Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016

Βασιλόπουλος: «Προετοιμαζόμαστε για συνάντηση με ΑΕΚ»

Ο δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας αναφέρθηκε στο θέμα της επικείμενης συνάντησης με την ΑΕΚ, στο δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης.  

Κατά τη διάρκεια το δημοτικού συμβουλίου που έγινε, ο Αρης Βασιλόπουλος ρωτήθηκε για το αν έχει προγραμματιστεί συνάντηση με την πλευρά της Ενωσης για το θέμα της «Αγιά Σοφιάς» και είπε τα εξής...


«Όσον αφορά τη συνάντηση με την ΑΕΚ, που ρωτάει ο κύριος Αράπογλου, δεν έχει γίνει καμία συνάντηση με την ΑΕΚ. Δεν έχει κυκλοφορήσει από τοπικά Μέσα, έχει κυκλοφορήσει από κεντρικά Μέσα το αίτημα συνάντησης της ΑΕΚ. Εμείς επεξεργαζόμαστε ως δημοτική αρχή το ίδιο το αίτημα αυτό, προσπαθούμε να χαρτογραφήσουμε και εμείς το πεδίο για να μαζέψουμε όλες τις πληροφορίες που είναι αναγκαίες για να είμαστε έτοιμοι. Όταν υπάρξει κάτι, προφανώς και θα ενημερωθείτε. Και στο θέμα που βάζετε, κανένα πρόβλημα να γίνει συνάντηση τουλάχιστον δική μου με τους επικεφαλής για να δούμε το θέμα και που βρισκόμαστε. Δεν μπορώ όμως να σας δεσμευτώ και ότι θα γίνει η συνάντηση και ότι θα είστε προσκεκλημένοι, αλλά πιο πριν μπορεί να προηγηθεί μια συνάντηση μεταξύ μας».

πηγη:  gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου