.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Οι Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας στη Κιβωτό του Κόσμου



ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ

Ακόμα μια επίσκεψη στο Κέντρο Ημέρας της ΚΙΒΩΤΟΥ του ΚΟΣΜΟΥ στον Κολωνό, πραγματοποίησαν οι  ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου, τελευταία ημέρα των σχολικών διακοπών των παιδιών για την εορταστική περίοδο. Οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ προσέφεραν στα παιδιά  υποδήματα και ατομικά snack, χορηγίας του κ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΟΝΤΟΥ, Δημοτικού Συμβούλου ΝΦ-ΝΧ, του Σ/Μ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ και του Συλλόγου. Τους χορηγούς, ευχαριστούν θερμά για την αρωγή τους σε κάθε παρόμοια δράση. 


Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε από κοινού με την ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΓΑΠΗΣ του Καθεδρικού Ι.Ν. ΚΟΙΜΗΣΗΣ της ΘΕΟΤΟΚΟΥ, εκ μέρους της οποίας προσφέρθηκαν στα παιδιά διάφορα παιχνίδια.

Οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ επίσης, είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές για το νέο έτος στην εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Αγιοβασιλόπιτας, που έγινε την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου στην Εστία του Συλλόγου επί της Πλατείας Προσκόπων Αϊδινίου. Στον τυχερό, προσφέρθηκε ως δώρο ένα θερμαντικό σώμα, απόλυτα χρήσιμο για τον βαρύ φετινό χειμώνα, ενώ οι Εθελοντές κλήρωσαν μεταξύ τους και το «Λεύκωμα για τα 90 χρόνια της Παναγίτσας ΝΦ» του Αρχιμ. Παντελεήμονος Παπασυννεφάκη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου