.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Αφού δεν υπόγραψε υψόμετρα... του πετάνε και "ληγμένα" κοτόπουλα - Δελτίο τύπου της Κοινοφελούς Επιχείρησης του δήμου Ν. Φιλαδέλφειας - Ν. Χαλκηδόνας



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σήμερα, Τρίτη 11/04/2017 πληροφορηθήκαμε με ιδιαίτερη έκπληξη ότι έγινε καταγγελία στην τηλεόραση του ANT1 ότι δήθεν έγινε διανομή ληγμένου κοτόπουλου από το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου μας. Η έκπληξή μας ενισχύθηκε από το γεγονός ότι δε ζητήθηκε καν η άποψη ή η πληροφόρηση της Κοινωφελούς Επιχείρησης από το ΜΜΕ που ανέδειξε την πληροφορία και τα μέσα που την αναπαρήγαγαν.
Για την αποκατάσταση της αλήθειας και την αποφυγή εντυπώσεων που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα:

- δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι δε δόθηκε ληγμένο ή καθ'οιονδήποτε τρόπο αλλοιωμένο κοτόπουλο από το Κοινωνικό μας Παντοπωλείο και ότι μεριμνούμε για την ορθή συντήρηση όλων των προϊόντων (νωπών ή μακράς διαρκείας) που διανέμουμε στους ωφελούμενους.

- δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι δεν διανέμονται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο προϊόντα του προγράμματος ΤΕΒΑ.

-διαψεύδουμε ότι έγινε κάποιου είδους συνομιλία με την Αντιδήμαρχο, Δημοτικό Σύμβουλο ή τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης.
Με τις ευχές μας για Καλή Ανάσταση,

Ο Πρόεδρος της
Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος
Ευάγγελος Κουμαριανός

1 σχόλιο:

  1. η δημαρχος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ οτι κοτοπουλο ηταν ληγμενο ..
    «Από το πρωί παίζεται το δράμα «ληγμένο κοτόπουλο προσφέρει σε άπορους ο Δήμος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας». Τι και αν η αποδεδειγμένη ημερομηνία ψύξης του κοτόπουλου είναι προγενέστερη της ενδεικτικής ημερομηνίας λήξης; Τι και αν έγινε προσπάθεια να βγούμε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, όπου και έγινε η καταγγελία, χωρίς αποτέλεσμα; Τι και αν η καταγγέλλουσα είναι μητέρα υποψήφιας αντιπάλου συνδυασμού;
    Η αλήθεια δεν έχει καμία σημασία μπροστά στο ύψιστο καθήκον σπίλωσης της δημοτικής αρχής από κάθε λογής λαμόγιο.
    Υγ. Συνεχίστε έτσι. Μη νομίζετε όμως πως ο κόσμος δεν βλέπει τι συμβαίνει…»

    ΑπάντησηΔιαγραφή