.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017

Η "ευδόκιμος σταδιοδρομία" του Μανώλη Σακιανάκη

Του Γ. Γ

«Ευδόκιμα τερματίσαντες τη σταδιοδρομία τους κρίθηκαν δέκα υποστράτηγοι, μεταξύ των οποίων ο επί σειρά ετών επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μανώλης Σφακιανάκης», μας γράφει η είδηση που δημοσιεύεται στο in.gr

Αυτό το «ευδόκιμα» είναι όλα τα λεφτά. Στο λεξικό διαβάζουμε ότι συνώνυμα του «ευδόκιμος» είναι ο «ακμάζων, αποδοτικός, αποτελεσματικός, διακριθείς, επιτυχημένος». Και στην περίπτωση του Μ. Σφακιανάκη γνωρίζω από πρώτο χέρι την «ευδόκιμη» δραστηριότητα του. Εκτός των άλλων έχω βιώσει προσωπικά πολύ καλά την καραμπινάτη σκευωρία που είχε στήσει σε βάρος του υπέροχου κομμουνιστή και φίλου μου Παναγιώτη Βήχου. 

Βλέπετε ο αγωνιστής μουσικοσυνθέτης είχε τολμήσει μέσα από την εφημερίδα του Εργατικού Επαναστατικού Κόμματος στο οποίο ο Π.Β υπήρξε μέλος, να καταγγείλει  τον διοικητή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σαντορίνης καθώς και ιδιοκτήτες νυκτερινού κέντρου για εκμετάλλευση και σωματεμπορία αλλοδαπών κοριτσιών.

Γι’ αυτή την αποκοτιά του ο Σφακιανάκης και η υπηρεσία του τον «τιμώρησε» παραδειγματικά. Προσπάθησε να του φορτώσει κατηγορίες για «μαστροπεία»  «πορνογραφίας ανηλίκων»  «διευκόλυνση αλλότριας ακολασίας».

«Ο Σφακιανάκης και η υπηρεσία του μου έβγαλαν τον καρκίνο», έλεγε λίγο πριν χάσει την ζωή του, συνέπεια της αφόρητης μακρόχρονης περιπέτειας που είχε οδηγηθεί από την σκευωρία με εμπνευστή τον Σφακιανάκη. ο σύντροφος Π. Βήχος.

Αυτή είναι μόνο μια πτυχή της «ευδόκιμης» σταδιοδρομίας στην υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του  Μανώλη Σφακιανάκη. Και στους συντρόφους του ιστότοπου μας δοκίμασε να στήσει προβοκάτσια αλλά δεν του «βγήκε». 

πηγή: tsak-giorgis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου