».

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει συνταχθεί και ελεγχθεί το τελικό κείμενο της τροπολογίας με την αιτιολογική έκθεση που οφείλει να το συνοδεύει. Πρόκειται για κάτι που είχε προαναγγείλει ο Αλέκος Φλαμπουράρης ο οποίος –μάλιστα- είχε προβλέψει ότι μέσα σε ένα διάστημα ενός μήνα θα έχει λυθεί το πρόβλημα.

Το κείμενο φέρεται να «μεταφέρει» τις αρμοδιότητες για την συγκεκριμένη κατηγορία έργων στην κεντρική διοίκηση μέσω του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και όχι στους Δήμους και τις Περιφέρειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου