.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ: ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΟΙ ΝΑΖΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ

Χάλασε ο εθνικιστικός και μιλιταριστικός κόσμος για τα Αλβανόπουλα και τον αετό τους...
 
Άστραψε και βρόντηξε ο ηγέτης των ΑΝΕΛ και ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος, απαιτώντας τα Έκτακτα Στρατοδικεία να λάβουν το λόγο...
Όπως ακροδεξιά μάθει κανείς, με δάσκαλο τον προπαγανδιστή της Χούντας των Συνταγματαρχών.
 
Όμως για τους ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής ο Υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος και ο ΑΝΥΕΘΑ Δ.Βίτσας έχουν μόνο μια μεγάλη αγκαλιά.
Αυτοί και το στρατιωτικό κατεστημένο.
Την άνοιξαν λοιπόν και πάλι για να υποδεχτούν τον βουλευτή των ΝΑΖΙ, Αντώνη Γρέγο, σε εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού.
 
Έτσι λοιπόν η παρουσία των ΝΑΖΙ στα στρατόπεδα και στις εκδηλώσεις του στρατιωτικού κατεστημένου γίνεται συνήθεια. 
Έτσι στρώνουν το δρόμο στους φασίστες. Μέσα στη χλιδή, στα σαλόνια και στις Λέσχες Αξιωματικών, που βάζουν όμως τους φαντάρους να δουλεύουν τσάμπα.
Ως Υπηρέτες τους... 
 
Το παρών φυσικά στην εκδήλωση έδωσε και η στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.
 
Το κράτος διαρκούς έκτακτης ανάγκης του σύγχρονου Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού τείνει το χέρι στο φασισμό και το ναζισμό.
 
Αυτό το κράτος αναθέτει στον Στρατό την εφαρμογή των δογμάτων άμυνας-ασφάλειας που αντιμετωπίζουν την εργατική αμφισβήτηση και τους μετανάστες ως εσωτερικό εχθρό, ως ασύμμετρη απειλή. Για αυτό η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου καθορίζουν το 2017 σε έτος Εφεδρείας και εντάσσουν στα βρώμικα πολεμοκάπηλα και κατασταλτικά τους σχέδια την Εθνοφυλακή και τις φασιστικές Λέσχες Εφέδρων.
 
Καλούμε όλους τους φαντάρους να κλιμακώσουν την κοινή μας προσπάθεια για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή και να καταδικάσουν την εθνικιστική καφρίλα από όπου και αν προέρχεται.
 
Καλούμε σε μαζική συμμετοχή σε ένα μαχητικό και μαζικό Κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό ενάντια στον εθνικισμό-ρατσισμό-μιλιταρισμό, για την ικανοποίηση των αναγκών και δικαιωμάτων του κόσμου της εργασίας.
 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com  
 
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥΣ

Στην καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας της ένωσης αποστράτων αξιωματικών στρατού στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης, παρευρέθηκε ο Βουλευτής Χρυσής Αυγής Α'Θεσσαλονίκης, Αντώνης Γρέγος. Μετά το τέλος της εκδήλωσης, ο βουλευτής των ΝΑΖΙ βράβευσε αριστούχους μαθητές και μαθήτριες λυκείου, ενώ ακολούθησε η χορωδία συλλόγου Κερκυραίων ''Ιωάννης Καποδίστριας''


Στην φωτο με τον πρόεδρο της ΕΑΑΣ Θεσσαλονίκης κ. Νικόλαο Μηλιωρίτσα


 
πηγή: diktiospartakos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου